- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
válasz ilgatto #40699 üzenetére
Itt a lap közepe felé le van írva pár tipus input laggja.
Többek között ez is befolyásolta a döntésemet miszerint ES6100 tipust veszek.
Csak még a méret a kérdésesMod : Bocs most figyeltem ,hogy te még a D szériát kérdezed....
Akkor tárgytalan
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Ametist #40702 üzenetére
csak akkor, ha a forrás olyan egyébként nem.
még nincs szabványosítva a 16:9Ez spec olyan és jó minőség
Élő adatfolyam -eurosport 2http://esioslive2-i.akamaihd.net/hls/live/201150/AL_ESP2_INT_ENG/playlist_1800.m3u8
[ Szerkesztve ]
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Tegla80
addikt
serviio nál,"csak" mappa szintig látok mindent a tv-vel. belelépve üres.
ez mitől lehet?? (5let esetleg,mert velem lesz a gond az tuti . jah , linux on )
(fényképek mennek,de a filmek nem, se avi se mkv ,semmit nem lát)Sony® & PlayStation®
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Tegla80 #40704 üzenetére
olvasd el itt: Serviio Linux
Amúgy meg türelem többet nem mondom el, hogy ne egyből fog megjelenni folyamatossan streammel ami függ a nettől és a routeredtől valamint a gépedtől is.
Egyik fórumtársunk HD tartalmat adott meg és majd 8 órát vártMI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
eFeMeR74
senior tag
válasz leslieke #40708 üzenetére
"Szia!
Egy kérdés át írtam a You Tube linkedet a teljes+film végződésűt erre http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos?v=2&q=teljes+hd, ha be linkelem a PC-be oda ugrik és megjeleníti de a serviioba be írom és meg nézem a tv a serviio belül online tartalmak között nincs ott ezt megcsináltam mese végződéssel is de azt sem látja szerinted mi lehet a gond? előre is köszÜdv"
válasz : várj folyamatosan streammel és bőviti a tartalmat,ha gond van a serviioban egy szerver laállítás és újraindítás segít.
HD attál meg arra kicsit többet kell várni"Igazad lehet mert hd elindult bár legalább 7-8 órája beraktam és most látja először de működik, a mesét még nem de remélem jó lesz az is és köszönöm"
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
eFeMeR74
senior tag
Serviio - Web erőforrás
link: http://www.skysports.plus/
Sky Sport Plusz tartalom:
Sky Sport 1-2-3
Eurosport 1-2
Channel 7MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Tegla80
addikt
nekem mindegy,de nagyon "off" vagyunk ide
(szerkesztést is használhatunk 5 percig )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Attila!
tag
Sziasztok
Akarok venni a közeljövőben egy LCD tévét ,abszolút nem vagyok járatos a témába tehát segítséget kérnék.
Ezek a tulajdonságok kellenének:
Legyen Full HD felbontása
Legyen rajta usb csatlakozó es ha rádugok egy pendrivot akkor a rajta lévő filmet lejátsza.
Méretre elég 82centi de akár kicsit nagyobb is.
Legyen viszonylag a paraméterekhez képest olcsó.
Mit tudnátok ajánlani? -
Ferko75HUN
senior tag
-
Attila!
tag
válasz Ferko75HUN #40719 üzenetére
Gondoltam,hogy tág lesz de nem tudom milyen paramétereket kell még nézni.
Játszani nem szoktam , 50es 100 között milyen lényeges különbség van?
Leginkabb arra használnám ,hogy full hds filmeket pendrivra pakolva megnézzek rajta ,illetve tévézzek.
Árral kapcsolatban nem tudom,hogy milyen árban mozognak most ezek. -
JoeYi
őstag
Samsung S9 UHD TV 8.5 millió forintért: [link]
életérzés:
-
Flashget
félisten
-
Inhouse
őstag
Átmentem vasárnap apóshoz, hogy megnézzem nála milyen a kép... Analóg kábel + IP TV (T-home). Tehát az analóg ugyanaz. Az IP TV Scarton megy át, hát...az egy rémálom, egy mosott homályos vacak. Ez kellett, hogy rájöjjek, milyen "jó" is a Digi műholdas adás!
Megszánom apóst, veszek neki egy HDMI kábelt, azon keresztül jobbnak kell lennie az SD adásnak is, hiszen kimarad egy DA-AD átalakítás...
Egyébként már megint vagy változott, vagy velem van valami, de most megint jobban tetszik a kép, azon vettem magam észre, hogy csak úgy tv-ztem és nem a hibákon rágódtam, sőt nem is nagyon találtam őket, amikor eszembe jutott megnézni... Ott vannak a deinterlace-es csíkok, de nem annyira zavaró. Sőt valamitől még függ a dolog, mert a Hírtv-n volt egy beharangozó és az egyik bejátszásban a csíkok miatt nem lehetett egy a háttérben, messzebb álló alak arcát látni, 3 másodperccel később egy másik snittben hasonló távolságban álló emberét viszont minden csík nélkül igen. Egyébként hétvégén a dual beltéri mindkét fele lefagyott egyszer, ki kellett húzni, meg visszadugni.
Ja és egész hétvégén nem ment el a Smart, lehetett netezni is! Bár csak keveset nyomtam, nem volt időm...
Ami még új, hogy USB-ről nézett videó oldalt fekete sáv, na mondom ki van a 102cm fizetve végig, távirányító p.size gomb..."Nem elérhető..."Üdv Inhouse
-
Lacapi
csendes tag
Sziasztok! Lehet amatőr kérdés, de a wifis samsung smart tv-t lehet monitorként használni, konkrétan a monitor képét a tv-n (is) megjeleniteni, anélkül hogy a videokártyával összekötném kábelesen?
Előre is kösz!
Lacapi -
adoks
aktív tag
válasz Lacapi #40729 üzenetére
Igen is, meg nem is :-)
Így ahogy írod , alapvetően nem lehet.
Ha a géped támogatja az intel wi-di szabványt és veszel még egy widi adaptert hozzá kb. 100 dolcsiért akkor igen, de így bármelyik Hdmi bemenettel rendelkező tv/monitor tudja.widi=wireless display
[ Szerkesztve ]
-
bubimaci
csendes tag
Valaki tudna segíteni nekem.
Régebben volt ezen a fórumon egy olyan link,amelyen meg lehetett nézni,hogy melyik városban,milyen frekvencián jönnek a UPC kábeles adásai.Meg van ez valakinek.Most,hogy a UPC átrendezte a csatornákat,nem akarok egy teljes új hangolást indítani,kézzel akarom beprogramozni a hiányzó csatornákat.
Előre is köszönöm a segítséget. -
adoks
aktív tag
válasz Rocker1 #40734 üzenetére
De, SOF! :-)
(csak ott más nevem van)
A problémádra visszatérve, valaki mintha olyat írt volna pár hete itt, hogy amíg a saját talpán volt a tv addig jó volt neki a wifi, amint falikonzolra akasztotta nem működött.
Nem árnyékolhatja valami? Nem tudom hol lehet a tv-n belül a wifi antennája, de ha valami nagyobb fém tárgy van a jel útjában az simán okozhat ilyet szerintem. -
hjani41
csendes tag
Sziasztok!
Korábban valaki kérdezte,hogy miként lehet megállapítani a TV-k
felhasznált üzemidejét.Milyen beállításban lehet ezt megtudni?
A fórum zömét átolvastam,de nem találtam meg a választ.Ha tud
valaki segítsen.Egyáltalán van erre megoldás a SAMU-nál?Előre is köszi.
-
Altbrucke
tag
válasz nightshadow #40747 üzenetére
cipőt a cipőboltból
-
bubimaci
csendes tag
válasz nightshadow #40747 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest