Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuomas

    addikt

    válasz K Norbi #25344 üzenetére

    Kártyáról kártyára nem utalunk (asszem csak otp-nél van valami ilyesmi), ezt a megfogalmazást szerintem felejtsük el.
    Egyenleget töltünk fel:
    TW bankkártyával lehet tölteni Revolut egyenleget, akár több féle pénznemben is. Ha tehát van TW-on a HUF egyenlegeden némi Ft, azt fel tudod tölteni Revolutra a HUF egyenlegedre (vagy más néven zsebedre). Ha Euród van TW-on, akkor az Euró zsebedet is fel tudod vele tölteni Revoluton. Ez olyan, mintha lenne rajtad egy gatya (nevezzük Revolut gatyának), amin van sok zseb és mindegyik zsebedben más pénznemet tárolsz. Egyikbe Ft, másikba meg Euró, vagy épp a harmadikba Dollár. Van egy másik gatyád is (ami a Transferwise gatya), azokon megint zsebek vannak, és egyik gatyád zsebéből a másik gatyád zsebébe át tudod rakni a különféle valutát. Ha mondjuk a HUF gatyazsebből akarsz EUR gatyazsebbe rakni, akkor először ahhoz váltani kell.
    Revolut bankkártyával lehet tölteni TW egyenleget, de pénzbe kerül.
    Ezek kártyás vásárlásként könyvelődnek el.

    Utalni egyenlegről egyenlegre szintén lehet, különböző pénznemekben.
    Pl. Transferwise-on van ha van Eur egyenleged, ahhoz tartozik egy Belga IBAN szám, amiről tudsz utalni Eurót a Revolutos LT IBAN számodra.

    Transferwise-on van már egyedi HUF-hoz tartozó bankszámlaszám is, amiről tüdsz utalni HUF-ot a Revolut gyűjtőszámlára az egyedi azonosító közleményben való megadásával.
    Fordítva ez még nem működik, mert a TW-os egyedi bankszámlaszámot még nem lehet hozzáadni Revoluthoz.

    Remélem egyértelműen meg tudtam fogalmazni.

    [ Szerkesztve ]

    We were here

Új hozzászólás Aktív témák