Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Hali! A minap elkezdtem játszani ezzel is és gyorsan akadt valami amit nem értek. Amikor fosztogatókkal találkozom rám szólnak, hogy tegyem el a fegyvert. Viszont hiába teszem el, továbbra is ezt hajtogatják és végül tüzet nyitnak rám. Még azt is megpróbáltam, hogy táskába tettem meg eldobáltam az összes fegyveremet de hiába. Miért van ez?
-
nem_tom
őstag
válasz Misi 007 #4671 üzenetére
Nem tudom, hogy van e egyáltalán patch-elve mivel a bátyám gépén játszogatok vele. Annyit tudok, hogy magyar szinkronos verzió.
(#4672) genndy: Én kinyírtam azt a csürhét, de még nem lettek az ellenségeim... csak afelé hajlok egyenlőre. Pedig két ilyen fosztogató bandát is felszámoltam mert útban voltak. (ugyebár hiába adtam meg magam)
-
nem_tom
őstag
Ha a magyar szinkronos verzióra felrakom az 1.5.10-es patchet az ugyan úgy fog működni?
-
-
nem_tom
őstag
-
nem_tom
őstag
-
nem_tom
őstag
Egyébként ehhez a játékhoz van olyan mód, mint a SoC-hoz az Oblivion Lost? Vagy ennél csak a patch van, mint javított változat?
-
-
nem_tom
őstag
No hát akkor próbálunk egy Complete módot. Remélem a fel patchelt magyar szinkronos verzión is működik.
-
nem_tom
őstag
válasz SlayHUN #4732 üzenetére
Complete működik a magyar szinkronos/feliratos verziókkal is. Vagy amivel eddig üzemeltetted. Annyiban jobb, hogy sok minden terén javítottak rajta, a játékmenet meg minden ugyan az maradt.
Javallott új mentést kezdeni viszont nem tudom, hogy feltétlen kell e.[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
válasz M@trixfan #4779 üzenetére
A Clear Sky-ban durvább a Vörös-erdő. A SoC-ban kicsi és nem elkerülhetetlen az, hogy végig kelljen menned rajta. Annyi, hogy itt-ott nagy a sugárzás és van bent egy adag mutáns. A Clear Sky-ben sokkal nagyobb, több a mutáns, az anomália, a sugárzás plusz ott kénytelen vagy átmászni rajta. Szóval jobb.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
válasz MATEO6600 #4795 üzenetére
Egyébként ez volt az egyik olyan dolog, amit nem tudtam hová tenni. Túl sok minden változott meg a Clear Sky-ben a SoC-hoz képest. Annyit változtattak rajta, hogy gigakitörés ide vagy oda, ilyen szinten nem változhatnak bizonyos dolgok. Viszont ettől eltekintve még jó volt.
Viszont egyet értek, a Clear Sky-os Vörös-erdő a tuti. -
nem_tom
őstag
válasz Dhampir #4816 üzenetére
Könnyű szinten nem olyan vészes. Mikor legutoljára elkezdtem ismét a Clear Sky-t akkor viszont már kő gazdag voltam, képződményekkel meg mindennel ami szem-szájnak ingere... pedig csak a kordonnál jártam. (semmi csalás) Viszont mielőtt átmentem volna a szeméttelepre meguntam a STALKER-t (mivel elég sokszor kijátszottam már az egyes részeket) és nem folytattam azóta.
-
nem_tom
őstag
válasz Dhampir #4822 üzenetére
A képződményekkel sajnos nem tudtam várni Jantarig a súly miatt, plusz szükségem volt a pénzre. Azért úgy is biznisz volt, ami meg kellett azt megtartottam.
Érdekes, nekem kifizetődött a rejtekhely infók vásárlása. A sok kajáért és vodkáért is jó pénzt kaptam a csaposoktól.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest