Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz korpicschess #33199 üzenetére
Amúgy mi/mennyi a különbség egy FLAC és egy 320-as mp3 között minőségben és fájlméretben?
Plumpy: Igen, és a legfontosabb, hogy alaplapi USB-re kötsd. Ha nem így csinálod, akkor fogsz majd parárzni...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #33199 üzenetére
ma megint hallgattam és már jobbnak itélem... gumit cseréltem rajta... az a dupla szerüség egész jó
hallgasd meg az enyémet! ha tetszik olcsón megszámítomamúgy jelenleg nincs jobb minőségben semmi amivel hallgathatnám
ja de.. a Rotel kombóm[ Szerkesztve ]
-
-=Galaxy=-
csendes tag
Kijött egy kamera FW upgrade amiben videó felvételnél van auto fókusz.
Itt olvasható a hír:
[link]Csináltam én is egy videót és tényleg működik:
Nézzétek a végeredményt[ Szerkesztve ]
-
hargimalac
tag
válasz -=Galaxy=- #33204 üzenetére
Nem akarlak szekálni, de "egy kicsit elkéstél barátom!". A fórumon már 2 napja erről tárgyal szinte mindenki...
-
-=Galaxy=-
csendes tag
Sebaj a szándék a fontos
-
CHIPman
nagyúr
Eddig is működött. Vagy itt kattintgatni kell?
szerk.: Wtf. Eddig is ugyanezt csinálta, csak nem ugrott hozzá ekkorát.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
B.Ricsike
őstag
válasz -=Galaxy=- #33206 üzenetére
Így van!
-
vitezlejszlo
őstag
válasz kutkut #33201 üzenetére
Eg es fold. Legalabbis ha nincs ellustulva a fuled, akkor egy jobb hangrendszeren ki is hallod. Atlagos fulnek nagyjabol egyforma. De persze ha a mogottes levo mukodesi kulonbseget nezed, akkor koze nincs egymashoz. Kezdve ott, hogy a FLAC az egy sima tomoritett wav file ami vesztesegmentes, az mp3 meg mindenfele algoritmus alapjan itt-ott a tudomanyosan megallapotitt nem hallhato reszeket lecsippentve osszetomoritett zene, amit ha vissza alakitasz wav-va, akkor nem ugyanazt a file-t kapod, mint ami az atalakitas elott volt. Tompabb, kevesebb basszussal. Persze a 320 mar eleg jo, de nem az igazi akkor se
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Csináltam én is egy videót és tényleg működik:
Nézzétek a végeredménythi! ezt a zenét keresem lécci ki az előadó
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
kutkut
addikt
válasz vitezlejszlo #33209 üzenetére
Jó fülem van.
Nálam egy 4 perces szám 320-as mp3-mal kb. 10MB. FLAC-ben ez mennyi lenne?Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz vitezlejszlo #33212 üzenetére
35-40?
Ehhez nem fülhallgató kell, hanem memóriakártya.
Csak arról nem pattog?Meizu MX3 32GB
-
vitezlejszlo
őstag
Aksis meruleshez:
40 %-on a telefonom. Kikapcs, aksi kivesz kb 10 percre. Visszateszem, allapot 21%
Szerintem ez ilyen erzesre megy, biztos tudomanyosan szamolgatja, hogy ha ennyi mA veszek fel akkor annyi szazalekon van az aksi... a lenyeg, ne legyen 10% alatt.
Kivancsi vagyok meddig huzza igy 21%-on....
vl
-
vitezlejszlo
őstag
válasz kutkut #33214 üzenetére
Nem tudom ez a pattogas mi, nekem kulso SD-n van a zene, es neha bepattan... szerintem ez valami hang driver bug lesz... nem kovettem a pattogasos beirasokat, hogy kinek mi meg hogy, csak tudom, hogy van ez a jelenseg. Mint ahogy az is, hogy szgepre dugva toltes kozben kikapcsol meg restartol a telefon nekem ezt is tudja
vl
-
CHIPman
nagyúr
válasz vitezlejszlo #33215 üzenetére
Egy ki-bekapcs elvileg 10% körül van.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Bagan
aktív tag
Csináltam én is 2 videót.
dakry 9.2 + voodoo kernel
Videó 1
Videó 2 - Fűszálak között -
vitezlejszlo
őstag
DOC romnal lattatok azzal, hogy a bejovo SMS-eknel nincs hosszu O" meg U" betu? Helyette ures karakter jelenik meg. CSC-bol JP9 multit forgattam...
Koszi
vl
-
kutkut
addikt
válasz vitezlejszlo #33222 üzenetére
Ez érdekes, tudtommal csak az armanis változatban van bene alapból...
Meizu MX3 32GB
-
p06
senior tag
Hello!!
Segítség kellene, mivel tudnám rootolni a telót? Darky 9.2 Extreme edition van rajta.
Előre is nagyon szépen köszönöm! -
csabám
addikt
Nálam ez a videó af sehogysem akar működni. Szerinte a legfrissebb van fent belőle. . . Pár hónapja volt egy cam firm frissítés. Lehet, hogy az miatt? De af nincs. Mikor elindítom a vidit akkor kellene fókuszálnia, vagy mint a képeknél lehet állítani, hogy hova fókuszáljon?
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
tyutyu73
tag
Hello.
Feltenném újra a kérdést ,hátha most valaki tud segíteni...
SpeedMod K12R kernelt cserélnék K13A-ra. DOC rom van fent.
Kérdésem az lenne ,hogy előtte ki kell kapcsolni e a lagfixet ? (gondolom akkor visszakonvertál mndent)
Utána mehet a K13A?
Van amúgy érezhető különbség,mármint az automata fényerő állítgatáson kívül?
Köszi! -
p06
senior tag
válasz rene0619 #33231 üzenetére
Igen közben sikerűlt rájönni És SGS tools-ban lementetten az EFS-t és a tartalma:
nv_data.bin.md5, , nv_data.bin, imei/bt.txt,mps_code.dat akkor elvileg most már biztonságban van az imeim?
És köszi a segítséget!!!!!+ és videó az új cam. firmware-vel. [link]
[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
valaki próbálta már ezt:[link]
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
kutkut
addikt
válasz csabám #33234 üzenetére
Működik!!! Csak kell neki egy kis fény és nem szabad túl közelről venni.
Ellenben (nem tudom, mennyire függ össze vele), de azóta egy csomó app FC-zik. Többek közt a LauncherPro, ami azért is zavaró, mert miután rákattintok, hogy "kényszerbezárás", újra előjön, és se előre, se hátra. Rebootoltam, majt kiválasztottam a Touch Wiz-t, de még mindig FC-zik. Sőt, a PowerAMP bekapcsolás után egyből FC-zik...
Eddig ilyet soha nem csinált, szerintem ez a kamerás cucc okozza...Mit csináljak???
Meizu MX3 32GB
-
-
csabám
addikt
válasz kutkut #33239 üzenetére
Tehát akkor nincs látható af a képernyőn miközben veszel fel? Csak annyi, hogy elkezd fókuszálni felvétel közben és kész?
p06B) Danke schön. Akkor elméletileg mindenkinél kell, hogy működjön, attól függetlenül, hogy van - e update vagy nincs.
[ Szerkesztve ]
-
p06
senior tag
-
csabám
addikt
Ezt jól megcsináltam Gratulálok magamnak.
kutkut: Okxa. Köszönöm. Próbáld meg a wipeokat (cache és dalvik). Ha semmi, akkor szerintem flash. Nekem a naptár adta be vmelyik nap a kulcsot és csak a rommolás oldotta meg.
[ Szerkesztve ]
-
p06
senior tag
válasz B.Ricsike #33246 üzenetére
Hát nem tudom én fel installàltam de még nem töröltem le. Mondjuk az igazat megvallva darky 9.2-vel nem csinàltan ez elött videót de az biztos hogy a 2.2 és 2.1 hez képest ég és föld. De nézd meg az aláírásomban lévö címen a leg újabb videót az update el készítettem.
[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
Nekem sem csinált semmit ez a Camos cucc. Csak darky.n lehet feltenni?
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
Aktív témák
- Új Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB --- 3 év Samsung Garancia - nem szolgáltatós
- Apple Iphone Pro Max ÚJ, bontatlan, gyári független Black Titanium 256GB nem részletes, Notebook.hu
- Google Pixel 8 256GB Kijelzõhibàs
- Motorola Razr 40 Flip 5G 256GB 8GB Ram Sage Green, használt, Garis, patika
- Új iPhone 16 Pro 128GB desert titanium sivatagszínű független 1 év Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest