Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Zafir78 #124443 üzenetére

    Srácok!

    Hagyjátok az elméletet, már nem tudom hányszor beraktam ide képet, meg írtam róla, hogy napokig bejártam tesztelni a Q6-ot és 8052, mert erre a két tévére szűkült a sok tévé szarakodás a több, mint 1 hónap alatt.
    Tehát a Qled (ebben az esetben a 6), ahogy Attiba is írja nagyon nagyot domborít, valós 4K HDR tartalomnál, a 8052 nem azt írom, hogy kiröhögi, de rendesen otthagyja. A 8052 viszont a qled-t röhögi, ha tv adásokról van szó. Egyszerűen jobb nézni rajta, meg nem is fakul úgy, mint a qled, mert az rendesen fakul, hacsak egy kicsit kilépsz a totális középből.

    Én, nem játszom, mert van annál jobb dolgom is, ha meg igen, akkor arra van pc meg monitorom, de én már kinőttem ebből, viszont azt olvasni, hogy dicsérik a qled-et ebben is. Én a q6-ot, amit a kislányaimnak vettem egy nagyon jó tévének tartom, de q8-ról áttérve néha bele tudnék rúgni, mert ahhoz képest egy lajhár tetű a rendszere...
    Nyilván, pl H6400-hoz képest meg jóval gyorsabb, de én most a q8-hoz hasonlítottam. A Q6 (ezt leszámítva) egy k...va jó tévé! :)

Új hozzászólás Aktív témák