-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
burasu4
senior tag
válasz
burasu4 #16329 üzenetére
Sziasztok!
Van egy kis problémám egy TP-Link WR740N routerrel.Notebookom tökéletesen működik vele. Viszont a mobiltelefonnal nincs minden rendben. Nokia E7.
Megtalálja a wifiként, csatlakozik(!!) is rá tökéletesen, de még sem tölti be az oldalakat. Azaz a netet nem továbbítja a router a telefonnak.Biztonsági beállítás jelenleg WEP kulcsos. De akkor sem csatlakozott amikor semmiféle biztonság nem volt beállítva. Valami más lesz itt, nem tudom, hogy micsoda, mert nem értek annyira hozzá.
Kérem segítsetek, ill. ha használ valaki hasonló router symbian belle software-el, akkor kérem irja meg hogyan
.
Köszönöm előre is! -
-
-
-
válasz
burasu4 #11316 üzenetére
Ja, értem... Ez esetben nagy valószínűséggel újra kell konfigolni a routert! Egy esetben úszhatod csak meg, ha mindkét helyszínen DHCP-s netkapcsolat van, ami nincs MAC címhez kötve! Ekkor a két router cseréje után minden működik tovább, persze a költöztetéssel a WiFi hálózatok nevei, és jelszavai is megcserélődnek! De ha teszem azt valamelyik helyen PPPoE netkapcsolat van, akkor már mindenképpen állítgatnod kell a routert, mert addig nem lesz net!
-
-
válasz
burasu4 #11312 üzenetére
Telefonnal nem tudom megnyitni az admin oldalt.
Ezek szerint akkor fel sem csatlakozott a WiFi hálózatra...?Ezt hogy kell? Sajnos eléggé nem értek a routerhez...
Még szerencse, hogy ezt a telefonban tudod megnézni! De, hogy hol, ezt én nem tudhatom, minden telefonban más, és más... -
-
válasz
burasu4 #11307 üzenetére
Szia!
El kell keserítselek, mert ha csak nem tiltottad le szándékosan, akkor bizony nem kell semmilyen extra beállítás a telefonhoz sem! Olyan előfordul, hogy egyes telefonok bizonyos felsőbb csatornákat (11, 12, 13, 14) nem tudnak használni, de ha csatlakozni tudsz a routerhez, akkor itt nem ez a probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest