-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerodot
aktív tag
-
t72killer
titán
válasz zerodot #24202 üzenetére
Belegondolva a "prémium" 1.5%-a is igencsak meredek, lévén kriptóban nemigen lehet fizetni sehol, azaz vissza is kell váltani, 3% buktáért. A nemesfémek rátája még kb okés, de látható, hogy nem erről szól a platform, ott ugye alapból 3% az árrés - ennyiért fizikai aranyrudat is kapsz és akkor nem kell aggódnod, hogy csődbemegy a platform/valami hajánál fogva előráncigált okkal nem adják ki a teljes árát.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz gixxergabi #24204 üzenetére
ok, tehát kripto eladásakor már nem jelentkezik a 2.5%? Az már majdnem vállalható ráta - ha nem akar az ember külön kriptotőzsdével vacakolni.
Ami a limit mellett elgondolkodtat, hogy a normál devizaváltásoknál külön figyelmeztetnek, hogy a számla "nem forexezésre" való, azaz bannolnak, ha "haszonszerzés" céljából oda-vissza váltogat az ember. A kriptó semmi másra nem jó, vajon ezt arra is gondolták? Azaz a kriptoszámlát csak arra tartsam, hogyha egy zsarolóvírus blokkolja a p1rnógyűjteményem, akkor ki tudjam nekik fizetni az 1/gyökPi mennyiségű BTC-t?
[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
-
t72killer
titán
válasz gixxergabi #24207 üzenetére
Értem, háát ez így tleg felejtős, kár pedig. Ha kicsit kevésbbé lennének kapzsik, életképes opció lehetne max 2%-os költségszint mellett.
-
kokokka
őstag
Sziasztok. Vásároltam a wishen a virtuális kártyáról. Mivel egy hulladék amit kaptam így megrelamáltam és visszautalják a pénzemet. Tegnapelőtt jött az értesítés, hogy maximum 14 napon belül azon a kártyán lesz a pénz amiről fizettem. Ezzel nekem nem lesz gondom ugye? Ha számít valamit, még nincs törölve a virtuális kártya.
-
KTU
addikt
válasz kokokka #24213 üzenetére
Nem a te hibád.
Az alkalmazás felhasználói felülete egyre átláthatatlanabb.
Főleg amit te is jeleztél, hogy nem látszik legalább részben, több "devizazseb", hogy csak húzni kellene oldalra.Régi kezdőlap:
3 devizanem egyenlege is látszott felül, igaz csak halványan, de látni lehetett.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
anadroid
senior tag
válasz kokokka #24213 üzenetére
A wish-nél kevés átverősebb cég van. Nagyon amerikai a stílusuk. Aki jót akar magának, kerüli őket.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
kokokka
őstag
válasz anadroid #24215 üzenetére
Nekem mondod? Teljesen véletlenül vásároltam pontosabban nem is én hanem maga a program. Betettem a kosárba két merevlemezt,bhogy megnézem mennyi lenne a postaköltség és összehasonlítsam az Alival. Rányomtam a tovább gombra és innen jön a hihetetlen része. Saját magától nyomott még két továbbot, és az utolsó oldal amit láttam az volt hogy köszönjük a vásárlást. nem akartam elhinni azt hittem kiesik a szemem és nem jól látok. Semmihez sem értem hozzá mégis tovább ment magától két oldalt és kifizette a regisztrált virtuális kártyámról. Tudom hogy hihetetlen de esküszöm hogy így történt. Eszemben sem volt onnan vásárolni. Kétszer vettem tőlük valamit még tavaly aztán el is felejtettem őket. Most meg így leszop@tott.
[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
válasz UberMutant #24217 üzenetére
még ha az lenne a dologban! Talán jobban is kezeltem volna horzelen.
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
OTP számlára szeretnék utalni be írtam az IBAN számot és minden szükséges adatot. El is tudom küldeni viszont nem találok opciót, hogy oda tudjam írni a nevem, megjegyzés gyanánt. Azt hol találom? -
Maxxy10
addikt
válasz Donki Hóte #24221 üzenetére
Köszi
-
Somatom
veterán
Valami nagyon nem stimmel. Erste Eurós kártyával feltöltöttem 300 Eurót. Az egyik gond az, hogy most függő tételként mutatja az app. Máskor ez azonnal megtörténik. A másik gond, hogy az Erste számlámon 302,26 Euró van zárolva.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
t72killer
titán
válasz Somatom #24224 üzenetére
Az, h függő, tényleg nem normális, homokszem ment a 2 bank közötti gépezetbe, valamilyen jóváhagyás hiányzik? A +2.26EUR a ("külföldi") "kp-felvét" díja lehet. Én végeztem a kártyás feltöltéssel - főleg, h ennél nagyobb összegeket buktam, átutalás a tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz t72killer #24225 üzenetére
Szerencsére nem. Az Erste Mobilbank nem kezeli az Eurós számlákat, csak egy összesítőt látok. Megnéztem webes felületen, a 2,26 Euró egy ettől független, vmi korábbi banki költség terhelése.
Viszont a feltöltés még mindíg függőben. Sztem is vmi rendszerkommunikációs probléma lehet, mert az Erste nem küldött ellenörző üzenetet feltöltéskor. Viszont, a 300 Eurós zárolás él, tehát vmi történt banki oldalon.[ Szerkesztve ]
-
-
Somatom
veterán
válasz Somatom #24226 üzenetére
Megjött a lóvé, meg egy ilyen üzenet.
-
-
törölt tag
Hali.
Egy órája töltöttem fel pénzt Revolutra. Azóta is függőben van az összeg. OTP levonta, beszéltem velük telefonon, sikeres tranzakciót látnak. Revolut meg azt írja, hogy várnak az OTP válaszára a befizetéssel kapcsolatban. Nincs náluk épp valami rendszerhiba vagy mi lehet ennek az oka?
Kártyával mindig instant felment a pénz, utalva 7-8 perc kellett mire jóváírásra került. -
kovisoft
őstag
válasz #04441088 #24233 üzenetére
A Revolut státusz oldalát is érdemes megnézni ilyenkor.
-
kp78
addikt
válasz #04441088 #24233 üzenetére
Nekem is függőben van egy OTP-s kártyával 11:40-kor történt feltöltés.
Nekem is írta a feltöltési hiba üzenetet, remélem hamarosan azért "odaér".Ma újra megpróbáltam az itt említett, első alkalommal is használt terminált 1020.- Ft fizetésre.
Újra direkt nem érintősen, hanem chip-et használva. És most is ott volt az összeg felül dollárban 2,80 talán, ha jól emlékszem, de az biztos, h 3 nem volt.
Ezek szerint a terminál miatt lehet ez.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
vnorbi
aktív tag
válasz kovisoft #24237 üzenetére
Amikor Somatom írta, hogy vár a pénzére, akkor a státusz oldalon még minden zöld volt. Ha az idő közben megjelent hibajelzésnél az időpontot az angliai időzóna szerint kell érteni (valószínűleg igen), akkor legalább 80 perc eltelt, mire jelezték a hibát.
Ettől persze még mindig jobb és átláthatóbb, mint amit máshol (bankoknál) látni, de azért ez sem teljesen valós idejű.
-
kp78
addikt
-
kovisoft
őstag
válasz vnorbi #24240 üzenetére
Hát a problémák már csak ilyenek, hogy általában először jelentkezni kezdenek, aztán jelentik a felhasználók a support felé, majd mikor milyen gyorsasággal reagál a support.
Ilyen általános problémák esetén amúgy meg szokott jelenni az alkalmazásban is egy figyelmeztetés (lásd Somatom képernyőmentését), amiben lévő System Status link is erre a státusz oldalra visz. És a szöveg szerint ők is azt javasolják, hogy ezen az oldalon ellenőrizzük a probléma állapotát.
-
Tuomas
addikt
A szolgáltatás állapotát mutató link bekerült az összefoglalóba.
We were here
-
RBJ
addikt
Nekem is 11 óra óta fenáll a feltöltési probléma. Először azt hittem zárolás van.
De ugyanaz a hiba és hiába a ki be lépés az se használt.
Topping up via bank card hiba jelzést meg nem is tudom értelmezni.
Lényeg a lényeg 11 óta függőben van.
Pedig soha nem volt ilyen problémám még.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
kp78
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest