Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Skynet

    senior tag

    Köszi a válaszokat zsozsi 78 és cdl :R (most értem haza)

    Kicsit utazgatnom kellett a 7végén, szóval Győrtől egészen Szolnokig voltam pár helyen ha már amúgy is útba esett. Szolnokon a MM-ban még utoljára megnéztem élőben a TV-t (ue46es6100), akkor jutott eszembe, hogy most akkor, hogy is vannak ezek az árak MM-nál :F A faszi rendesen bután nézett rám mert, hogy náluk is 260ezer de, hogy országos ár garijuk van, szóval ha hozok papírt, hogy 220 akkor eladják annyiért. Mondtam fórumból van az infó, erre végre hajlandó volt megnézni a rendszerükben a kedvemért cikkszám alapján és láss csodát, egyetlen boltban 220ezer, BP-en a Mammut-ban.

    Ez volt szombaton, felhívtam a Mammut-os MM-ot és lefoglaltam gyorsan a TV-t. Ma délután (vasárnap) személyesen is bementem a papírokat intézni, a 0% részletes hitelelbírálásos dolog miatt holnap fognak hívni, egyébként elvileg már biztos az enyém lesz, csak a a futamidő nem teljesen fix még.

    Szóval vagy így vagy úgy, de a héten már biztos nekem is lesz 46"-os ES6100-am :C (igaz még el kell mennem érte Komáromból BP-re :DDD )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák