- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
-
IT café
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Asztali böngésző és már az újratelepítéssel próbálkoztam, de hiába. Az angolra állítást már olvastam korábban, de eddig működött magyar nyelven is. Nem is a reklámszűréssel, hanem a személyre szabással van a gond. Abból semmi sem működik már. Social Fixerre ránézek, bár korábban mintha azt olvastam volna, hogy FB Purity közelébe sem ér (talán még annyira sem frissítik?). Köszi!
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
F.B. Purity Google Chrome kiegészítőre tudtok valami működő alternatívát? Az utóbbi időben egyre több funkciója nem működött, most meg már egyáltalán nem, mintha fent sem lenne.
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Mostanában a Facebook videók közben többször is pár másodperces reklámok jelennek meg nálam. Erre esetleg tud valaki működő megoldást?
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Aki Nano Adblockert + Nano Defendert használ, annak működik helyesen a fentebb ajánlott listákkal? Pár hete én is kipróbáltam és 1-2 óra múltán a SanDisk nemzetközi weboldala egyáltalán nem töltődött be, csak egy teljesen üres oldal. Miután visszaálltam uBlock Originre már minden működött. Nano jobban tetszett, de ha random tilt oldalakat az annyira nem okés számomra.
-
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Adf.ly blokkolására/átugrására nem ismer valaki listát? Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitcoin topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest