- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonye
senior tag
válasz oszkart #18334 üzenetére
Jah! Igen, kapsz kamerát, de csak xy bolt kivételével meg csak D6500-tól... Szóval átb@szás!
bocsi a sílus miatt, de ettől kicsit kiakadtam. Utálom, hogy mindig félretájékoztatták az embereket ezek a multicégek. Én is megörültem a promóciónak, aztán meg mikor olvasom kiderült, hogy D6100-ra nincs akció! Habár minek is kamera a TV-re, mert van a telefonban, a tabomban és mégse használom... -
-
sonye
senior tag
De hogy ne csak bosszankodó legyek ma:
Tegnap egy szép 720p-s filmet néztem HDD-ről, akadás szinte 0 és isteni minőségű a kép!
Az Allshare program nekem pillanatok alatt elindult. látja a TAB, telefon és a gép is a TV-t, meg mindegyik mindegyiket. Nagyon jó kis alkalmazás.
Én nem kapcsolom ki a gépet szinte soha, csak alvóba teszem, így a gépen lévő filmeket akár 2 perc múlva nézhetem a TV-n.
Semmi akadozást nem tapasztaltam az allshare programmal átküldött filmek esetében.
De egyébként sokan küzdenek a fórumban, hogy nem működi ka PC és TV közötti megosztás. Nekem HDMI kábellel is össze van kötve a TV, így az allshare annyira nem létszükség, csak kényelmesebb.
Nekem már csak 1 dolog kellene a teljes LED TV élvezethez, a youtube HD.
A minap voltunk madaras tecsóban, ott olyan szép 3D demo filmet láttunk. Egy srác rúgta a labdát, rendesen lehúztam a felem, mert megijedtem. Szerintetek le lehet valahonnan szedni? LG TV-n ment a demo.
[ Szerkesztve ]
-
Roland93
aktív tag
Sziasztok!
3D LED TV vásárlását tervezem, az lenne a kérdésem, hogy az AKTÍV vagy PASSZÍV szemüveges TV-k a jobbak?
Ezen felül LG vagy SAMSUNG? -
pisteeke
tag
Igen, szóltak! És hogy emiatt csak az 5MB sávszéllességet kaphatom, hacsak nem akarok sat tv-t. Mondjuk ezzel szemben vannak is kicsit aggályaim, de párhuzamosan megmarad a upc is, egy hónapig tesztelem, és ha nem jó, marad a upc. Egy hónapon belül kötelezettség nélkül felmondhatom!
Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
-
pisteeke
tag
hát, én átnéztem töviről hegyire az útmutatót, de sehol nem találtam benne Windows beállításokat! Mindössze annyit, hogy a vírusirtó megfoghatja! Azt is, a windows tűzfalat is kikapcsoltam már, mégsem tudom megosztani azt az átkozott mappát! Sőt, amit leír az FAQ-ban, hogy indítsam újra a szervert, ez is megvolt! Eredmény=0
Ezért vagyok már lassan az idegbaj határán!Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
-
pisteeke
tag
egyszerűen nem értem, akkor én miért szívok ezzel az alshare izével!!!
nekem nem akar az istenért sem menni!
Bár hogy én nem értem miért, az csak egy dolog! Legalább a HelpDesk tudná! Azzal már elégedett volnék!Ja, és HDMI káberlen sem látja a két vas egymást! Ráadásul két laptopal is ki próbáltam, mindkettővel ez a szitu!
[ Szerkesztve ]
-
pisteeke
tag
Köszi a tippet, bár szerintem ez is engedélyezve van, ha emlékezetem nem csal! Egyébként a telefont gond nélkül látja a tv, és a laptop is! csak a laptop és a tv között van a gubanc!
De megnézem ma este ha haza érek! Biztos ami nem bizonytalan!
[ Szerkesztve ]
-
zs2994
tag
sziasztok ...
37d5500 , ha nézem a samsung oldalát 1019 a legfrisebb firmw. de wifin azt jelzi nincs újabb
most hogy van ez? ... töltsem le usb-re és frissítsek ?, vagy van valami oka hogy wifin nem talál frissebbet? köszi -
domager1
csendes tag
youtube-os half sbs lejátszásakor hogyan tudnám aktivizálni a 3D-t? Nem reagál a gombra, vagy "nem elérhető" szöveget ír ki.
-
mrzed
senior tag
válasz domager1 #18367 üzenetére
Ha 3D-ben akarsz youtube-ozni, akkor Neked is telepítened kell a nYouTubeHD3D alkalmazást.
Jobbra fent a keresőbe üsd be a nYouTubeHD3D -t és több módszert is olvashatsz a mikéntjéről.(#18365) zs2994
Tegnap már átbeszéltük, hogy valami gebasz lehet a samsungéknál, ezért keverik szinte az összes tv firmware-jét. Én várnék a helyedben a következő frissítésig.[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
válasz Ed Parker #18323 üzenetére
Vagy veszel hozzá 3D jeladót...de van olyan típus is, amiben van jeladó és adnak hozzá szemüveget is! Viszont mindegyik 3D modell Full HD 3D...
( EISA Best Product 2011-2012. LCD TV Sony Bravia KDL-55HX920. + Product Design Award 2011 gold )Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Ed Parker
nagyúr
Egy érdekes dolgot tapasztaltam most.
A tv-n usb-n keresztül szaggat a br rip,ugyanez a film,ugyanerről a forrásról, a blu réj lejátszón keresztül hibátlan.
Nektek jól játssza a tv a filmeket usb-n keresztül? -
Tutu7030
veterán
válasz Ed Parker #18373 üzenetére
Én "csak" BR lemezről(PS3) tudtam kipróbálni a Kaptár:Túlvilág 3D-t , de az is hibamentesen ment(24fps). Érdekes volt, hogy a szemüveg villogás sem zavart úgy, mint a tv+usb+3d mkv esetén.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Ed Parker
nagyúr
válasz james008bond #18372 üzenetére
Oooooo,az mese áron van
Ma a kdl46hx723-al szemeztem,de ehhez sem jár semmi,viszont itt jobb a kép,nem annyira felhős..
A sony nagyon viccesen áraz,igazábol nem tudom melyik piacot célozza meg. -
Rebell
senior tag
Szasztok,
Most néztem a Softver frissités alatt, hogy az aktuális firmver a TV-n 001013. gondolom ez a gyári. sztetek érdemes fel frissiteni 1013.1-re??? ue40D6100 -
aktív tag
Akinek szaggat a divx milyen tvje van milyen fw-el?Kell lennie valami kozosnek amiert szaggat nalatok.nalam szerencsere nem.6100-as 1013firmmel
-
pisteeke
tag
válasz james008bond #18375 üzenetére
még nem, de mindjárt ráguglizok, és kipróbálom! Köszi a tippet!
-
judek
tag
Sziasztok!
Az UED5000-es model az Edgelit vagy Backlit?
-
pisteeke
tag
ezt nem hiszem el!
Elegem van!!!
Engedélyezve van minden sz@r ezen az átkozott gépen, megnéztem egy másik gépen is! NEM MEGY EZ A FOS!!!!! Mit kell tennem, hogy működjön?????
Miért sz@rik a samsung ügyfélszolgálata magasról a fejemre? Én nem csak egy szutyok tv-t vettem! Olyat kaptam volna 60k -ért is! Én egy szolgáltatást is megvettem ezzel a tv-vel, ami NEM MŰKÖDIK!!!!!!KIÁBRÁNDÍTÓ!!!!!!!!
bocsánat a trágár szóhasználatért! de baromira elegem kezd lenni! ilyen nincs!
Übrigens a harmadik HDMI kábelt próbálom rajta! NEM MŰKÖDIK! Hogy fogják így a t-homosok a settopboxot rádugni?????[ Szerkesztve ]
-
t0m_
tag
sziasztok,
samsung 4-es lcd-t tv-t (32, fullhd) akarok a pc-re kötni.
az a kérdésem, hogy a pc-ről dvi-hdmi kábellel tudnám átvinni a jelet,
de laptopról hdmi-hdmi kábellel, van-e a 2 között végeredményben minőségi különbség?köszi
-
narancsnn
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kèrdèsem volna, hogy vettem egy samsung lcd led tvt, beüzemeltem, ès fehèr foltok vannak a kèpen! Akkor làtszòdik igazàn a fekete a kèp! Vissza vigyem, vagy lehet ezzel valamit csinàlni?
KösziÜdv
-
tag
Az enyém 46D7000 és a korábbi 1017-es és a legújabb 1018-as firmware-rel is ugyanúgy szaggat.
Mondjuk lehet hogy a képbeállításokkal is érdemes lenne játszani (kikapcsolni minden képjavító opciót), egyelőre nem találtam olyat, ami nálam bevált volna, így a gyáriakat használom.Curve és Revolut ajánlókódot kérd privátban.
-
pisteeke
tag
-
pisteeke
tag
válasz narancsnn #18398 üzenetére
azért még ne ad fel! Csak készülj rá, hogy esetleg küzdeni kell! néz szét jobban a tv-n, hátha találsz más hiányosságot is! Én az allshare funkcióval küzdök. Ha ezt a 72 óra alatt éaszre veszem, tuti, hogy vissza viszem! (bár lehet, hogy azzal sem cserélték volna... )
szóval azért próbáld meg! és ne hagyd magad!Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...