-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
elég jelentős. Én a sajátomon ilyen mértékű felhőt látok: [link] (mármint több képet lőttem különböző záridővel és megnéztem melyik adja vissza leginkább amit a szememmel látok. Természetesen hosszabb záridővel az fgép sokkal durvábbnak is tudja mutatni)
sajnos lutri
[ Szerkesztve ]
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz sandró60 #41599 üzenetére
Azért lenne még hová fejlődnie a samsung mozgásvezérlésének. Nálam párszor kifagyott, majd ki is kapcsoltam, mikor másodszor játszotta el, hogy TV nézés közben megjelent a mutató, mert befogta a fejemet. Irányítani tuttam, a klikkelés még nem ment. Ha már mozgásvezérlésről beszélünk, akkor szerintem így kellene működne. Bár a leányzó is szerepelhetne ebben a demóban is.
-
Qadron
tag
Azért téged se kell félteni, de gondolom nem is aggódsz emiatt
Az EH modellek egyáltalán nem felhősek, mellesleg nem mindenki arra gerjed, hogy ez meg az ennyire és annyira felhős, de biztos neked van igazad és inkább rád hagyom. Biztos sokan nézték meg vásárlás előtt a két típust, mint ahogy én is, de valamilyen csodás Számodra érthetetlen okból mint oly sok embertársam én is a lednél kötöttem ki. Dehát biztos mindenki h.lye és csak neked van igazad. Kivetél egy sort amibe bele tudsz kötni és arra kreálod az egész hozzászólást. Direkt írtam, hogy 40 és az alatti méret.. Te ezek szerint olvasásból érdemelsz díjazást.
Az meg hogy a led tv beég... Ezek szerint a plazmák annyira jók, hogy már később égnek be, mint az LCD-k... Nagyon foghíjas lehet a tudásom úgyhogy inkább tényleg rádhagyom, mert a szakmai tudásod előtt én is fejet hajtok (és ez most nem gúny)
Na Béke van. Majd ha valami bajom lesz a ledtv-vel majd újra felbukkanok itt a ledes topikban
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz VW-Corrado #41607 üzenetére
Pont erről írtam nem olyan rég, hogy a gyártók az ilyen faszságokat lovagolják meg pr-ként meg a smartot miközben sokkal fontosabb lenne ezt a felhősödést eltüntetniük...nem inkább ugrabugráljunk a tévé elött mert az milyen mókás
Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz looserede #41600 üzenetére
Még egy centis sincs a káva, illetve fémkeret.
(#41605) JoeYi
Variáltam a záridővel, manuális módban készültek a képek. Amin már egyáltalán látszik valami, az a 2 mp, azt tettem fel ide. Ha rövidebbel fotózom, minden töksötét, a kerete sem vehető ki.
Ez pontosan az ami a valóságban látható.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
utánvétel
aktív tag
válasz Flashget #41609 üzenetére
Ma napig járok hozzájuk vásárolni, mert ugye csak a protekciósok kapnak már a jófajta olcsó lemezekből...
Bár amióta "lapos"tv-m van, immár több mint másfél éve azóta nem vettem lemezt, mert az MKV nem igényli[ Szerkesztve ]
*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz Flashget #41610 üzenetére
Hát igen. Kezd elszaladni a ló a marketing felé, a műszaki tartalom meg sokszor háttérbe szorul. De a smarttal sem lenne semmi bajom, de ha már van, akkor csinálják rendesen. Amióta törölgették/visszarakták, aztán megint törölték az appokat, azóta be sem léptem.
Nálam most éppen sípoló magas hang zavar, ami a főpanelből jöhet. Kb olyan, mint a képcsöves TV-nél a nagyfesztrafó hangja. Normál használatnál is meghallom kb 3m-ről is és onnantól rááll a fülem és idegesít. Ma délután szerintem letesztelem az ügyfélszolgálatot.
-
JoeYi
őstag
válasz Flashget #41610 üzenetére
szerintem egyszerűen nincs rá megoldásuk, nem azért hagyják felhősen mert szarral akarják telenyomni a piacot Ugyan a tesztek amiket olvastam nem térnek ki rá, de szerintem még a legjobb ue75es9000 is felhősödhet, pedig annál aztán tényleg nem mondhatják hogy olcsón kell tömeggyártani.
Épp ezért jelenhetett meg az EH széria, nem lepődnék meg ha idén is lenne ilyesmi
-
Tin
veterán
gondolod, hogy nem tudnának olyan anyagokat használni, amik elég merevek ahhoz, hogy ne melegedésre se legyenek ilyen problémák?
tudnának, csak drága lenne, és lemaradnának az árversenyben. emiatt különösen szemét, hogy még a legdrágább (óriási árréses) tévéken sem csinálják meg.
de ha belegondolsz, olcsóbb kicserélni a tévék pár %-át (mert ezt tuti beárazzák), mint kisebb árrés mellett minőségibb terméket adni.
-
BBéci
legenda
válasz Daffni2 #41618 üzenetére
Tipikusan az a hozzáállás, hogy a saját lovát dicséri, de úgy hogy a másikét rossz színben tünteti fel.
Mivel nekem nincs saját lapostévém, nem vagyok érdekelt a gyártásban sem a forgalmazásban, bármelyikről írok jót vagy rosszat, szó sem lehet részrehajlásról. Még a rábeszélés látszatát is kerülöm, csupán elmesélem a tapasztalataimat és a véleményemet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz digikábeles #41622 üzenetére
Még azt sem merném kijelenteni, hogy szebbek a plazmák színei. Az ES8000 - eltekintve a felhősödéstől - kiemelkedően pontosra, szabványosra kalibrálható. De csak adott pontokon, mert a műszert arasznyival arrébb helyezve, teljesen más értékek adják a színhelyes állapotot, az inhomogenitás miatt. De ha ez nem állna fenn, maradna más, ami miatt nekem nem igazán tetszik.
Az pedig nem helytálló, hogy a plazmák fehér szín megjelenítésével probléma lenne. A 3-4 évvel ezelőttiekre jellemző volt, már a szokásos tavaszi termékbemutatón feltűnt és szóvátettem.(#41621) hkari
Nem tudnám elviselni, az Ambilight-tól is a falnak megyek.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
angol
tag
Sziasztok!
A UE40ES5500W 135e-t jó választás, ill. mi most Samuban 150-160-ig az ajánlott (40") ?
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
Nagyuraim, élhetnék egy konstruktív ötlettel?
Szeretném, ha elnapolnátok a PLAZMA VS LED VS LCD érvrengeteget.
Meggyőzni egymást úgysem tudjátok, a többiel (mi) meg érdektelenül nézzük, olvassuk.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Pool_
tag
válasz localhost #41626 üzenetére
Támogatom, jó lenne ha privátban folytatnátok a vitát mert a kutyát sem érdekli, egymást győzzétek meg ne az egész fórumot. Ha bárkit is érdekelne innen a plazma, az átmenne a plazma fórumba.
A plazmának szebbek a színei, az lcd meg kevesebbet fogyaszt és lehet nappal is használni.
Ennyi, nem tudom mit lehet ezen vitázni napok óta...[ Szerkesztve ]
-
Ommma
csendes tag
Sziasztok, egy kis iránymutatást kérnék.
Tegnap érkezett meg egy ue40es6100-as Samsung hozzánk. Kb. 15 perce megy a frissítés. Vagyis remélem megy. Appsot indítottam volna, frissítés pörög a jobb felső sarokban.
Ez így normális? -
localhost
Közösségépítő
Igen, nekem karácsony előtt majd' fél nap volt, mire minden beállt, SMART is, feltelepíti a kötelező ikonokat, appokat, frissíti azokat.
Addig gyakorlatilag tv-t nézni lehetett egyedül, légy egy picit türelmes.... megéri.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Ommma
csendes tag
válasz sandró60 #41632 üzenetére
Most, hogy ezt mondtátok, lelőttem a filmletöltésemet, gondolom akkor több jut a tv-nek.
Wifit állítottam be. Ilyen csomagom van.
A tv-n kívűl csak én használom most, kizárólag erre.[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Nekem is van ilyen winchesterem ami nem megy az újabb EH tipusú tévém usb-n.Ehez beszereztem egy Coolink tipusú vinyó 2.5"házat amire lehet csatlakoztatni külső 5V tápot.Azért az is érdekes ugyanez a winchester a D-sorozatú tévém usbn nincs problémája.Gondolom a tv.HDD-feliratú usb-re csatlakoztatsz?Ha lehet USB-hosszabbitót ne használj,mert az se biztos az átvitelre
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
Mert a TV nem ad annyi áramot, mint amennyi a winchesterednek kellene. Ezért kellene külső tápos HDD-ház, marta kkor a konnektorból kap elég áramot.
Pótmegoldás olan USB kábel használata, ami a HDD-nél egy csatlakozója van, de a "túlvégen" kettő.
Ilyenkor MINDKETTŐT be kell dugni a TV-n levő USB-be. Ez nem 100%-os megoldás, de van esély, hogy jó lesz.
PÉLDA:[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
hkari
őstag
Felhősödésre visszatérve, más nem vett észre olyat, hogy mintha nem minden filmnél lenne felhősödés? Nem teljesen értem... Meg mintha HDMI-n kevésbé lenne jelen, mint AllShare-el, pedig ugyan úgy lőttem be mind a kettőnél a beállításokat
-
NOX72
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tavaly februárban vettem egy Samsung UE40D6500-as Smart TV-t, teljesen meg vagyok elégedve a TV-vel egyet leszámítva: december óta a filmtárolásra/nézésre használt HDD-t (Toshiba, 1,5 TB) képtelen felismerni a TV.
Sem a vinyó újraformázása, sem a nevének megváltoztatása nem segített. Ugyanez a HDD a számítógépen tökéletesen működik, sőt a kollégám TV-jén is kipróbáltuk (szintén Samsung csak nem ua. a típus) is működik.
Esetleg tudna valaki segíteni a probléma megoldásában?
-
Sari
tag
OK! Köszi!
Igen olyan usb-re kötöm a vinyót amihez oda van írva hogy "HDD", mert hát elvileg arról menne, de nem. Ezért új házat nem akarok venni. Megpróbálom az Y-os usb kábelt. Ha nem jó akkor marad a pendrive-ra másolgatás.
Köszönöm a segítségeteket!
-
Ommma
csendes tag
2 órája megy a frissítés, azaz egyszer kiugrott közben, gondoltam megnézem mi van a smart részben, erre újrakezdte. Hmmm.. kezd bosszantani.
Meg eltűntek közben a Samsung Apps melletti cuccok. Még mindig normális ami történik?
Miért nem csatolnak magyar használati utasítást? A neten sem találok. Segítsetek légyszi!
(ue40es6100)[ Szerkesztve ]
-
milanakos25
csendes tag
sziasztok! most találtam a honlapot, nagyon király!! egy ki segítség kellene. kaptam egy tv-t samsung LE40B550A5W és kódszáma pedig LE40B55A5WXXH az a problémám hogy nem ismeri fel a maxell hdd-t, csak az egyszerű mezei pendrive-okat. a másik problémám h nem játsza le a filmeket, azt már sikerült megoldani a honlap segítségével. köszi szépen a segítséget !
-
gukker1
tag
Most jöttem rá a plazma kontra lcd vitát olvasva,hogy mekkora szerencsém van,hogy csak a tv-m
2011 novemberi megvásárlása után találtam rá erre a fórumra,mert elolvasva az összes
hozzászólást,inkább meg sem vettem volna De megvettem,így most van egy 46 collos 6570-es tv-m
5 év teljeskörü garival 270000-ért"WE BREAK FOR NOBODY"
-
BBéci
legenda
válasz gukker1 #41649 üzenetére
Ami 3D-ben felezi a felbontást, nem full HD.
A topikot olvasva ezt is megtudtad volna, de ha nem nézel 3D-t, akkor bocs, nem szóltam.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest