- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmike
tag
Szevasztok!
Van az a főküldetés, amikor vizet kéne vinni a sivatagban egy haldokló katonának. Na moost én nem értem, hogyan kéne a vizet oda vinni. A térképen jelölt helyen egy rom mellett van egy pocsolya és mellette folyamatosan megjelenik egy kék színű villógás. Na most én ebbe beleállok, de semmi sem történik.
Segítsetek!
Túl fiatalon születtem, még egy éves sem voltam ...
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Senki????????????????????????????????
-
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv!
Lehet, hogy rossz helyen próbálkozom, de ha nem áll módotokban
segíteni, akkor kérlek irányítsatok valamerre.
Szóval az lenne a problémám, hogy régen megvolt a Sacred, de nem
''tiszta'' verzióban és nem lehetett frissíteni és így akadtak grafikai
problémák. Most megszereztem az eredeti szoftvert, amely 1.8.46-os
verziószámú. Ezzel az a bajom, hogy habár a grafikai problémák
megoldódtak, de a magyarítást nem tudom rárakni. Van erre valami
megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget.
Stryker
[Szerkesztve]-
-
Kindgrind
aktív tag
szevasztok!
hol tudom meg találni a JASON cuccokat?PSN: TheKindgrind
-
kuglee
tag
már ne is haragudj kedves ollie.nekem csak egy játék van meg a mostaniak közül eredetibe a hl2.
viszont ezt megkaptam a fönökömtől nemtörtbe hanem eredetibe és ugyanúgy be kellett írni hogy wasser.
sőt néha kifagy ... az eredeti...
[Szerkesztve]medal of honor forever+YU-GI-OH azaz pokemon ultra
-
hellbeck
csendes tag
Hell.. Segítsetek légyszi.. Még nagyon az elején vagyok - Porto Vallumtól délre - egy csatamezőn, ahol egy haldokló katonának kéne vizet vinnem az öszvérekről.. Elmegyek a helyre, és a víz mellett van egy kék jel, de ha beleállok, nem történik semmi.. Ha lóval (öszvérrel) állok oda, akkor sincs semmi.. Sz'al elakadtam.. Előre is köszi..
-
Do' urden
csendes tag
és egy kérdés: nem jön fel valaki multiba a landor gameserver szobába??? jo lenne ha jönne valaki unalmas egyedül járni s sivatagot
'' bah! vidd innen azt a macskát te koszos elf''
-
Do' urden
csendes tag
válasz Slayer Valor #18 üzenetére
Thx-Thx már feltettem az 1.66-os patchot és avval már ment nagyon jo azota már a 4.-ik fejezetben nyomulok és már 35-ös a drizzt-em sötételf
-
Slayer Valor
őstag
válasz Do' urden #16 üzenetére
Nem feltétlenül rontja el a játékot. Vannak küldetések, amit a végtelenségbe mennek Meg ha mégis egynapod van a küldetésre, csinálsz egy mentést az elfogadása előtt
1.66-ban nincs már olya hiba De ha eredeti CD-d van, akkor leszedheted az ingyenes Sacred Plus-t. Csak 130 mega. A legújabb
[Szerkesztve] -
Do' urden
csendes tag
válasz Slayer Valor #11 üzenetére
Igen avval kellene beszeélnem de nemtok mert nem nyilik az a ***** ajtó. DE a küldi azt irja hogy kapjam el demordeyt vagy kit meg a csatlosait.
-
Do' urden
csendes tag
Amugy ha télleg ilyen mellék küldiben kell bejutni akkor az nagy szivás mert mi van ha valaki elrontja a küldit és akkor elrontotta az egész jatekot mert a föküldiben be kell menni oda
-
Do' urden
csendes tag
válasz Slayer Valor #11 üzenetére
Te amugy melyik épületre gondolsz mert lehet hogy nem is egyre gondolunk de szerintem még is egyre
-
Do' urden
csendes tag
Amugy ez a küldi a shadar-nur vagy mi után jön közvetlen.
-
Do' urden
csendes tag
Ok kösszi de én akárhogy is probáltam nem nyilik és állnak ott örök is meg ilyesmik na mindegy. Azéert kössi.
-
Slayer Valor
őstag
Simán be lehet jutni abba az épületbe Csak ki kell nyitnod az ajtót. Klikk az ajtóra. De az is lehet, hogy vmi kisküldetésben kapsz vmi kulcsot, ami kinyitja a kaput. És simán be tudtam oda menni még az elején.
Egyébként te neked sztem De Mordreyan-al kell beszélned. Én csak láttam ki, de egyszerűen nem is tudtam beszélni vele
[Szerkesztve] -
Do' urden
csendes tag
léccives segitsetek!!
-
Do' urden
csendes tag
hello mindenki szeretném megkérdezni hogy mit kell csinálni az egyik fö küldiben.
most nem tom hogy pontosan melyik de a baverock castle feletti kastélyba kellene belyutnom és nem nyilik a kapu akkor itt mi a teendö? lecci segitsetek előre is köszi.'' bah! vidd innen azt a macskát te koszos elf''
-
Slayer Valor
őstag
Sztem ezekben megtalálod a megoldást: Bővebben: link Bővebben: link
Asszem vhol a végefelé volt erről szó a Diablo verő Sacred-ban.... nemtom.. csak azt tom, hogy erről többen is hozzászóltak -
Úgy hallottam, hogy ez csak tört Sacrednél fordul elő (másolásvédelem). Én végignyomtam a játékot (természetesen eredetivel), és a bugok nagy része nem fordult elő nálam, melyektől hangosak a fórumok.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
n_gy_k
aktív tag
Van ott:
egy ház, a tenger közepén van ez a sziget. A közepén egy tó. Ahonnan jöttünk ott van írva egy 6-os v. egy 9-es!
HELP! -
n_gy_k
aktív tag
Szevasztok!
A térképen egy D-i sziget ahol nincs semmi csak két csónak! Térkép felderítve : 15%. A legutolsó feladat: (4 elem megtalálása!)
->tűz
->víz
->föld
->levegő
Nem tudom, hogy hogyan kell visszajutni!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Minden ami hőszivattyú
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Objektívek topikja
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...