Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
Richard #49726 üzenetére
"Sokkal jobban megy..."
Nálam tökéletesen megy az illusion, az előző verziók nagy része is így tette...
Minden működik és gyors, akkut is lassan eszi, nekem ennyi elég...Úgyis mindenki azt használja amelyiket akarja..Azt hozzáteszem, h minden romot full-full wipe-al tolom fel..
(#49729) agabe: Még nem, túl sok a frissítés
-
rankesz
veterán
válasz
Richard #49079 üzenetére
Bocsánat, akkor félreérteted, ez a sz@r(akármi) egy ilyen internetes mém, nincs mögötte komoly szidás.
Abban viszont segíthetnél, hogy hogyan lesz nekem ebben a ROM-ban gyári droid betűtípusom. CRT off anim direkt nincs benne? Az effektek szintén?
Előre is köszi a választ.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Richard #48316 üzenetére
Változtatja persze, random dobálja az ikonjait. De annyira könnyen azért nem ég be a kijelzőbe semmi, idő kell neki hozzá.
Viszont nálam eléggé zabálta az akkut, ezért szanáltam. De lehet,hogy csak nem jól állítottam be.
-
72mviktor
senior tag
válasz
Richard #42106 üzenetére
Akkor elég csak launchert cserélned
Gergőke
A gyorsulást nem igazán arra értettem hogy egy -egy alkalmázás mennyi idő alatt tölt be.
A mindennapi használat során,szerintem sokkal gyorsabb,és "szmútosabb" a teló főzött rommal.Azért ne felejtsük el, hogy az a rengeteg apró módosítás nem véletlenűl kerűl bele a custom romokba,és kernelekbe. -
Rotate
veterán
válasz
Richard #42095 üzenetére
szerintem előbb szokd meg az Androidot, olvasgass a témában, és ha már mennek a dolgok, akkor állj neki romolni, nem egy olyat látni, hogy az első napján nekiállt egy friss androidos romolgatni, meg módosítgatni, aztán jajjgatás lett a vége
nem nézlek le vagy valami, de iPhone után fura lehet, hogy bármit megtehetsz a telefonoddal, szóval csak azt akartam mondani, hogy óvatosan
Aktív témák
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest