Új hozzászólás Aktív témák

  • platz

    csendes újonc

    válasz Batib #101006 üzenetére

    Kedves segítőim, Top Cat és Batib! Köszönöm mindkettőtöknek a nagyon hasznos segítséget. Remélem, hogy a gyakorlatban is hasznos lesz majd. Hét végén tudok vele kísérletezni, aztán majd leírom, mire jutottam.
    Lenne viszont még két probléma. Egy külső HDD-t csatlakoztattam hozzá /2TB/ felvételkészítés céljából. Működik és tudok is felvenni. (A felvett fájlokat látom a tv megfelelő menüjében, kiválaszthatom és le is játszhatom kedvemre.)
    Az egyik probléma: - Ha nézek egy csatornán műsort és közben felveszem ezt a műsort, akkor nem tudok csatornát váltani másik műsort nézni, csak úgy ha megszakítanám a felvételt. Nem tudom, hogy ez így jogos e, vagy abból adódik e hogy esetleg hogy csak egy tuner van e a készülékben, vagy esetleg van e valamilyen lehetőség ennek a problémának a kikerülésére?
    A másik probléma: - Lementettem a csatornalistát a külső HDD -re. Láthatóan volt is mentés. Viszont! Sem a mentés által létrehozott mappában, sem önálló fájlként nem látom a mentett fájlot a HDD-n.- Ez egy nem látható rejtett fájl amit a TV nem mutat meg? Vagy mi lehet a gond? Van erről tapasztalatotok? Nagyon megköszönöm a szíves válaszokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák