- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- SkyShowtime
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #18650 üzenetére
szerintem meg az SGS Telenornál 29900 egy év tarifahűséggel két év előfizuval az I4 pedig kicsit több a Tm-nál...
ha egy normális körülmények között elkészült tesztet nézünk és az imént említett ÁR konstrukciót akkor a laikusok is másként gondolják melyiket is akarják...
úgy van beállítva, hogy majdnem ugyanannyiba kerül és sokkal rosszabb az SGS
nem kicsit van ellentétesre súlyozva.........nagyonnekem kicsi az a kijelző és drága a cucc... amúgy biztos profi
[ Szerkesztve ]
-
seven7
aktív tag
-
seven7
aktív tag
huh, én már kezdem elveszteni a fonalat új az doc's romok és kernelek között...
-
milanmylo
aktív tag
Rájöttem, hogy valószínűleg azért akadozik a telefont mert frissítés előtt, után nem csináltam wipe factory resetet vagy mit. Ha újra fel szeretném tenni a sztupy féle 3.0-át kell valamit csinálni a telefonnal előtte vagy mehet rögtön? (sztupy féle lagfix van rajta)
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
munnergep
senior tag
Kis segítség kellene:
Tegnap odinnal sikerült mindent kinyírnom, download mód szerencsére megmentett, stb.
Lényeg:
úgy tudtam most működésre bírni a telefont, hogy a pda és a csc az JPO, de a modem JM4 lett.
Ha JPOnak (vagy jpp nem emlékszem pontosan) akarom a modemet is, az odin kiírja a művelet felénél, hogy FAILED és utána nincs modem. Se pitet se semmit nem csekkolok be, csak a phone-t.Ha modemet akarok frissíteni odinnal, kell pit vagy valami más?
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
user137
őstag
modelleken teszteltek egy X10-et, egy SGS-t és egy iPhone4-et. Tanulságosabb, mint Handráséké
-
ibenny
senior tag
Van esetleg tippetek arra, honnan lehetne elerni a Synoload nevubalkalmazast? Mar rengeteget kerestem, de nem talalom. Termeszetesen Market-es megoldas nem jatszik.
-
rankesz
veterán
válasz aTom_DJ #18667 üzenetére
Inkább, egy hardcore K9a 300hz kernel (szintén Sztupy az alapja, de jóval több tweak)
Asszem lenne bokafosás...
Most járt nálam épp egy gyári T-s PDA amin Ryanza volt... Anno én tettem rá még szept elején, de az enyémen levő romhoz képest BOTRÁNYMintha nem is ugyanaz a tipus lett volna!
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Tegnap este nagyon rossz dolog történet.Véletlenül egy kis aluminium clorid oldatot az asztelre öntöttem.A telefon messze volt tőle de egy minimális csep alig észrevehető ráment a képernyőre és szintén egy kicsi ment a gombhoz belőlre.Azt szeretném kérdezni, ha egyből megtöröltem akkor lehet valami baja és a gombtól is kiszedtem.Most még nincs semmi de hosszútávon?
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
user137
őstag
az új Motorola is 2.2-vel jön... ki is van még 2.1-en rajtunk kívül? A SONY XPeria sorozat...
-
Gabi 8906
senior tag
SGS-re valakinek nincs meg a Rackless Racing
Sehol nem lelem.
A segítsget előre is köszönöm.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
tomsolo
addikt
válasz user137 #18671 üzenetére
Ez így nem igaz mert a cseheket és minket leszámítva lassan európában mindenhol kijött a hivatalos 2.2.
Egyébként teljesen viccesnek találom hogy a samsung.hu-nak nincs konkrét időpontja erről... nincs ott telefon vagy mi? Ráadásul az idejövő vátozat kb csc-ben fog eltérni az írországitól...
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
munnergep
senior tag
Láma kérdés: a froyoban, hogy tudom azt megcsinálni, hogy legyen:
1. teljes néma üzemmód,
2. rezgő mód
3. rezeg+cseng.
Ha tényleg úgy van, ahogy gondolom, hogy a menüben kell ehhez állandóan trükközni, akkor komolyan lecsulázok valakitRemélem csak én vagyok a síkhülye és én nem tudom belőni rendesen.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
ibenny
senior tag
18666-ra valaki esetleg?
-
muveszur
addikt
Sziasztok!
Az elmúlt pár napban Olaszországban tengettem a napjaimat, és vona egy-két szavam a telefonnal kapcsolatban...
Ami pozitívum:
Offline módban egy nap alatt nem tudtam lemeríteni az akksimat, így a pótakkut sem kellett használnom.
Fotózgattam is vele, amit tökéletesen teljesített is... (ahhoz képest, hogy ez egy vaku nélküli mobilos kamera.)
Ami viszont nagyon nagyon nem volt rendben:
Kedves ébresztőmet kikapcsoltam, ébresztést töröltem, mégis ébresztett a telefon. A problémát csak az Óra alkalmazás adatainak törlésével tudtam megoldani...
És a feketeleves: Több órányi keresés, egyhelyben tartozkódás, szabadég alatt sem talált jelent egyetlen egyszer sem a GPS... Konkrétan, azt se tudta, hogy Olaszországban járunk...
No comment.... -
Dani82
senior tag
Segítsetek lécci, mert a home gomb meghalása miatt le kell adnom a telefont, hogy bekuldjek a szervizbe.
Jelenleg 2.2 sztupy rom van fent es ki van fuggetlenitve a telefon. Felek, hogy a szerviz kapasbol vissza fogja dobni, hogy ezt igy nem javitjak.
Mit kene visszatennem, hogy alap allapotba keruljon a telefon es ne lehessen belekotni? (tmobilos) -
Dani82
senior tag
válasz Dani82 #18682 üzenetére
Illetve szerintetek a szétcsavarozom a telefont otthon házilag, észreveszik a szervízben? Mert az a gyanum, hogy be van ragadva a home gomb.Bár katton ha nyomom, de pl. a recovery es dowload mode-ot elo tudom hivni a home gomb nelkul is, theat olyan mintha allanodan be lenne nyomodva
-
csabám
addikt
válasz muveszur #18681 üzenetére
Ezzel az órás dologgal már nekem is volt dolgom. Pl. beállítom, h reggel ébresszen, felkeltem előbb mint amire beállítottam az ébresztést, kikapcsoltam az órát. Ballagok suliba erre elkezd rezegni a teló, kiveszem zsebből és nézem, h WTF????? Ébresztett kb. egy órával később mint ahogy beállítottam, de nem is ez a lényeg. Miért ébresztett mikor kikapcsoltam?!
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
rankesz
veterán
válasz muveszur #18683 üzenetére
visszazárni pedig így tudod (ha megvannak még a kódok, bár ha visszaflesselsz jm1-re és visszateszed az eredeti efs mappád akkor újra előhozható)
HOW TO LOCK SAMSUNG GALAXY S - FOR WARRANTY PURPOSES ONLY (TESTED)
After you get the NCK code using the method above, enter: *7465625*638*#
There will be a pop-up box.
Complete the first field (MCC/MNC) with the network you want your phone locked to (eg. 226 10 where 226 = romania; 10 = orange etc.) and the second field (Control Key) with the NCK extracted from the .bak file.
Press OK and your phone should relock.
RazvanG -
munnergep
senior tag
válasz csabám #18679 üzenetére
"Beállítások-Hang-Rezgés-a többi magától értetődő"
Ez oké, de ez akkor is roppant ócska megoldás, hogy 1 gombbal nem tudom elnémítani a telefont. Vagy éppen rezgőre állítani. Mert vagy halk vagy rezeg. Ez így szánalmas.quicksettings:
Amint wifi közelébe érek, leszedem és kipróbálom, bár pont a widgetezést akartam elkerülni, de ha nincs más..."I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
csabám
addikt
válasz munnergep #18687 üzenetére
Jobb megoldás sajnos nincs. Én rezgés nélkül használom szal nekem nincsenek ilyen gondjaim. Esetleg még tudom ajánlani: Widgetsoid
Home képernyőre ki lehet rakni különböző widget dolgokat, pl. wifi, apn, repcsi üzemmód, hang elnémítás. A hang elnémításnál ha egyszer ráböksz akkor rezgéses némára teszi, ha kétszer akkor rezgés nülküli némára, ha 3x akkor pedig az alap hang beállításra (ha van rezgés akkor azt is visszarakja hanggal, ha nincs rezgés akkor csak a hang). Szerintem ez kell nekedAjánlom figyelmedbe tomsolo kolléga screenshotjait: [link]
Felül van bal oldalt a kis hangszóró, azt kell basztatni.[ Szerkesztve ]
-
Vagany
őstag
válasz munnergep #18687 üzenetére
Már ne haragudj, de lehet én nem értelek rendesen. Nekem cseng és rezeg is a telefon egyszerre, így van beállítva és widgetet használok rezgő módra illetve teljes csendes módra. De ha akarom akkor a hangerőgombbal is le tudom venni a hangot és a végén először rezgő, majd teljesen néma lesz. De többet mondok, biztos volt már másik telefonod is, hagyományos gombosra gondolok. Azokon régen pl a # hosszan nyomása volt a rezgő mód, ezt itt is meg tudod csinálni csak egy tárcsázót indítsd el. De ez mind benne van a használatiban is még mielőtt valakit lecsuláznál.
"Mert vagy halk vagy rezeg. Ez így szánalmas." na ezt végképp nem értem, mi kellene még
Van az alap meg plusz még ez a két funkció, mi kellene még?[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
-
r.zozoka
aktív tag
válasz csabám #18689 üzenetére
én nem értem abszolute a dolgot!
a telefonon van a hangerő szabalyzó azzal lehet lehalkítani egésszen rezgőig, utánna ha a rezgő is zavarna azt is kilehet nyomni, ha lehúzod az értesítő sávot!
ileltve ha ez sem lenne elég van egy csomó alkalmalmazás ami akár widget formában akár más formában is de képesek külön- külön állítani minden hangerőt és rezgést pl.: audiomanagerén ezt a progit használom már spica 1.5óta és teljessen jól működik,megbízható...
szerk.: látom már találtál magadnak progit rá
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz munnergep #18693 üzenetére
Igazán nincs mit Remélem ezzel megtaláltad a lelki békédet?!
r.zozoka: mármint mit nem értesz? Engem (a válaszomat) vagy munnergepet?
Speciel nekem kényelmesebb a widgetet használni, mint a hangerő gombot le és fel nyomogatni. Ember válogatja.
Érdekes, h csak én értettem, h mit is akar munnergép![ Szerkesztve ]
-
munnergep
senior tag
válasz Vagany #18690 üzenetére
2.1 alatt persze.
2.2 alatt viszont bevezették a rezgés opciót, ami határt szabott nekem, hogy pl. hangerő gomb lefelé ->rezeg, majd még 1x ->néma. (üzenet sávban sem megy)Jelen állapotban: vagy rezeg vagy néma. Aztán mehetek a menübe a rezgő módot állítgani, hogy most épp rezegjen, ha néma vagy se. Érted már a problémám? Ez 2.1 alatt egyértelmű volt, meg ks20 alatt, meg motorola alatt, meg panasonic alatt, meg a 12 eddigi telefonom alatt mindben. Tehát lehet, hogy nem én vagyok annyira síkhülye, hogy ne tudjam, hogy hogy kell kezelni.
Egyszerűen nem akartam emiatt widgetet kitenni, de ez maradt sajna.
(Ha mégis én vagyok a hülye, akkor magamat csulázom le, nincs ezzel semmi gond
vagy valami fos froyot tettem fel?)[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Újraindítottam telefont és ismét előjött az a probléma mint pár napja, hogy mikor bekapcsolnám, megáll a világító S lógónál és nem hajlandó bekapcsolni. Akkor a recoveryből történő factory reset megoldotta. Ismét ehez kéne folyamodnom? De miért csinálja? Most a recoveyben egy piros sorban ezt írja:
multicsc: can not acces to system/csc/tmh/systemEz az üzenet mit jelenthet?
Amúgy gyári T-s ROM-om van és Ryanza OCLF.
Lehet, hogy a ROM szart be és fel kéne raknom másikat?
Factory resetnél törlődik az efs mappa?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #18698 üzenetére
factory resetnél nem törlődik az efs!
valóban egy ROM újrarakás jót tenne...
megfigyeltétek, hogy a T-mobilos és Telenoros SGS-ek recoveryben mind csc hibát írnak pirossal?
ennyit tudnak....
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
szerintetek a szétcsavarozom a telefont otthon házilag, észreveszik a szervízben? Mert az a gyanum, hogy be van ragadva a home gomb.Bár kattog ha nyomom, de pl. a recovery es dowload mode-ot elo tudom hivni a home gomb nelkul is, tehat olyan mintha allanodan be lenne nyomodva
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest