Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Papa Joe #34401 üzenetére

    Hat nem kellett volna leszedd, talan Sklopp-nak igaza van, lehet a DX okoz gondokat, en altalaban mindig DX9-en jatszom, es akkor normalisan fut, nem kell semmi DX10 vagy 11, azok mar olyanna alakitjak a grafikat, mint a fenyes muanyag, es az nem igazan tetszik.

    De ha mar leszedted, akkor sokat nem kell varj a Cserno-bili kronikara :D ugyanis a forditas az mar megvan, par napja amikor foglalkoztam vele, akkor atjavitottam a " ?" es ". " hibakat, de kozben lett emiatt par aprobb mas hiba, ahol pl ?! vagy ... volt, es meg nem irtam bele a szovegbe a rejtekhelyekre valo utalast, igy csomagoltam be, asszem az anomalias dolog is benne van mar, amivel egy hetig vacakoltam kb, de mindez azt, hogy jatszani tudj a moddal nagyon csekely mertekben befolyasolja, aztan majd johet idovel az ujabb rancfelvarras hozza.
    Magyaran azt akarom mondani, hogy inditsad el a letoltest, es gondolom 1 oran belul atkerulok a masik gephez, es feldobom neked a forditast, es maris jatszhatsz, kiveve, ha jobban szereted a napsutest :D

Új hozzászólás Aktív témák