-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Akkor ez is IPS lehet? Nagyon be vagyok izgulva rá, böngészem a külföldi oldalakat is, de sehol sem találtam erről infót. Amúgy meg nagyon dicsérik a készüléket. Ez lenne a karáconyi ajándék a családnak, a mostani öregecske, de amúgy hibátlan 72 centis CRT helyett.
Szerk: Először valami olcsó (plazma, CFL?) 40"-osban gondolkodtam, de a 100 ezer körüliek nagyon sokat fogyasztanak, meg a képminőségüket is nehéz hosszan elviselni (boltban BD-ről demózzák, de ha átkapcsolják DVB-T-re, vagy analóg kábeltévére, az valami borzalom...)
Aztán közben rájöttem, hogy a 40"-osat csak a lakás teljes átrendezése árán tudnám elhelyezni, annyit meg nem biztos, hogy érne az egész... a 32"-osak közül meg akkor valami modernebbet tudnék venni ugyanannyiért.LAN, 4 HDMI, FullHD, LED, 100Hz, 47W-os átlagfogyasztás. MindigTV-re lenne használva, mint a másik is, csak így még a tavaly vett settopbox is fölöslegessé válna (az is 20W körül kajál, a jelenlegi tv meg 90-110-et)
kieg: a monitoromat nem régen cseréltem le TN-ről IPS-re, és hát "zongorázni lehetne" a különbséget.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Facebook és Messenger
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...