Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomics

    addikt

    válasz mamsi #17503 üzenetére

    A Set-top Box nem kerül pluszpénzbe. Viszont ez SCART-on csatlakozik a TV-hez, tehát akkor már az 1 SCART kevés lesz, ha dvd-zni is akarsz. a DVD-n nincs AV vagy Komponens (3 színű) kimenet?

    Sajnos eléggé elavult már a SCART, viszont a HDMI kimenetes set top box már feláras...sajnos még le vagyunk maradva ezen a téren (is) nyugathoz képest.

    A digihez is jár set top box, viszont azt tudod nélküle is használni. (ez viszont nem tudom, hogy SCART-os-e, de valszeg igen) Asszem úgy van hogy venni kell hozzá egy conax modult (8000Ft) ami kezeli a digis kártyát amit a tv-hez lehet csatlakoztatni (CI kártyaolvasó) és így megúszod a boxot. Bár ebben nem vagyok biztos.

    A jelszavadat jobb oldalon az "Adataim" menüpontnál tudod megváltoztatni. Ja, és ha hozzászólás után 5 percen belül eszedbe jut valami akkor tudod szerkeszteni (hozzászólásodnál szerkesztés felirat) azt és nem kell újat írni, ezzel is "kímélve" a fórumot.

    16:9-et 1x beállítod és megjegyzi. Megjegyzem, ezeknek a TV-knek a menürendszere gyerekjáték a 20 évvel ezelőtti CRT-khez képest, minden menüponthoz tartozik egy leírás is ami még egyértelműbbé teszi a kevésbé hozzáértőknek is. És persze magyarul.

    mrzed:köszi, akkor ezt rosszul tudtam. tehát akkor egyértelműen a digit válaszd: nem kell se box, se conax modul, csak bedugod az antennát és kész

    [ Szerkesztve ]

    PH! addikt since 2004

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés