Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz Dévacsen #1735 üzenetére
I don't care about cookies ez megoldotta,nálam ez nem volt felrakva,biztonság kedvéért raktam még fel 3 másik cookie listát is a jövőre nézve az igazsághoz tartozik hogy régebben mindig full tiltva voltak a cookiek nálam így nem kellett lista,de változtattam a szokásaimon,kényelmi szempontokból,de most már rendben van.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Dévacsen
senior tag
válasz Dévacsen #1735 üzenetére
A Firefoxban a minden süti tiltása megoldja és eltűnnek,csak ez meg nem opció mert ha be akar az ember lépni valahová,állítgatni kell a sütiket vissza,egyébként kipróbáltam több filtert kb 8 at ami youtube al kapcsolatos,egyik sem tüntette el.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Krystal_s
addikt
válasz Dévacsen #1578 üzenetére
és Lauda, junior11
Köszönöm, azt hittem van rá valami új filter, amit nem ismerek.
A szigorú mód nekem nem felel meg, mert sok olyan dolgot is blokkol, amit látni akarok. Egy ideig használtam úgy korábban, de kénytelen voltam alapra tenni.
A megszokott oldalaknál megoldom, csak amikor spontán nézek, keresek valamit, olyankor sok sütis engedélykéréssel találkozom már egy ideje.csicso82: A linkelt oldalnál sem jött fel sütis ablak nálad?
Kipróbálom most csak az inline scriptek blokkolását.
ui: Ez nem jött be. Már az első oldalnál nem töltötte be a képeket...[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Dévacsen #1163 üzenetére
"hirdetésblokkoló funkciót épített a Chrome böngészőbe, amely tiltani próbálja a zavaró hirdetéseket."
Ez a mondat a lényeg ami elképesztően sok kérdést felvet:
1. " beépített funkció" ez dicséretes sokan még reklámblokkolót sem használnak nekik ez jó dolog lesz, de ez miért zárja ki a külső alkalmazás használatát???!!??2. "tiltani próbálja" ez mit jelent?!?! Mert ha tiltja akkor működik ha nem tudja tiltani akkor meg minek egyáltalán beépíteni??
3. "zavaró hirdetés" ??!!?? Ezt ki fogja megállapítani, hogy mi a zavaró, mi alapján? Szerintem az a zavaró hirdetés amit látok.
Ha nem látok egy reklámot sem akkor nincs is ami zavarjon.Nem gond. Aki szereti a Chromium alapú böngészőt az nemsokára amúgy is tud váltani az EDGE-re vagy már most is az Opera-ra vagy a Vivaldi-ra. Ha pedig nincs Chromium függése akkor ott a Firefox.
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest