- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
-
BBéci
legenda
válasz nightshadow #18250 üzenetére
Meg kellene számolni, hányadszor kérdezik ugyanezt és hányadszor válaszoltál rá.
Irigylésréméltó a türelmed.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
torma1981
veterán
-
aktív tag
válasz sandró60 #18248 üzenetére
Ezzel egyet is értek, de ha pl. egy netes kapcsolat gyorsítására való frissítést adnak ki, aminek különben sem ártana , volt már, hogy itt is valaki beszámolt ilyenről, hogy frissítés után javult a sebessége, akkor azért ezt nem nevezném kritikus hibának, de azért mindenki örülne neki.Szal ha valami jól működik még nem jelenti, hogy nem lehet jobb, általában szerintem pont erre jók a FW frissítések.
-
mrzed
senior tag
-
bélanéni
őstag
Sziasztok.
A napokban már kérdeztem Samsung TV-vel kapcsolatosan, de választ nem kaptam.
Felteszem másképp a kérdést, hátha most nagyobb sikerrel járok.
Van a családban 4db Samsung LE40-C650-es készülék, azért ennyi, mert amikor az első családtag megvette, utána mindenki ilyet akart. Én is ilyet szeretnék, de sajnos ez év augusztusa környékén kifutott termék lett. A kérdésem, hogy aki képben van a Samsung TV-k terén, tudna-e max. 170.000-ért a fenti TV-vel azonos képminőségű S-PVA-val szerelt készüléket mondani, van-e ilyen most a Samsung kínálatában?
200Hz, 3D, LED és egyéb baromságok hót hidegen hagynak, nem ezekért a felesleges szolgáltatásakért akarok sok tízezerrel többet fizetni, kizárólag a képminőség érdekel.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Dani Pécs
tag
Nem tudom ért-e itt valaki a műholdas TV-hez.
A D6770 tv elvileg SAT vevővel is fel van szerelve.
Ez működhet úgy, hogy veszek egy parabolát, és azzal fogok ingyenes (Freeview) HD csatornákat? Mint az einsfestival, vagy a ServusTV?
Kellemes lenne...
-
sarkan
aktív tag
Most néztem, kijött a tv-hez egy új firmware frissítés vagy ahogy a Samsung honlapja írja förmver .
Ezt töltsem le pendrive-ra és utána tv menüből frissítsek?
Nincs más tennivaló? -
Dani Pécs
tag
válasz Tutu7030 #18140 üzenetére
Köszönjük a segítő leírást.
Kibogarásztam egy APP packot ezen módszerrel, ami szerintem hasznos lehet (csemegéztem az Osztrák, Angol és USA appok közül).
Ha van rá igény feldobom egy tárra, és fel lehet őket tölteni user alkalmazásokként FTP-n a TV-re.
Csak lesz ebből a SmartHUB-ból egy használható valami
[ Szerkesztve ]
-
Mustadjoci
tag
sziasztok!
Mosot hoztam el a 6500-at.
lenn is egy klérdésem, sehol nem találtam rá válasz, így felteszem.
ati radeon2600xt kártyám van. evvel összekötöttem a tévét hdmi átalakítóval.
de a tvt nem látja a számítógép.
a kábel jó. mert a hp laptopommal működött.
mi a teendő ilyenkor? járt már így valaki? -
BBéci
legenda
válasz Dani Pécs #18262 üzenetére
Igen, pontosan arra való. Sajnos még nem tudtam kipróbálni.
(#18261) mrzed
Valami D6xxx-et cserélt D8000-re.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
InfiniteReality
őstag
válasz Mustadjoci #18265 üzenetére
Ha DVI->HDMI átalakitót használsz, a TV HDMI1-es bemenetébe dugd, s nézd meg úgy...
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
Mustadjoci
tag
válasz InfiniteReality #18268 üzenetére
igen azt használok. és oda van dugva. a videókártyához való gyáriag adott átalakítót használom, és 1.4 es hdmi kábelt.
ezt irj a nincs jel. ellenőrizze be van e kapcsolva és jól van e csatlakoztatva az eszköz, vagy ellenőrizze a kiválasztott forrást.
a w
indows 7 meg simán nem találja. -
sandró60
addikt
Azért mégegyszer bemásolom az idézeted tőled"Na mindegy.Keresgélek külföldi oldalakon is, de, hogy melyik FW mit javít arról semmi". Azt irod ,hogy azt se tudod,hogy mit javit.Mégegyszer:Ha jól működik valami nem kell
Ha úgy érzed,hogy nálad valami nem működik,jól akkor ESETLEG.
Ha beállitási problémák vannak akkor irsz ide és talán mi megfejtjük -
InfiniteReality
őstag
válasz Mustadjoci #18269 üzenetére
Több ötletem tényleg nem nagyon van erre, driver a legfrissebb? Monitort lehúztad a kártyáról és csak a TV van rádugva? Ha így van, akkor már bekapcsolás után rögtön kellene adjon képet...
Illetve még 1 eszembejutott, az X2600XT elég "régi" kártya, lehet hogy bootoláskor csak akkor fog a kijelzőre képet tenni, ha az 1-es kimenetre van csatlakoztatva (tehát a monitor ne legyen rákötve csak a TV).
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
kolosszus87
senior tag
Sziasztok!
Nos, egy kis segítséget szeretnék kérni tapasztaltabb emberektől tv vásárlásban!
LG 37LV4500 vagy Samsung UE37 D5000?
Egy árban van kb. a 2 tv, mindkettő edge led.
Amit tudok, hogy a samsung jobb médialejátszásban, de engem ez nem igazán érdekel, mert van egy nagyon zsír kis média playerem. Az LG valódi 100Hz, míg a Samu csak led villogtatós kamu 100Hz, de nekem ez sem igazán lényeg, mert elsősorban filmnézésre lesz használva és PS3 konzolhoz, ezeknél pedig ha jól tudom ki kell kapcsolni a 100Hz-et!
A lényeg, ezek tudatában: Melyik ad jobb képminőséget és melyiknek kisebb az input lagja, szóval melyik lehet jobb választás PS3-hoz?Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
aktív tag
válasz sandró60 #18275 üzenetére
Hát tök jó, hogy mindig emlékeztetsz rá, hogy mit írtam, így nem felejtem el!
Persze ez a ha jó minden ne nyúlkálj hozzá hozzáállás rendben van, nem is vitatom, de én egy műszaki ember vagyok, hozzászoktam, hogy minden cuccomnál figyelem a frissítéseket, mert általában egy újabb verzió újításokat, javításokat szokott hozni.Éppen ezért tartom fontosnak, hogy legyen egy log a változásokról, hogy az ember eldönthesse, ez kell-e neki, vagy sem.
De hát Samuék úgy látszik nem igen vállalják fel, hogy vannak hibák is és ezt javítják néha.
Na de nehogy félreérts, nem akarok ám vitázni veled!
Vannak akik úgy szeretik használni a cuccaikat, hogy jó nekik ahogy van, vannak akik pedig szeretik piszkálgatni, én ilyen vagyok, te pedig olyan. Nincs is ezzel semmi gond!
Peace!! -
mrzed
senior tag
Én is hajlamos vagyok frissíteni az eszközöket, sokszor jól jönnek a hibajavítások, újítások. Viszont azt már megtanultam, hogy nem árt pár napot várni vele, mert be szoktak csúszni farkashibák egy-egy új verzióba. Az viszont szomorú, hogy a samsungnál nem képesek change log-ot mellékelni.
Viszont a samsungos srácok nagyon tataroznak... épp most frissített a smart hub.
-
mrzed
senior tag
válasz sarkan #18283 üzenetére
Passz... szemmel látható változás így elsőre nincs.
Nem kérdezte, hogy szeretném-e a frissítést, csak belépésnél közölte, hogy márpedig meg fogja tenni.
Kapásból fel is bosszantott... frissítés után belépve belefagyott a hub-ba, ki kellett kapcsolni a tv-t...[ Szerkesztve ]
-
-
sarkan
aktív tag
"Az egyik megújuló app a YouTube, amely most már a HD videók között is képes keresni – ezzel a Sony a felhasználók egyik legrégebbi kívánságát teljesíti. A YouTube ugyanis minden okostévén megtalálható már a kezdetek óta, de eddig csak a normál felbontású videókat lehetett megnézni, annak ellenére, hogy a világ legnagyobb videómegosztó oldalán rengeteg HD tartalom is fellelhető már." -idézet innen: http://www.geeks.hu/hirek/111201_a_sony_frissitette_okosteve_alkalmazasait
A sony meg tudja csinálni, hogy a friss firmware tudja a Youtube HD-t a Samsung miért nem?
-
veterán
válasz PLaci58 #18233 üzenetére
Javíts ki ha tévedek,de ha 3 napon belül gond van a készülékkel akkor csere helyett választhatom a pénzvisszafizetést is!
Gyugyo79! Ez nálam is így van,elég ha csak belépek és alapra visszaáll minden beállítás.
Kolosszus87! Pont a filmnézésnél és a játéknál akarod kikapcsolnia 100Hz-et?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Mustadjoci
tag
válasz InfiniteReality #18276 üzenetére
szia
kipróbáltam így is és a legújjabb driver van fent
semmi
létezik hogy ez a videókari nem támogatja az 1.4 hdmi kábelt? -
sarkan
aktív tag
válasz james008bond #18292 üzenetére
Írtam az ügyfélszolgálatnak, kíváncsi vagyok mit válaszolnak.
-
PLaci58
addikt
válasz sityupityu #18291 üzenetére
Választani lehet, de elég nehéz pénzt visszakapni
Minden bolt azzal kezdi, hogy le lehet vásárolni. Elég sok jogszabályt és felügyeletet kell hangosan emlegetni, hogy tényleg visszaadják, de csak egyértelműen hibás készüléknél lehet ilyennel próbálkozni. Azért mert nem tetszik, meg nem ezt vártam tőle szerintem már nem is hajlandóak még cserélni se, ha nagyon kedvesek, akkor legfeljebb lehet másik típust választani."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Ati007
őstag
hogy lehet a legújabb firm 1015.1 amikor már kint volt a 1016 is .
Én szeretem kipróbálgatni de ezt a 1015.1 nem tudom felrakni gondolom azért mert nagyobb verziószámú van fent (1016).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...