-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliver7777
tag
A FUSO-t a Smart HUB-on a Samsung App-ok között kellene keresni? Mert hiába írom be a keresőbe, hogy fuso, nincs találat. (UE40ES6100)
-
lecsoo4
tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy Samsung ue32es6540 típusú tv-n automatikus csatornabehangolás után hogyan lehet sorba rendezni a csatornákat?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv. -
roby42
csendes tag
-
sandró60
addikt
válasz lecsoo4 #40104 üzenetére
Ez a csatorna rendezés-A Smart gombra kat- az ikonoknál csatorna ikonra katt és már bent is vagy a rendezés menűben.Egy elég hosszú folyamat amig elrendezed a neked tetsző sorrendbe.Van a másik lehetőség,hogy pendrive-re lemented a csatornákat és azt számitógépen rendezed egy hozzá való programmal
-
sandró60
addikt
válasz oliver7777 #40103 üzenetére
Ment PÜ
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Nemrég vettünk egy EH5300-as tv-t.
Gondoltam szétnézek a szervíz menüben. Az info-menü-mute-power kombinációval, sikerült is belépnem valahova. Lényeg, nem állítottam el semmit sehova. Kiléptem. A tv lenulázta magát. Mindent alaphelyzetbe állított. Ez nem is lenne gond. Ami feltűnő változás volt a kép minőségének jelentős megváltozása.
Kérdés: Lehet, hogy ahol vettük be volt kalibrálva már a kép. És sikerült lenullázni, vagy mi lehet ennek az oka. És mi lehet rá a megoldás?? Boxal használom. Így a tuner elálítódás kilőve. Hdmi-n kap képet.
Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Pow
tag
-
sinus1
csendes tag
Egy hónapja van 32es6100-as tévém, amihez vettem egy logitech k400-as billentyűzetet. Tökéletesen működik a tévével, viszont olyan leírást nem találtam, hogy melyik gomb mit vezérel. Tud valaki ilyet, vagy próbálgatni kell?
A tévé egyébként remekül bevált, a felhősödés nem jelentős (filmnézés közben nem lehet észrevenni), a smart részét is egyre többet használjuk (pl. a youtube app-on nézzük a gyerekkel a vonatos videókat , de a böngésző is jól jön néha ). Nagyon szép képe van. -
Brave_86
aktív tag
Hali
pcdreamshop -ban a rendeléshez ugye ajándékba adnak most kábeleket. Meg tudja valaki mondani mekkora ezeknek a hossza?
Köszi. -
V.Szabee
tag
válasz V.Szabee #40074 üzenetére
Sziasztok,
erre valaki tud választ?
Van egy ue40es6100-as TV-m. Beállítottam, hogy wifi-n keresztül tudjak netezni. Az lenne a kérdésem, hogy a wifi kapcsolatot hogy lehet megszakítani?
Mert ahogy észrevettem így egyfolytában a neten lóg, TVzés közben is feldobott egy ablakot, h frissítette magát.Előre is köszi!
Szabee
-
fdisk
őstag
Az itt említett penemet a tv egyik napról a másikra nem látta.Felvételkor azt írja ki,h csatlakoztassak egy eszközt.
Holott vettem fel rá még az előző nap.
Egyébként pcre dugva sem lehet semmit sem kezdeni vele.
A sajátgép nem is lát semmilyen eszközt,
Tc-ben látom a meghajtó betűjelét,de ha ráklikkelek "nincs ilyen meghajtó"-t ír ki.(csatlakoztatás után lehet hallani a win hangját h csatlakoztattam,a led a penben folyamatosan világít(szerintem nem kéne folyamatosan világítania),,de ennek ellenére semmit nem lát)
Formázni ezen ok miatt nem tudom.
Kipróbáltam más progival is,hátha az látja,de nem.
Lehet meghalt a penem?[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
nyirzoz
aktív tag
Akinek drága a Samsung wifi stick annak egy alternatív megoldás:
Client módba rakni,táp a TV USB-ről és ethernet kábel.
Negyedéből megúszható. -
vacs
veterán
S.O.S
ES6100-on hogyan tudom kitörölni a hálózati beállításokat ?
Rossz wifi jelszót írtam be, és emiatt nem tud csatlakozni, viszont a jelszót nem tudom átírni a jóra, és nem is tudom törölni a hálózatot ?
Segítsetek(^)(>.<)(^)
-
dj_real83
csendes tag
Hali.Van egy 32eh5300w-tvm.Azt kérdezném, hogy az gáz-e ha a tv-t szekrénybe rakom, pont akkora a hely, hogy oldalt, felül 1-1cm marad, alul a talpmagasság. szerintetek lesz baja?
-
hkari
őstag
válasz roby42 #40106 üzenetére
Beledugtam, de nem jön ki hang Valamit még be kéne állítani valahol? Egyébként ez a típus van nekem: UE40ES6100W
[ Szerkesztve ]
-
fgo
tag
Az lenne a problémám , hogy a nYouTubeHD3D telepítésénél ezt írja ki: "Az új alkalmazás telepítésre kerül (1/1) " de a folyamatjelző csík nem indul el... semmi nem történik!
mi lehet a gond? -
dj_real83
csendes tag
-
dj_real83
csendes tag
Lenne még egy kérdés, van egy asus laptopom, a lényeg hogy csak vga kimenet van rajta, a tv-n(eh5300) viszont nincs csak hdmi, meg olyan hogy hdmi(dvi) hogy tudnám összehozni, hogy a laptop képét a tv-n nézzem?nem játszani szeretnék, csak alap képet, net,progik, stb. Találtam olyat ahol össze lehetne forrasztgatni kábeleket, de nem vagyok annak a híve. esetleg úgy működne, hogy vga-dvi átalakító dugó, arra menne rá egy dvi-hdmi kábel???
-
veterán
Fuso tv alkalmazásnál lehet online is nézni a műsorokat? ( mintha valaki ezt írta volna..)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
UltraViola
csendes tag
válasz Flashget #40084 üzenetére
Értem köszi a segitséget.
Még egy hülye kérdés
DE akkor ez max akkor abban jelenik meg h ő előbb látja mi fog történni?igazából annyira nem hátráltat nem? szóval csak a nagyon élesszemüeket zavarja vagy mindenkit? azért vacilálok ennyire mert akinek meg van ő nem észlel semmi ilylet azért vagyok kiváncsi a valós tapasztalatra és mondjuk a tietekére aki ugymond ért hozzá.
Bocs h ennyire izé vagyok csak beleszerettem ebbe a TV-be viszont ha játékhoz tényleg nagyon gáz akkor hagyom mert a 6100 az meg felhősödik és az már most tudom hogy engem nagyon lenyirna lehet hogy jobban mint a játékszitu.
Valójában nem vagyok egy műszaki analfabéta sőt , -
davy88
csendes tag
Sziasztok!
Logitech K400-as billentyűzetet hajtok, de úgy látszik kifogyott az egész ország a készletekből... esetleg vmi tipp, hogy hol lehet találni Bp.-en? Köszi!
-
Brave_86
aktív tag
Hali
A pc dream-nél nincs raktáron EH6030. És azt mondták csak január végén várható. (Infó a többieknek is.)
Honnan lenne érdemes még venni/rendelni? Esetleg innen?
THX -
Flashget
félisten
válasz UltraViola #40141 üzenetére
és ezzel gyakorlatilag végig hátrányban leszel..
szerintem vedd meg a 6030-at tévézéshez, játékra meg vegyél egy Dell IPS panellal szerelt monitort
mindent arra kell használni amire tervezték..szerintem.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Brave_86
aktív tag
válasz UltraViola #40145 üzenetére
Igen, érdeklődtem náluk is, hol van raktáron. "budaörsi üzletünkben bruttó 139.999 Ft-os áron"
Akkor már a MediaMarkt ban is ugyan ennyiért kapható. Most olyan "akció" van, hogy ha leadok egy használt háztartási cikket akkor azt beszámítják és 10k-val olcsóbb 149-ről 139-ért hirdetik így, voltam megnézni személyesen a minap.
Az auchanban is 4-10-ig van 10havi 0% thm-re ez a típus, de pesten elvileg egy üzletben sem volt már kapható 5-én. -
Flashget
félisten
válasz Brave_86 #40146 üzenetére
ennyire sürgős a tv vétel? mert január végén kiszórják a másodjára a modelleket esetleg február elején, és akkor simán tudsz venni akár jobb akcióban is mint most.
10havi 0% thm ez a pr. a vásárló felé..bankok a kamatokból élnek az pedig be van építve az árba csak az árat vitték lejjebb.
Realme GT Master Edition
-
Tapló
csendes tag
válasz Robbie85 #31198 üzenetére
Remek leírás, én a kicsit gyengébb 6100-ast használom, de totál hasonló véleményem van a készülékről. Ez hogy felvétel közben nem tudok más csatornára kapcsolni, vagy csak néhány csatornát engedélyez, nem tudom mitől lehet. Valami oka biztos van, jó lenne tudni mi az, valakinek nincs tudomása erről? Pl elindítom a felvételt az M1-en, tudok kapcsolni pár csatornát, de ha más csatornát választok, akkor kiírja, hogy "megállítja a felvételt és csatornát vált?" Ki tudom kapcsolni a TV-t felvétel közben, és USB-ről is lehet lejátszani... Bosszantó, hogy amíg az asszony barátok közt-öt néz addig én venném fel a meccset és nem tudom. :-) Time shifttel működik a dolog. Ötlet?
-
UltraViola
csendes tag
amúgy akkor ha én most a 6100-st veszem meg mnert az jó játékra azt mondjátok, csakhát nagyon felhősödik
Akkor az ugyebár ha jól tudom smart TV akkor ahhoz nem is kell HD-s tartalomra előfizetnem a UPC-nél mert neten keresztül az jönni fog?
A másik kérdés hogy a 6030-ason elég ha beteszem a dokóbol a kártyát a TV-be és van adásom? vagy csak tányérnál?
Kösszi, abbahagyom lassan
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest