Hirdetés
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalmar01
csendes tag
Hali!
Pár napja irtam ide h mi a problémám. Visszavittem a routert(Linksys 54Mbps WRT54GH router) és ma kaptam visssza azt mondták nekik tökéletesen müködött. Most őszintén h müködhet tökéletes ha egyszer nekem... egy egyszerü Speedtest amikor futtatom, Letöltés 45MB és amikor Feltöltést kezdi kiirja Általános hiba és lekapcsolodik a net. Windows hálozati hibaelháritás( ami azt irja h Alapértelmezett átjáró ujra kinyitva, kapcsolat müködik) és ha ezt befejezi megy megint a net. Emelett torrent olyan röhelyesen tölt, h 4.5MB helyett maximum 1MBvel de az is ugy, h ugrál fel alá néha beakad 10percre 10kb-ra is szal poén ez az egész.... Ötlet vki mi lehet a problámám? Mert lassan falrámászok.... direkt azért veszek Linksyst mert azt mondták rá megbizható... hát erről azt hiszem meglett a véleményem.[ Szerkesztve ]
-
Kalmar01
csendes tag
válasz Intruder2k5 #6242 üzenetére
Router nélkül tökéletes!
Több géppel nem néztem!
Kábel cserét probáltam! -
Kalmar01
csendes tag
Hali!
Kis segitség kellene h ez szerintetek hardver hiba vagy csak simpla router beállitás, én erősen az elsőre gondolok.
Elsőnek furcsáltam mintha lassu lenne a net, pedig digi 45/20as netem van. Néztem egy pingelőt és figy....
http://img404.imageshack.us/f/asdsdadfs.png/
Bármilyen beállitást probáltam, (pedig alapon simán vinnie kéne minden gond nélkül) nem ment. Torrent 4.4MB helyett, max 1MBvel tölt kábelen, plus ha futtatok egy speedtestet, letöltés 45MBt ir azzal nincs is gond, de feltöltésnél amikor kezdené a tesztet, ledob a router és nem lehet sehogy se életet lehelni bele, restart gép és ugy jön vissza.
Ilyen alapvető dolgokat probáltam h router reset, minden router beállitást probáltam amit csak lehet, és mindez csak kábelen jelentkezik, wifin minden jol megy.... pedig az ember gondolná h pont forditva kellene.... Wifin ping is JOBB de ott se teljesen hiba mentes, de legalább ott a torrent megy. Ötlet mi lehet a baja?
Router: LAN/WiFi Linksys 54Mbps WRT54GH Router
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- eladó Xbox Series S dobozában tartozékaival
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Használt GAMER PC I5-13600k, RTX3090, 32GB DDR4, WIFI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest