Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz [DE2JAY] #33900 üzenetére
Megvan a megoldás: újból fölvettem az FB fiókomat, most már látja amit kell és meg is jelentek a kis kék "f"-betűk a névjegylistában.
Akkor most törlöm a meglévő fiókot, ne szinkronizáljon kétszer... Pici bug. A lényeg, hogy az SNS-fiók csatolása résznél kell hozzáadni, nem simán a Fiókok és szinkronizálás menüben.Köszönöm, hogy megnézted!
[ Szerkesztve ]
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
fixedgear
tag
azza mit lehet csinálni ha a gingerbread keyboardban(amiben van ő,ű betű)
kikapcsolom az auto suggestions,auto complete-t kikapcsolom
de pl smsnél kikapcsolom, böngészőnél visszakapcsol automatikusan?
k***a idegesítő---LG Optimus 2X P990
-
odium
aktív tag
Urak!
Az új Doc-ba bele lehet főzni a duplex hangfelvételt! -
twine
veterán
Urak.....ne haragudjatok rám a következő kérdésért,,mert bár folyamatosan követem a topicot,,valami nem teljesen tiszta számomra:
Van egy 9.1.4-es Doc főzetem......belakva,,,faján,,,! ha mégis elcsábulnék,,egy két apróság miatt az új konyhában,,,akkor Főzhetek magamnak bármi újat,a konyhában, amit ha "NO WIPE" fazékban főzök, akkor annyi a dolgom hogy CWM indít, mindenféle wipe nélkül .zip telepít, és örülök a végén mert minden beálításom, programom megmarad,,csak megkapom az új böngészőt mondjuk..etc..etc...és mi lesz a régivel? felülírja az új? Vagy bármi segítség amit rosszul gondolok!? -
-
twine
veterán
Hej....köszi..valóban igazad van...Update zip ki is ment a fejemből! Feltelepített téma márpedig van ráadásul olyan ami Doc konyhában nincs is....
Szerk: Viszont most nézem Update.zip-be nem lehet másik böngetőt főzni Bármi egyebet ami érdekel igen.....Akkor az uj böngetőt le kell vadászni valahonnan....[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Köszönöm-köszönöm....egyenlőre csak játszom a gondolattal....pont én vagyok aki mindig szajkózza hogy nem frissitek mindig, mert tök jó a mostani,,,,de hát..... Emberből vagyok én is, meg kütyüb*zi....na mindegy majd meglátjuk Az update.zip egy jó ötlet volt köszönöm..nagy segitség
-
twine
veterán
válasz tariattila #33914 üzenetére
Nem hsz.-t gyüjtök de ezt le kellet reagálnom! Köszönöm
-
[DE2JAY]
senior tag
-
tombike
aktív tag
segitseget kernek
mms problema
2.2.1 es firm jpy
mms nel csak a felado neve es az allomany merete jon be ott kiirja h letolte
de nem tudok rakattintani h letoltse igy nem tudom megnezni a kuldemenyt
problema okozoja? koszonom elore is -
Vagany
őstag
válasz rankesz #33717 üzenetére
Én is feltettem sajnos . Most nem megy a böngészőben az egyebek ---> beállítások menűpont, állandóan FC-zik. Valaki nem tudná megosztani nekem a gyári JPY browser.apk-ját, vagy honnan tudnám megszerezni, vagy egyáltalán elég ezt kicserélni, mert amit feltettem JS5-ös böngésző update.zip-ben más is van?
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki iGOMyWay témában?
Honnan, hogyan, ilyenek? Magyar iGO kellene + Magyar térkép.
Plusz egy kérdés: Mennyivel jobb, mint a beépített Google navi?Előre is köszi!
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
szz1966
csendes tag
Sziasztok
Feltettem a 2.2.1 XXJPU romot, viszont azt olvastam, hogy gond van a wifi -vel "wifi drain". Ez azt jelenti, hogy nekem is fel kell tenni a JPA Wifi drivert és a ZSJPE modemet?
Hogyan? -
twine
veterán
válasz szz1966 #33923 üzenetére
A kérdés az hogy valóban van e bajod? Problémás a wifi kapcsolódásod? Problémás az Akkumlátor üzemidőd? Ha nem,,,és minden működik faján akkor "ne törödjél semmivel"!
Amenniyben viszont nem lennél elégedett a kettő közül valamelyikel, ott ahol olvastad (első hsz) Le ís van irva hogyan....annyiban szeretném "kiegésziteni" azt a leírást hogy nem szükséges átnevezned "update.zip" re a letöltött cuccokat, hanem simán cwm-ből mehet fel a zip, olyan néven ahogy van! -
twine
veterán
válasz tariattila #33927 üzenetére
hejjjjj valóban elnézést kívánok,,csak valahogy már természetesnek veszem hogy ha valakinél nem alap gyári rom van fent, akkor tuti ott figyel a cwm-recowery is! Pedig nagyon nem természetes,,,igazad van....
háziról természetesen,,,a "bólti" kizárva..... -
odium
aktív tag
válasz hargimalac #33929 üzenetére
Nincs itt semmiféle harc. Maximum a júzer, és saját előítéletessége harcáról beszélhetünk
-
berczy03
aktív tag
Köszi a PÜ-eket!
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Grillo
őstag
Sziasztok!
Használja valaki ezt a telefont geocachingre?
-
DeathAdder
veterán
Hjellóó.
az érdekelne,hogy csak nekem töltődik ennyire lassan USB-n keresztül a telefon?
Kell kb. neki egy 5 óra hosszaTöltővel ez rövidebb idő lenne?
ne nézzetek hülyének,hogy kérdezem,és nem próbálom ki,de a töltőm most nincs nálam ,és csak hétvégén fogom viszont látni,és még eddig nem használtam[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz DeathAdder #33935 üzenetére
Töltővel gyorsabb! Nekem kb 1,5óra alatt tölti fel hálózati töltővel. De lehet nincs is ennyi, nem mértem, csak kb ennyi rémlik.
[ Szerkesztve ]
-
sztrogoff19
tag
Srácok,
se droidfanz, se applanet, tudja valaki mi a fene van
Morituri Te Salutant
-
joe2119
tag
bezke Darky 9.3 komplett romjában az átlátszó hívómenüt ki lehet-e cserélni a hagyományosra ?
GALAXY S7 (SM-G930F)
-
odium
aktív tag
válasz B.Ricsike #33940 üzenetére
Nekem még a nikkeles korszakból berögződött az, hogy lehetőség szerint megvárom míg ki nem kapcsol a teló és csak aztán töltöm, tehát az esetek 80%-ában kikpacsolt állapotból kezdem a töltést. Akkor úgy 2,5-3 óra biztos van. Aztán lehet, hogy itt csak 180 V-os a hálózat?
-
senior tag
tudtok ajánlani valami jó tokot a telóhoz?
milyen anyagú a legkellemesebb, a gumi, szilikon, kemény műanyag mint a mesh cool vagy aluházat is láttam hozzá 5dolcsiért ebayen,
a gumisak a képeken otrombán szélesítik a telót
tapasztalat?
üdvÚj S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
SzlobiG
félisten
válasz LurkerSheik #33943 üzenetére
Én ilyet használok minőségi gyári tok egy ami negatívum lehet, hogy ezzel már tényleg nagynak tűnik a készülék zsebbe nem igazán való.
-
Piwi
veterán
doc 9.6.6 tapasztalatok? érdemes lecserélni a 9.1.4et erre?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
törölt tag
válasz LurkerSheik #33943 üzenetére
nekem sima, kemény fekete műanyag tokom van (csak a hátlapot védi, meg valamilyen szinten a keretet), nem sokkal vastagabb, elfér zsebben, olcsó.
de a szilikon is jó egyébként, bár olyat még nem fogtam a kezemben, de eddig jókat olvastam róluk. -
senior tag
-
ForRedGlory
félisten
Erről vélemény? Most készülök venni egyet.
Speedshopban van csomó Case Mate tok, de "pont" az nincs, ami kéne, vagyis a Silver...
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Videó stream letöltése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB --- 3 év Samsung Garancia - nem szolgáltatós
- Apple Iphone Pro Max ÚJ, bontatlan, gyári független Black Titanium 256GB nem részletes, Notebook.hu
- Google Pixel 8 256GB Kijelzõhibàs
- Motorola Razr 40 Flip 5G 256GB 8GB Ram Sage Green, használt, Garis, patika
- Új iPhone 16 Pro 128GB desert titanium sivatagszínű független 1 év Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest