Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kkllikk

friss újonc

válasz Viktor77 #2153 üzenetére

Hali!

Ez online stream. Én nem töltöm le. De ez mobilnettől wifitől függetlenül így van. Azért is fura, mert wifi6-ra szépen felmegy. Nem szakadozik a vétel. Telefon nem melegszik. Szóval nem értem, miért lehet. És amúgy csak az emberi mozgásoknál szoktam ezt észrevenni. Tehát ez a mikro lagg akkor jelentkezik, amikor mondjuk a karakter a sorozatban elsétál a kamera előtt, leng a keze, vagy előre hátra mozog leülésnél. Ilyenkor pl.: a lengő kéznél, nyaknál mikro laggot veszek észre. És mindig máshol fordul elő tehát, ha visszatekerem a jelentet, akkor nem pont ugyanott jön elő. És teljesen rendszertelenül fordul elő.Tesztnek megnéztem ezt a 4k-s videót: [link] Na, itt sehol nem laggol, kivétel amikor a lajhár mászik a fán 0:17-nél, akkor néha amikor nyúl az ágon felfelé, akkor akad. Majd visszajátszom, akkor már nem akad. Ez mitől lehet?

[ Szerkesztve ]

Sony Ericsson K550i - Samsung Galaxy Ace - Samsung Galaxy A5 (2017) - Samsung Galaxy A32 5G - Samsung Galaxy S24 256 Gb

• kkllikk

friss újonc

Sziasztok!

Alap 256 Gb-os S24-esem van. Netflixet, Maxet használok rajta. Viszont HD (1080p) minőségben kis mikro laggokat veszek észre folyton egy sima Netflixes sorozat lejátszásakor is. Valaki meg tudja mondani, ez mitől lehet? Az előző szuperlassú A32-essel nem volt soha ilyen probléma. Előfizettem McAffee Security: Antivirus VPN-re, lehet az lassítja be?

Sony Ericsson K550i - Samsung Galaxy Ace - Samsung Galaxy A5 (2017) - Samsung Galaxy A32 5G - Samsung Galaxy S24 256 Gb

Új hozzászólás Aktív témák