Új hozzászólás Aktív témák

  • engusz

    veterán

    Először is tengermély tisztelet JoeYi Logout cikke miatt, mert a laikusokat több órányi Google kereséstől szabadítja meg. :K

    Tegnap hozzánk is megérkezett az új tévé ("jézuskahoztadekicsitkorán"), egy UN40ES6100. A technikára fogékony vagyok, általában nem szorulok a kézikönyvek lapozgatására, de ez kifogott rajtam. Egyszerűen olyan sok beállítás van benne, hogy lövésen sincs mik lehetnek. A legnagyobb gumicicim a 100 Hz (CMR 200 Hz) kérdéskör. Ki lehet kapcsolni a CMR-t? Kipróbálnám, hogy milyen lehet a beszúrt fekete kockák nélkül.

    A szappanopera hatás nálunk is tisztán megfigyelhető.. Eddig egy 4 éves LG tévénk (720p, 30") volt, gondolom azért. Sajnos a felhősödés is jelen van, de annyira nem zavaró. Talán csak akkor, ha olyan anyag van a tévén, ahol fent és lent is fekete sáv van. Van bármilyen beállítási tipp, amit mindenképpen érdemes elvégezni, mert esetlegesen a gyáriak nem annyira jók?

    Az első 3D filmen (és persze rengeteg techdemón) túl vagyunk, nekünk nagyon tetszik. Kár, hogy a Verdák 2 a bugyuta párbeszédeivel és a nem túl acélos történetével okozott egy kis csalódást.

    Összességében nagyon elégedettek vagyunk vele, jelentős technikai és minőségi ugrás volt az elődhöz képest.

    Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.

Új hozzászólás Aktív témák