-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
balinlin
senior tag
Hát nekem nem lenne sem időm se kedvem ezzel sz.rakodni. Ráadásul ilyenkor a meglévő fiók beállításai is elvesznek, ami újabb nyűg lenne újra beállítani. Vagy engem tartasz most fillérbaszónak, a Spotify family miatt? A netflixet pl. kipróbáltam, annyira nem jött be, nem fizettem elő.
Szerintem lassan zárjuk az offot, mert ez már messze mutat a revoluttól. -
Kobe
veterán
válasz t72killer #24052 üzenetére
Ha egyaltalan nincs idom mozizni, egyaltalan nem fizetek elo ra, nem pedig a probahonap kijatszasaval mosdatom a szerecsent, hogy en voltakepp csak azert lopom a szolgaltatast mert csak hebe hoba nezem.... So simple :)
balinlin: nem neked, hanem a te hszedre valaszolva ment az uzenet. Az utobbi 2-3 honapban en pl mar min. 5-10 alkalommal lattam revolut / curve / netflix spotify topikokban felbukkanni, hogy ki hogyan probalja megtrukkozni a rendszert, es mar kikivankozott belolem az altalanos megfogalmazas h ez a tipik magyar csoro suttyosag, ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
Nem hagyhatnánk a Spotify és a Netflix előfizetéssel vagy elő nem fizetéssel kapcsolatos (trükkös) dolgokat? Nem értem, hogy kapcsolódik ez a topik témájához?!
We were here
-
vasi79
aktív tag
Hali!
Mióta van magyar számláról utalás idehaza, azóta volt már akinek a küldött pénz nem érkezett meg a revolut számláról?
Konkrétan az eset: hétfőn reggel utaltam, de még kedden sem érkezett meg a pénz a magyar OTP céges számlára.
Sőt még ma szerdán sem. A probléma jelentése előtt megnéztem mit ír a súgó, 3 munkanapon belül kell megérkeznie. Wtf? Próbából megnéztem a saját hazai illetve a feleségem otp-számlájára mennyi idő alatt érkezik meg a pénz. Gyakorlatilag 1 órán belül ott volt. -
Wmwinters01
tag
válasz t72killer #24057 üzenetére
Nálunk volt, de az a 3490ft/hó l...sz, ha megnézem hogy mennyi sorozat-film-doku bármi van fenn HD minőségben és nem kell nonstop letölteni-felmásolni ésatöbbi mindenhonnan Kobe kiakadásával én is egyet értek, aki ezzel akar trükközni, azt csak sajnálni szoktam, hogy erre "költi" el az idejét.
Nem off!
Tapasztalta már valaki, hogy nem mindig fogadják el a terminálok a kártyát?
Általában benzinkúton szoktam használni, könnyebben nyomon lehet követni a költéseket (céges számla leadás miatt nem jön rosszul.. ).
Hétfőn működött a fizetés vele, ma kétszer is visszautasította (van rajta pénz) kommunikációs hiba miatt, az appban se mutatta h levette volna, kénytelen voltam másik kártyával fizetni. Viszont nem az első alkalom hogy nem fogadja el a fizikai kártyát, ennek lehet különösebb oka vagy előfordul?[ Szerkesztve ]
I`m not afraid to die, I just don`t want to be there when it happens.
-
TrollBalint
addikt
válasz Wmwinters01 #24059 üzenetére
Melyik kártya?
Egy időben volt a "sima" Revolut kártya, és utána mintegy bétaként, jött egy másik, ami mögött másik valami feldolgozó process (most nem akar az eszembe jutni persze... ) de a lényege, hogy ez saját fejlesztés volt / lesz. Nem tudom ez a béta időszak még működik-e vagy hogyan van, én csak azt a kártyát használom és azzal sose volt gondom, mikor fizetni akartam vele. A "bétás" kártyaszáma 5424-el kezdődik.[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
balinlin
senior tag
válasz TrollBalint #24061 üzenetére
Az eredeti a wirecard rendszere volt, ami már egy ideje nem működik. Tudtommal minden kártya most már egységesen a saját processt használja.
-
Wmwinters01
tag
válasz TrollBalint #24061 üzenetére
Hát nem tudom megmondani neked, hogy mikori a kártya igazából... 5391-el kezdődik ez a kártya, nem hiszem hogy bétás lenne, de aztán fene tudja. Valami más azonosítási lehetőség?
Szerk.: Tavaly augusztusi a kártya ha ez fontos
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Wmwinters01 #24063 üzenetére
az még a "normál" kártya, de ahogy írták előtted, már csak a saját programuk van, így ebből a szempontból mindegy
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Wmwinters01
tag
válasz TrollBalint #24066 üzenetére
Akkor érdemes lenne igényelni egy újat? (Már amennyiben van rá mód)
-
Somatom
veterán
Gondoltam, kísérletképpen "fillérbaszóskodok". 100 ezer Ft -ot kéne kifizetnem két héten belül. Van 500 Euró egyenlegem. Gondoltam, megadok egy 360Ft -os küszöbértéket és ha azt eléri, akkor automatikusan váltson át 300 Eurót. Ha nem éri el, akkor a határidő előtt átváltom manuálisan. Ott akadtam el, hogy ha automatikus váltást állítok be, akkor inaktív az összeg bevitel, mind az 500 -at át akarja váltani. Mit csinálok rosszul?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
őstag
-
balinlin
senior tag
válasz Wmwinters01 #24067 üzenetére
Semmi értelme
-
Somatom
veterán
válasz razorbenke92 #24070 üzenetére
Köszi! Most nekem is sikerült. Nem tudom, hogy korábban mit bénáztam el. Meglátjuk, lesz-e 360 az Euró.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
t72killer
titán
válasz #30786816 #24064 üzenetére
Egyedi az EUR-s és a GBP-s IBAN.
#24069: nem sok esélyt látok a 360-ra, de én is mindíg automata váltással váltok, ha pár nappal előre tudom, hogy kell pl forint.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
petir
senior tag
Sziasztok,
1,2 -ed részvényt , hogy tudok eladni?
Régen ha rákattintottam beírta az értékét és el lehetett adni...most ez nem működik 🤷🏻♂️ -
Murphys2
tag
Sziasztok! Magyarországi bankszámlára szeretnék forintot utalni (lakásszövetkezetnek közös költséget), de nem sikerül. Fizetések- bankszámlák felvétele- cégnek- Magyarország, magyar forint- ... és itt csak a vállalat neve és IBAN, BIC/SWIFT számát írhatom be, a magyar 3x8 számjegyes számlaszámot nem. Mit rontok el? Nagyon régi alkalmazást használok, lehet ez a baj?
-
goop
őstag
Hali
Mi a helyzet most a pénztári kp befizetéssel kapcsolatban? 100k körüli összeget tennék be, közleménybe természetesen a referencia számot. Megy a dolog?
-
vnorbi
aktív tag
Van itt valaki standard csomaggal, akinek már a 350 ezres átváltási limitet mutatja az app? Ha van, akkor augusztus 24 előtt vagy után volt az előző hónapváltás az accountján?
[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
válasz Solymi81 #24087 üzenetére
Köszi, te leszel az emberem, ha más nem jelentkezik. Nekem 22-én volt (viszont csak valamikor este 9 után), akkor kinullázódott a forgalom, a limit maradt 1,85 millión, ami azóta sem változott, és ha próbából elkezdek egy váltást, akkor ez a limit az érvényes, csak fölötte jelenik meg a díj.
Térjünk rá vissza, ha megvolt nálad a limitváltás holnap.
-
-
kmarci25
veterán
válasz TrollBalint #24091 üzenetére
Aha, megvan. 1850000 nálam is és szept. 5.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
t72killer
titán
válasz kmarci25 #24092 üzenetére
Én sztem nyittatok asszonypajtival is egy számlát. Ez így elég szűkös keret pl családi nyaralások idején + eddig az volt a terv, hogy az én kártyámmal intézi a saját családlátogatós HUF-költését is.
Ráadásul ha ma megnyitja, akkor neki szept 27 lesz a forduló (jövő hónapban épp aktuális egy majd 3kEUR-s családi pénzmozgás)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
spider23
aktív tag
Üdv!
Junior kártyával kapcsolatban lenne egy kérdésem, hátha tudja valaki erre a választ.
Szóval én igényeltem a gyereknek egy junior kártyát, ez eddig ok.
Valahogy meg lehet oldani hogy a gyereknek anyu is tudjon pénzt küldeni a saját revolut számlájáról? Mert úgy néz ki hogy csak én tudok pénzt rátölteni a gyerek számlájára egyenlőre. -
spider23
aktív tag
válasz Franky2Ster #24096 üzenetére
Ettől féltem. Köszi, akkor ezt így tudjuk csak használni.
-
sopruk
senior tag
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Revolutos virtuális bankkártyát ha igényelek, azt tudom regisztrálni a Paypalon? Nem akarom a Paypalra a fizikai bankkártyám regelni, csak nagy ritkán ha fizetek ott akkor egy ilyen virtuális 1-szer vagy többször használatos kártyát regelnék oda. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest