Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz tariattila #33450 üzenetére
Nagy változást nem veszek észre. Egy Changelog-ot jó lenne elolvasni. Szerintem csak apró dolgokban változott. Mint irták itt is és egy cikkben is, a hangzás lett jobb, meg ilyen apróságok szerintem.
-
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #33447 üzenetére
Nem, CM7-ről. Most nincs időm JS5-öt főzni, meg amúgy sem lenne az igazi no wipe-al rárakni JS3-ra.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
kutkut
addikt
Na, fa**a. Töltés közben akku 31% kikapcs, bekapcs 60%... Most mi van? Gyorsabban fog feltölteni? És még kevesebb ideig fogja bírni?
Meizu MX3 32GB
-
bajusz66
aktív tag
1650 mAh akku:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=886743XWLSS 4.1.2/I9000 XWJW5
-
tariattila
veterán
js3- ra raktam fel a js5-öt no wipe rom formájában...
eddig tökéletes
-
kutkut
addikt
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Most néztem be ebbe a topicba úgy komolyabban és valahogy így nézek, csak a nyelvem is a térdemig lógMennyi mindent csinálni egy ilyen okostelefonon?
Ezek a jelszavak olyan kommplikáltakMost úgy full őszintén, mennyivel jobb egy Simán csak szoftver frissített-től egy ROM sütött főzött,JS3, JS5 stb..stb.. amiből én egy szót sem értek.
Ez most olyan,hogy az i7-est 4GHz-ről feleröltetem 4.1-re?VAgy tényleg komoly változásokat lehet elérni? Mert ha igen, akkor énis belemászok ezekbe a dolgokba
-
DeSanto
őstag
Sziasztok!
Nemrégen vettem egy Galaxy S-t és láttam különféle "ROM"-okat.
Megtetszett a windows 7 stílus és szeretném rátenni de nem biztos hogy megfelelő tudásom van ehhez.
Valaki tudna nekem segíteni akár priviben akár msn-en?
Köszönöm! -
daninet
veterán
válasz DeSanto #33459 üzenetére
A windows 7 stílusú az csak egy launcher app, nem rom. Gyári telóra is felrakható.
szerk: hopp megelőztek
@DeathAdder: Mint egy p*csán rúgás a telónak. Én komolyan nem tudnám már használni a gyári rommal olyan szintű visszalépés lenne.
Na akkor kérdezek én is:
8.1-es darky van a telómon. Nem követem a dolgokat, történtek akkora változások, hogy megérje bármelyik másik romot ráhúzni?[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Lall
veterán
válasz DeathAdder #33458 üzenetére
Nem, ez olyan mintha a Win95-öt cserélnéd le Win7-re.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Yany
addikt
válasz tariattila #33397 üzenetére
De a Darky-ról azt olvastam, hogy nagyon meríti az akksit. Mégis ajánlott, mert valamiért megéri ezzel együtt is? És tudni, hogy mi okból fogyasztja jobban, mint a többi?
@rene: tényleg épp most volt téma, bocsi
Még valami, itt a hozzászólásokban olvastam, hogy nem veszik el már semmi egy frissítéskor. Azért mert már a frissítő szoftverek jobban kezelik a dolgot, vagy félreértettem valamit? Hol találhatok a különböző ROMokról egy összegzést, hogy melyiket miért érdemes használni és miért nem? Vagyis, hogy mik az erősségeik és mik a gyengéik? Innen a fórumból ezt mind kiszemezgetni azért elég hálátlan feladat.
Pl. ez a lagfix melyik ROM-okban található meg és melyekben nem?
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
tyutyu73
tag
válasz DeathAdder #33458 üzenetére
Valóban komoly változásokat lehet elérni,de igen komolyan bele kell mászni,mert különben nem fog rendesen dolgozni a telefonod,ez amolyan hobbi itt nekünk.
Magában is elég jó kis telefon,de sok pluszt ki lehet hozni belőle.
Regisztrálj,és itt okosodj először: [link] -
daninet
veterán
Amikor nem vesznek el a dolgok no wipe romot raksz fel. Ez általában egy rom csiszolásánál van, pl darky adja ki a verziókat, ezt-azt módosít, felhúzod a no wipe-ot rá és mintha misem történt volna csak már az új rom van alatta. Nagyobb léptékű frissítéseknél (pl volt a speedmod kernel váltás) elkerülhetetlen a wipe-os "gyalu" telepítés
Egyébként kb 5 perc egy romot felrakni, 1-2 napig használja az ember, lehet látni mi nem szimpatikus. Pár nagyobb vezérvonal van a romoknál pl doc rom vagy darky, ki kell próbálni őket.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
tyutyu73
tag
Igazából nem sok komoly alternatíva van, vagy DOC ,vagy DARKY.
Én a DOC-ot favorizálom,de ki mire esküszik.
ha a nowipe verziót teszed akkor nem vesződik el semmid, de én mindig wipe verziót teszek fel ,vagyis teljes törlést csinálok, így biztos nincs semmi akadás.
Itt az összes mostani rom listája : [link]+++megelőztek +++
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Köszönöm a segítőkészségeteket.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
daninet
veterán
válasz DeathAdder #33468 üzenetére
Így elolvasva az mert nincs előtted, de "kattints a ZŐD gombra" kategóriájú a nehézségi foka
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #33457 üzenetére
Köszi. Azt amúgy olvastam, csak azt akartam megtudni, hogy azóta változott-e vmi, mert azért nem volt egyértelmű a győzelem...
Meizu MX3 32GB
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz tariattila #33455 üzenetére
Dettó...Nekem azé' laggolós egy kicsit... lagfix eddig sem volt fenn. De érezhetően akad eddig... deh lehet, hogy pár perc és bekopik :-)
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
keIdor
titán
Romfrissítés után fel kell újra tenni a jobb kamera firmware-t, vagy ezt "máshova írja be" és fölösleges?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
tombike
aktív tag
Nekem tmobilos 2,2 van es arra nem engedi az uj kamera szoftvert azt irja h mar fent van. Ez igaz lehet?
-
csabám
addikt
Kicsenben valami update van. . . Maintenance mode. Update coming in a few minutes.
Hogy szuperál a js5 srácok?
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
válasz tariattila #33479 üzenetére
Ennyi elég is. Köszönöm
Azért nem láttál leállást, mert már nincs. Mikor én néztem akkor update volt.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
fixedgear
tag
laggolhat amiatt a teló hogy no-wipe romokat rakok fel egymás után?
(pl darky 9.0.2 után egyből raktam a no-wipe-os 9.2-t)LG Optimus 2X P990
-
Zolesz007
őstag
-
paragon85
tag
Most olvasom, windows phone7 lesz a Nokiákon...Legalábbis a csúcs készülékeken. Ennyi a Simbian v3-ról...
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
koveradam
tag
Valaki privibe tud írni nekem Darky Rom telepítésével kapcsolatban megköszönném vagy msn mondaná el mert a leírásból nem tom nagyon
-
Padam
aktív tag
Sziasztok!
Valamiért elveszett a gtalk progim, tudtok segíteni, hogy honnan tudom letölteni?
Köszi!
-
kutkut
addikt
Másnak sincs T9 a böngészőben, aki euro bill-t és 2.2-es böngészőt használ (doc)?
Meizu MX3 32GB
-
koveradam
tag
Darky's 9.2-ből az extreme edition vagy a sima a jobb?
Ha a simát teszem fel az Extrem edition feltételénél csak simán sd-ről telepítem és az felfrissül az Extrem-re? -
vzoltan
aktív tag
Hali!
felraktam kitchenbol a 9.6os doc-ot,
elso korben csak a no wipeot, mert kitchen ircen irta doc hogy lesz 9,6,1 es tovabb meg az ejjel...szoval:
egy dolog a bibi de az nagyon nagy,
a radio hangja megszunik random idokozonkent de inkabb hamarabb mint kesobb.
maga a radio megy tovabb, veszi az adast, csak hangot nem ad ki.
valamint voodoo fele digitalis hang mokolast is behulyiti.masnal is fellepett ilyesmi?
Koszi
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz fixedgear #33482 üzenetére
js5:
Összeszedte magát, ma olyan mint teganp a js3... ugyan úgy nem indul az NFS és a DHunter is kifagyizik az egyik pályánál mint a régivel... Lehet játékra jobb a Darky?vzoltan: nekem meg pont hogy eltűnt ez a hiba, amit mondtál...
Kapcsold be a tweakeket CWM-ben, hátha az segít... nekem lehet hogy ez oldotta meg, mert kb egyszerre csináltam a 2 dolgotparagon85 Link esetleg?
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
fixedgear
tag
egy live wallapper mennyire eszi jobban az akksit mint egy sima háttérkép?
konkrétan ez van fenntLG Optimus 2X P990
-
vzoltan
aktív tag
Aktív témák
- Új Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB --- 3 év Samsung Garancia - nem szolgáltatós
- Apple Iphone Pro Max ÚJ, bontatlan, gyári független Black Titanium 256GB nem részletes, Notebook.hu
- Google Pixel 8 256GB Kijelzõhibàs
- Motorola Razr 40 Flip 5G 256GB 8GB Ram Sage Green, használt, Garis, patika
- Új iPhone 16 Pro 128GB desert titanium sivatagszínű független 1 év Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest