-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz becsitibi #48746 üzenetére
ez így van.
nem szoktam követni smarton mi frissül csak ha véletlen belebotlok.
most is ez történt. megnyomva a smart gombot kis képen a tv adás, alatta egy kis reklám ablak. katt arra és egy Frequency appot töltött le. használja valaki ezt az appot? HBO, CNN, Twitter, Facebook stb. jelenik meg benne.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
kiváncsi vagyok mennyit javul amajd a G széria médialejátszója.
Realme GT Master Edition
-
litter
tag
Sziasztok!
1db a képen látható Samsung standard CI adaptert vennék, amit a TV készülékhez tudok csatlakoztatni, így az alkamassá válik CI kártya fogadására.
TV-m típusa: UE55ES6800
Apró hibával vettem, valami szürkeimport lehetett és nagyon szeretem amúgy De váltanék lassan MindigTv-ről UPC-re Médiacarddal és csak most jött ki, h ez az adapter nem volt benne a pakkban.Meg egyáltalán csak most informálódtam h hogyan is működik ez a dolog a Samu háza táján.
Ha lenne valakinek eladó, kérem dobjon egy privátot vagy írjon a littertamas@gmail.com-ra. BP-n és környékén házhoz megyek érte. Köszönöm! -
sandró60
addikt
válasz utgyuru #48758 üzenetére
Lehet,hogy valamikor letiltottad az automatikus frissitést és ezért nem elérhető.Akkor amit irtam marad a pendrive innen letöltheted az ujabb firmware-t.Az ne zavarjon,hogy egy más verzió számú tévénél ajánlom, jó a te tévédhez is.Letöltöd a számitógépre utána kicsomagolod egy Fat32-re formázott pendrive-re.
[ Szerkesztve ]
-
Tekmen
aktív tag
Üdv mindenki! van egy Samsung Smart 3D TV-m (UE42ES6100), és az a probléma, hogy kikapcsolt állapotban időnként bekapcsol a háttérvilágítás. Ez normális?
[ Szerkesztve ]
Tekmen
-
Tegla80
addikt
válasz sandró60 #48760 üzenetére
szia
plussz az sem kizárt,h nem is kapcsolt ki semmit.
Csak "Net"-en,"még" nem elérhető automatán a frissítés,de a Samsung oldalról már letölthető és pen-ről megoldható a dolog.
Volt konkrét példa rá a múltkor is,mikor egy fórumtárssal így oldottuk meg a YT "akadását",h pen en frissített,mert a tv nem dobta fel,de volt mégis frissebb.Tekmen
szia
sztem az automata frissítést látod "működni".
"ilyenkor néz utána a TV-d a Net-en ,h van e újabb akármi magának"
(plusz sztem "ilyenkor küld infókat a használatról és szokásainkról", tuti "kémkednek ezzel is" )
ha kikapcsolod a "terméktámogatás,szoftverfrissítés,készenléti frissítés," menüpontban,valszeg megszűnik a jelenség.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
prolad
addikt
Sziasztok
Mi a különbség a Samsung UE40F6400AWXXh és az UE40F6400AWXXn között?
Kutattam a neten,de nem találtam semmit.
Azért lenne fontos,mert a UPC csak az n-es TV-hez hajlandó mediacard-ot adni,a mi h-s tvnknél pedig a set top boxot erőlteti (amit jó lenne minél előbb kártyára cserélni), mert az ő nyilvántartásukban csak az n-es szerepel.
Működhet-e a kártyás megoldás a h-s tv-n is? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Nappaliba szeretnék Samsung LED tv-t vásárolni. 46 és 50 col között gondolkodnék, de ahogy láttam az 50-től már elég nagyot ugrik árban.
3D-hez nem ragaszkodnék, de smart funkciókhoz, wifihez igen.
Tudtok javasolni valami szériát vagy esetleg konkrét típust hogy mi felé nézelődjek: Árban 3-400K fölé nem mennék. -
AndrewTdi
addikt
válasz nightshadow #48765 üzenetére
hmmm... köszönöm!
-
bence188
tag
Sziasztok!
Rokonom akar venni tv-t 32colt és usb-n játsza le az avikat. Mivel használtan olcsóbban lehet vásárolni, ezért érdeklődnék hogy melyik széria illetve melyik típustól felfele keresgéljek? Azt tudom hogy az új eh es széria sok mindent lejátszik, de az azelőtti, d-c szériánál is már van beépített lejátszó, melyik típusnál keresgéljek?
A lényeg minél olcsóbban ki akar jönni és usb-n bdripes filmneket játszon le. Válaszotokat köszönöm. -
sandró60
addikt
válasz bence188 #48773 üzenetére
Ezt nézd meg outlet boltok.Itt nem csak Samsungot árulnak
[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
Hello!
Volna egy kérdésem. Samu 6030 TV hangját szeretném erősítőn keresztül kivezetni két hangfalra. A TV hátlapján adott az audió rca, amit összekötve az erősítővel hang nincs. Próbáltam scart átalakítóval, hogy az analóg jelről a hangot "lelopjam", de akkor sem megy. Viszont egy mezei jack-rca a füles kimeneten simán megszólaltatja a hangfalakat.
Valamint van egy UPC-s set-top-box amin szintén van audió rca. Azt összekötve az erősítővel simán megy a TV adások hangja. De ha már filmet nézek allshare-el pl. akkor csak a füles kimenet megoldással van hang.
Ennek mi lehet az oka?
Előre is thx.
-
Jovanny2
őstag
válasz metal01 #48775 üzenetére
Az, hogy ha elolvasod az RCA csati fölötti szöveget, akkor megvilágosodsz. Az bemenet, nem kimenet.
Két lehetőség, az egyik a parasztos, amit írtál: fülhallgató kimenetről RCA átlakítóval, a másik egy DAC beszerzése, ami a Toslink (optikai) csati jelét átalakítja analóggá.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
metal01
őstag
válasz Jovanny2 #48776 üzenetére
Köszi a választ!
Hmm... Na ezt nem vettem észre Így már világos.
Egyenlőre maradok a "parasztos" megoldásnál, de beszerzek majd egy DAC-ot.
Egyébként minőségileg mennyivel jobb a digitálisról analóggá alakított hang? Mert egyenlőre nem tűnik nekem vészesnek a dolog jack-rca-val sem. Szól rendesen, semmi zaj.
-
Jovanny2
őstag
válasz metal01 #48777 üzenetére
Sokan használják így, de a DAC azért jobb minőséget produkál. Nekem megfelel a beépített is, de a házimozimon van optikai bemenet, úgyhogy ha nagy szükségem lenne az 5.1-re, megoldott az is. Tényleg, a harmadik megoldás ez.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
lalakov
senior tag
Ismeritek ezt a programot?
TV Voice Remote
Ezzel bármilyen nyelven lehet irányítani a tv-t. Az ingyenes változatban csak 3 parancsot lehet létrehozni, a fizetősben(204Ft) bármennyit. Bár van még pár hibája, de már csak ezzel kapcsolgatom a tv-t. A tv-n ki is kapcsoltam a hangvezérlést, sokszor kapcsolt el angol nyelvű tartalom alatt, holott soha senki nem mondta ki a "Hi tv" parancsot. Parancs sorokat is létre lehet hozni, így pl. a "film" bemondásra ellépeget nekem a pendrive-on lévő tartalomig. -
krx21
nagyúr
Ma beszereztem egy 32F6400-as TV-t és mivel van összehasonlítási alapon, egyértelműen ki merem jelenteni, hogy jobb mint a tavalyi ES6100-as... Szebbek a gyári beállítások, kevesebb a felhősödés... Egész jó ebben a kategóriában... Szerintem ajánlott kategória...
-
Azurooandrew
tag
Érdekes árváltozások vannak az F6500-al kapcsolatban, az 50-es méret elkezdett lefele menni azonban a 46-os tartja az árát és nincs olyan csökkenésnek nyoma mint a nagyobb testvér esetében... én magam abban reménykedtem, hogy "hazai gyári garanciás" helyeken lemegy majd 230 körülire az ára hiszen az 50-es 380-as ára nekem nem fér már bele...erre 356 ezerért egy hét elteltével immáron kapható, a 46-os viszont maradt 270-en körül. Lesz itt még mozgás a nyár folyamán
Ha már itt járunk a elektrobravur webshopról mi a véleményetek? Elvileg hazai gyári garanciálisan adják a tv-ket.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Azurooandrew #48789 üzenetére
Van olcsóbban 46" F6500: [link]
Én most tőlük rendeltem az ES6560-at szintén 46"-ban. 2 napja fel is hívtam őket telefonon, adnak magyar garilevelet, valamint mondta az eladó is, hogy be kell regisztrálni a samsungnál és 1+2év gari van a termékre.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Nekem ez a tapicskolós dolog annyira nem szimpatikus. Az LG-nél a Magic Remote-ot ötletesebb dolognak tartom, de ízlések és pofonok. Beszélgetni megint csak nem szeretnék a tv-vel. Ellenben billentyűzetet biztosan szerzek majd be. Létezik 10eFt alatti megbízható is?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
sandró60
addikt
válasz Real_Necro #48794 üzenetére
Egy ilyen kell neked.Nálam már 1-éve jól működik
-
Real_Necro
veterán
válasz sandró60 #48795 üzenetére
Ilyet láttam MM-ban is, csak nem olcsó, de majd beruházok egyre.
Okosteló van, de nem erre használnám.
-
sandró60
addikt
válasz Real_Necro #48797 üzenetére
Amit ajánlottam ott biztos láttad,hogy van 10k-alatt is.Az MM-en kivűl is van "élet"olcsóbban
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz sandró60 #48798 üzenetére
Oké, ott csak láttam, de pl egy MM elérhető távolságban van. Ha meg ezt megrendelem 800Ft-al olcsóbbért, akkor postával együtt meg lehet ugyanott tartok.
-
thomeef
őstag
Sziasztok, van itt nekem egy Samsung tv, amit 90k-ért tip top állapotban most meg tudnék szerezni garanciával, viszont annyira nem értek hozzá hogy el tudjam dönteni megéri-e. Ami elsősorban érdekes nekem hogy LED-es legyen, a panel-je jó minőségű, és vigye usb-ről az mkv filmeket.
Megéri?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest