Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz borovi #34375 üzenetére

    En mindig is a tudosoknal pakoltam le a cuccokat, leginkabb kepzodmenyeket, mert valamit lehetett veluk varialni Jantaron a tudosnal - asszem tud kepzodmenyeket eloallitani, mintha....
    Az teny hogy nem mindegyik mod birja ha beteszel 1 tonna holmit a ladaba, jo neha takaritani.

    Hat a mentesek kozott is takarithatsz,esetleg a haszontalan automenteseket pucold ki, amugy ez nem hinnem hogy gondot okozna, nalam tobb mod mentese van meg ugyanott, mivel gyakran cserelget(t)em a modokat.
    Igen , elkeserito, ha egy mod folyamatosan kifagy, epp ezert ahogy Shield mondta, meg kell ragadni minden lehetoseget, hogy csokkentsuk a kifagyasok merteket, azokkal az otletek betartasaval, amit fennebb vazoltunk.

    Epp ezert erdemes tobb fegyvert kiprobalni, hogy melyik tetszik, azt megtartani, a tobbitol megszabadulni.
    Ha jol emlekszem, akkor en az AK-12-t talaltam a legjobb fegyvernek, es azt az Erdesz epulete melletti epulet padlasan talalod, ugy, hogy felmaszol az Erdesz epuletenek tetejere, es a sodronyon egyensulyozva leereszkedsz a masik epulet padlasara.Ez az egyetlen uton tudsz hozzajutni a fegyverhez.
    Persze egy soretes is kell, esetleg mast is lehet hordozni, kinek ahogy tetszik, valaki emlitette, talan Sensut, vagy epp Shield, mar nem emlekszem, hogy a golyoszoroval is jol lehet kaszalni...

Új hozzászólás Aktív témák