- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- SkyShowtime
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- Synology NAS
Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz Dani82 #18700 üzenetére
Szerintem vidd be inkább és nézesd meg, vagy mondjad nekik hogy ott csavarozzák szét, nem tart semeddig... mégiscsak jobb ha ők nyulkálnak hozzá nem te... szerintem ha normálisak akkor rögtön elötted meg is csinálják
Otthon nem egy életbiztosítás csavarozgatni meg szerelgetni ilyen kaliberű telefont
-
Dani82
senior tag
válasz B.Ricsike #18701 üzenetére
nem akarta a csavo szetszedni ott a samsung szervizbe, merthogy ha elkurja akkor neki kell kifizetni.Csak akkor nem ertem mindek hivjak magukat samsung szerviznek. emnnyi erovel tartsanak fent egy postaladat minden palazaban ahova bedobod a telefont .. ezert folosleges fentartani egy uzletet meg ket szerencsetlent aki atveszi a telefont es tovabbkuldi...
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #18699 üzenetére
Android mate-el átmásoltam az efs mappát (akkor még teli volt mindenféle fájlokkal) az sd kártyára, majd amikor onnan gépre másoltam észre vettem, hogy üres. Aztán megnéztem most a telóban és ott sincs benne semmi. Hova tűnhetett?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
B.Ricsike
őstag
válasz Dani82 #18702 üzenetére
Hát igen, ez elég vicces bár gondolom ök csak megbízott szervizek, vagyis mindent küldenek fel központba ami hardveres hibákra vonatkozó dolog. És jah, ehelyett kiirhatnák azt is, hogy ha nem szoftveres a hiba, akkor erre meg erre a postacímre küldd el a telódat.
De amugy más okosságot nem mondott? Csakhogy átveszik, és elküldik a Samunak, majd ök megnézik? Semmi lehetséges hibáról vagy megoldásról nem beszélt? Esetleg nem találkozott hasonlóval, vagy nem tudott volna vmi másik szervizet felhivni, hogy ilyen hibát mi okozhat?
Amugy kezdöknek és új tulajoknak hasznos program lehet: Hot Reboot
Oppenheimer: Root Explorerrel próbáld szerintem! Meg asszem rejtett fájlok, szal engedélyezni kell, hogy a rejetett fájlokat is mutassa a win. (Tipp csak, mert asszem nekem is volt hasolnó bajom, de már rég csináltam, nem emlékszem pontosan)
[ Szerkesztve ]
-
zippofcy
senior tag
válasz Oppenheimer #18703 üzenetére
Szerintem a Möbius-szalag második oldalán megtalálod őket
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
-
B.Ricsike
őstag
válasz Bluegene #18709 üzenetére
A quadrant nem mérvadó. Nekem 2.2van fent, speedmod kernellel, és quadrantban rosszabb, de használatra sokkal jobb. Szal nemszabad ez alapján összehasonlítani öket.
Jah és nekem is gyári 2.1 volt, JM2 plusz ryanza.... jobb volt a quadrant eredményem, de mostmeg gyorsabb a telóm
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz tariattila #18699 üzenetére
Talán a hálózatzár miatt?
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tomsolo
addikt
...és nekem, nekem ki segít, hogy MENÜ/BACK ne világítson?
Este rohadtul idegesít.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
fuximaxi
senior tag
válasz B.Ricsike #18704 üzenetére
A samsung hivatalos szervize a Budaörsön található Telemax. Van olyan készülék amit nem is javítanak, hanem cserélnek. És vannak olyan készülékek, amikre csak akkor érvényes a garancia, ha ott javítják ilyen pl. az SGS. A t-mobil és a telenor is oda küldi be a telókat javításra, de ha szerencsés az ember akkor a szürke importos sufniGSM-es telója is bekerülhet oda, ha egy samu szervizponton adja le.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
hülyegyerek
addikt
válasz Bluegene #18645 üzenetére
Tudom ,hogy késői válasz ,de akkor is...Ez a "lagfix kell ,meg új rom ,meg buhera" csak beidegződés. Ahogy megvettem a telót gyári JM2-vel ,leesett az állam ,és hebegtem-habogtam ,hogy hú ez állat !
Szóval most is csak azért rakosgatom a romokat ide-oda ,mert megmaradt bennem a nokiás időkből.
Hidd el ,hogy ha a szájfonosok is megtehetnék (de ugyebár meg van kötve a kezük,,, ), ők is pakolgatnák agyba - főbe a lagfixeket ,meg az új kerneleket.Egyszóval : ne riasszunk már el senkit a telótól az ilyem kijelentésekkel ,mert egyszerűen NEM IGAZ ! Nem kell sem új rom ,sem buhera ,2.1-el is tökéletes a Galaxy.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Jadro
veterán
válasz B.Ricsike #18710 üzenetére
Egyetértek. Pont most ment fel nekem is egy speedmod kernel meg egy BUJP8_Doc_V9.0.1 rom és bár a quadrant 1560 körüli értéket ad, gyorsabb és lagmentesebb mint az előző. Pedig az 1800 körüli értéket hozott. Úgyhogy egyelőre marad így.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
zippofcy
senior tag
válasz hülyegyerek #18715 üzenetére
A telenoros "gyári" JM2-vel 2 napos használat (és jó pár proggi felrakása után) láthatóan belassult.
Odinos JM5-el sokkal gyorsabb lett, de a Sztupy 3.0-ás Froyo + zenkins kernel egyenesen csodákat művelt vele.Szal: ROMcsere nélkül az SGS kevésbé "sima" vagyis lagmentes mint az iphone4.
Márpedig tetszik vagy nem, jelenleg ez a kettő a technikailag legfejlettebb teló, vagyis ezeket csak egymáshoz lehet hasonlítani.
Az hogy az egyik sokkal drágább ... mint tudjuk a nevet (presztízst, exluzivitást, márkát, divatot, -nevezzük bárhogy-) mindig meg kell fizetniTovábbra is fenntartom: iskolásoknak a játékok miatt a szifon a jobb. Meg műszaki analfabétáknak is. (nekik megvan az okuk rá hogy kifizessék a borsos felárat, de kérdés hogy az első csoportnak telik-e rá itthon - US más tészta)
Mindenki másnak az SGS.Mondjuk ha ugyanígy lehetne havi 5 ezres díjcsomagban 30 ezer HUFért elhozni akkor is az SGS maradna a nyerő mert:
- jobb (szebb és nagyobb) kijelző (aki a több képponttal jön az eleve kisebb kijelzőn annak gratula a szaktudásához )
- antennaprobléma (és egyéb bugok) hiánya
- "nyílt" rendszer (alapból lehet telepíteni minden programot, iphone4re meg még jailbreak sincs)
- cserélhető akksi és memóriakártya
- Steve Jobbs úgy néz ki mint egy hernyós junkieSzal akárhogy nézzük a Samsung csúnyán odavert az Applenak.
Ha összeesküvés elmélet hívő lennék azt mondanám direkt csinalták a saját filerendszert, hogy rosszabb legyen az iphone-nál, de nem számoltak a hackerekkel.
De az is lehet hogy épp ellenkezőleg, emiatt adják ilyen "olcsón".Akárhogy is, a lényeg hogy mi jól járunk
Pláne így, ebben a konstrukcióban megvéve.
Kíváncsi leszek rá mikor lesz ennél jobb ár / érték arányú teló a piacon.A Quadrant meg szó szerint SEMMIRE nem való ! Olyan mint a dinamikus kontraszt értéke. Még összehasonlításra se jó, nem hogy valódi teljesítménymérésre.
Nézd meg inkább akad-e a Reckless Racing, illetve netezés közben marketről installálj, stb szal multitaskolj, és nézd meg a "késést" (lagot).[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
Oppenheimer
nagyúr
Túl vagyok az első ROM cserémen! Sztupy 3.0 ROMját tettem fel.
Milyen laggfixet és kernelt ajánlotok hozzá?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
ForRedGlory
félisten
Jó hogy mindenki ezeken a romokon pörög, hogy kinek gyorsabb
De ha már ez a téma, akkor egy kis ellenvélemény. JP7+ z4root + RyanZA sokkal gyorsabb mint Sztupy és ex4-es lagfixe... Próbáljon meg valaki olyan vitatkozni vele, aki már mindkettőt próbálta. Sztupy romja már alapból lassabb, és a telepítésekkel tovább lassul.Ezt viszont lehet kipróbálom ha lesz rá kedvem és időm
Ahogy látom páran már dicsérik itt is.[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Srácok, ti erről tudtatok? Nemrég fedeztem fel a Samsung App-ban: Snap N Go
-
shadowcamo
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan programot SGS-re ami ébresztő de nem hangszórón hanem fülhallgatón keresztül ébreszt?
Nagyon fontos lenne! -
Dani82
senior tag
Melyik az a widget ami sztupy 1-2 romjaban volt es a home screenen kiirja a hatterben futo alkalmazasokat es rakattintva szepen ki is lehet loni oket?
-
Skynet258
veterán
válasz JJ hunter #18725 üzenetére
Ejj, akkor ez csak nekem volt újdonság? Egyébként tök jó, valóban vannak hiányosságai, ki lehetne bővíteni az alkalmazáslistát, stb... de kezdésnek jó, sokat ki lehetne hozni belőle. Utóbbi miatt kicsit bánom is, hogy a Samsung keze van benne, mert mire azok megint hozzányúlnak...
-
JJ hunter
aktív tag
válasz Skynet258 #18729 üzenetére
ezekszerint
jaja, egész jó amúgy, mondjuk ha fejlesztenének rá olyat, h ne csak az asztalra (mondjuk TC-ben akármilyen mappába) tudjam a telorol tenni a dolgokat, akkor tök jó lenne a másik irányba tök jól műxik, amire rálövök, akárhol is van, azt megerőltetés nélkül rádobja teloraSamu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
Bluegene
addikt
válasz zippofcy #18717 üzenetére
Sztupy 3.0-ás Froyo + zenkins kernel egyenesen csodákat művelt vele.
valaki leírhatná már hogyan kell felrakni és hogy a sebességen és flash-en kívűl nyerek-e vele valamit
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
B.Ricsike
őstag
válasz Bluegene #18731 üzenetére
Nem elég? Egyébként talán a Froyoban jobb valamivel a GPS vétel, színesek a beállítás menüpontok, van skype, flash meg még pár dolog, de szerintem nézz utána, hogy mi másabb benne.
Illetve lagmentesebb, föleg egy k9 kernellel, gyorsabb, simább, jobb. De ha majd felrakod, akkor megtapasztalod.
Amugymeg Odinnal tudod felrakni öket. Bár ha Doc Froyot teszel fel, azt recoveryböl is megtudod oldani, valamint a kernelt is szintén feltudod recovery menüböl tenni.
De egy kis keresés, olvasás, XDA-n meg PFC-n nameg itt, és máris sokkal többet fogsz tudni mindenröl.
MÁS: Mióta feltettem a Doc 2.2-t, most töltöttem fel elöször az akksit fullra.... azóta nem merül. Aminek egyébként örülnék is. Reggel szedtem le a töltőröl és még 1%ot sem merült, pedig volt nyüstölve. Mintha itt olvastam volna hogyan kell ujrakalibrálni az akkut, de keresövel nem találtam meg. Ha valaki tudna ezügyben segíteni, azt megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
válasz B.Ricsike #18732 üzenetére
De egy kis keresés, olvasás, XDA-n meg PFC-n nameg itt, és máris sokkal többet fogsz tudni mindenröl.
ahelyett hogy elmondanád, illetve belinkelnél egy leírást hogy kell
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Maffia91
aktív tag
Srácok!
Egy kicsit cinkes kérésem lenne! Szal egy kicsit naon parok az ienektől, hogy 3 gombos beállítás, meg ROM frissítés!
Vki tudna benne segíteni? Hogy kezdjek neki? vagy egy-két tippet adni?
Privátba is írhattok!
Köszönöm!
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
B.Ricsike
őstag
válasz Bluegene #18733 üzenetére
Ha most fejböl vágnám akkor beLinkelném elhiheted, de gondolom van google keresö is a világon, és a kulcsszavak pl DOC Froyo Pdafanclub; illetve mondjuk speedmod kernel
És voilá már ki is dobja neked!
De tessék, közben megkerestem neked: Doc Froyo: [link]
kernel: [link]
Mind2 oldalra regisztrálni kell!!
-
csab2
veterán
válasz Maffia91 #18734 üzenetére
Ha tartasz tőle, akkor minek akarod megcsinálni? Nekem most volt 3 hónapos a telóm és a hivatalos telenoros JM2 ROM van rajta. Jól működik. Nem akarok ilyen mindenféle ROM-okkal szarakodni, mert nem szeretem. Majd ha kijön a hivatalos 2.2 azt felteszem KIES-sel mint a hülye gyerekek. Nem értem miért kell úgy csinálni, mintha kötelező lenne a hack. Ha egyszer anélkül is jó.
Tudom, most szentségtörést követtem el, és sokan legszívesebben nyilvánosan megköveznének, de ez a véleményem.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Dani82
senior tag
Elmeletileg felraktam a sztupy 3.0 -t , de a telefon nevejegyeben meg 2.2 van. Honnan tudom, hogy az kerult e fel, illetve mit kell melle tenni lagfixnek? Amit egyszeru felrakni,mert lagfixet meg sose raktam fel
-
Bluegene
addikt
a Hungry Shark Part 2 nincsen még Androidra?
kedvenc játékom a part 1
-
Draken
őstag
t-mob függő az sgs. Mi a javaslat..merjek e frissiteni vagy várjak hivatalosra? Idáig nem nagyon mertem hozzányulni max appokat telepíteni de egyre érdekesebb dolgok jönnek elő (pl magátol ujraindul..stb)
-
hülyegyerek
addikt
Más téma : próbáltam regisztrálni a samsung.hu-n a telómat a +2hónap garanciáért. Beírtam az IMEI- t meg a sorozatszámot, erre kiírta ,hogy ezzel a sorozatszámmal már valaki regisztrált. Tuti ,hogy nem én voltam ,mivel szeretem bár a szeszt ,de ha eljönnek az illuminátusok ,meg sem fordul a fejemben ilyen dolgokkal bajlódni. Szóval most lövésem sincs ,hogy mi van. Ja ,és függetlenül, vadiújan vettem a telefont az edigitalban...
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Dani82
senior tag
válasz hülyegyerek #18742 üzenetére
Ezt nem ertem Tegnap felrkatam egy romot az elvileg a sztupy 3.0 volt. na mind1.
es milyen lagfix lenne jo emellé? -
ibenny
senior tag
18666-ra senkinek nincs otlete?
-
mars622
tag
Sehol sem találtam infót róla, ezért bátorkodok megkérdezni...
Netrádiót lehet hallgatni valahogy a Galaxyn?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest