Új hozzászólás Aktív témák

• Bogyó bá'

nagyúr

válasz BBéci #18448 üzenetére

Akkor ez is IPS lehet? Nagyon be vagyok izgulva rá, böngészem a külföldi oldalakat is, de sehol sem találtam erről infót. Amúgy meg nagyon dicsérik a készüléket. Ez lenne a karáconyi ajándék a családnak, a mostani öregecske, de amúgy hibátlan 72 centis CRT helyett.
    Szerk: Először valami olcsó (plazma, CFL?) 40"-osban gondolkodtam, de a 100 ezer körüliek nagyon sokat fogyasztanak, meg a képminőségüket is nehéz hosszan elviselni (boltban BD-ről demózzák, de ha átkapcsolják DVB-T-re, vagy analóg kábeltévére, az valami borzalom...)
    Aztán közben rájöttem, hogy a 40"-osat csak a lakás teljes átrendezése árán tudnám elhelyezni, annyit meg nem biztos, hogy érne az egész... a 32"-osak közül meg akkor valami modernebbet tudnék venni ugyanannyiért.

LAN, 4 HDMI, FullHD, LED, 100Hz, 47W-os átlagfogyasztás. MindigTV-re lenne használva, mint a másik is, csak így még a tavaly vett settopbox is fölöslegessé válna (az is 20W körül kajál, a jelenlegi tv meg 90-110-et)

kieg: a monitoromat nem régen cseréltem le TN-ről IPS-re, és hát "zongorázni lehetne" a különbséget.

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák