Új hozzászólás Aktív témák
-
-
embe
nagyúr
válasz
havenday #1274 üzenetére
Nagy bolt - nagy költség. Ez egy olyan diplomatikus válasz.
Másik válasz - szinte minden évben buknak be olyan cégek, amik kintről hoznak be különböző műszaki cikkeket, elcsalva a különböző sarcokat.
De ez nem új, mindig téma telefonoknál, és sok más műszaki terméknél is ez van. -
-
embe
nagyúr
Sammobile szerint pedig "csak" biztosági frissítés.
-
embe
nagyúr
válasz
barcaforca #1194 üzenetére
Szerintem szimpla baromság. Gyakorlatilag az óra önálló "telefonként" működik.
Viszont az egészségkövetés, vérnyomásérés pl. azt hiszem nem megy normálisan más droidos telóval. -
embe
nagyúr
A választható sportok, tevékenységkövetés között nincs a SUP, vagy csak én vagyok béna és nem találom?
-
embe
nagyúr
Segítsetek már légy szíves!
Beállított alkalmazások értesítései megjelennek az órán egy kis pici ikon formájában, 9 óránál. Viszont hiába van beállítva rezgés nem rezeg, a számlap nem villan fel. Így csak akkor veszem észre, ha "megnyitom" az órát. Jó lenne ha jelezné rezgéssel, hogy történt valami.Illetve az megoldható, hogy az ébresztés csak az órán jelezzen, és a telefonon ne?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Elvileg ma érkezik hozzám egy Watch 6 classic LTE 47mm.
Volt Watch 4-em tavalyelőtt rövid ideig. Már nem nagyon emlékszem az okosságokra, biztosan fogok párszor kérdezni.
Kezdem:
Elvileg zafír az üveg rajta, mennyire karcolódik? Kell rá védelem?
Jelenleg Garmint használok. Van lehetőség az adatok költöztetésére? Volt anno valami köztes app, amivel megoldható volt - de lehet rosszul emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest