- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbarna1
csendes tag
Sziasztok, olyan problemaban utokoztem a minap amit nem tudok megmagyarazni. Nemreg vettem eszre hopgy a Transmission nem tolt le semmit de azok a torrentjeim amik mar le vannak toltve azokat visszafele seedeli rendesen. Probaltap portot is valtoztatni, a router es a nas ujra volt mar inditva de megis ugyanaz a jelenseg. VAlakinel mar fordult elo ilyen ?
-
szbarna1
csendes tag
Sziasztok ! firmware frissites utan a Zene, Video,es a Kepek mappa ures pedig ott vannak a filok . Masnal is van ilyen ?
-
szbarna1
csendes tag
Sziasztok
Nekem az a gondom akadt az 520-al , hogy kb 1-1.5 honappal ezelott feltettem ra a Metarepository es az FFP ezek kozul csak az MC-t telepitettem fel es a gyari Transmission-t hasznalom. Eddig minden rendben volt de egy par napja vettem eszre, hogy a csomagoknal nem jelenik meg sem a FFP sem az MC sem a Metalrepo csak a gyariak vanna, ha pedig visszamasolom a web_prefix-et akkor a gyari csomagok eltunnek es marad Metalrepo. Mitol lehet ez, amiota feltelepitettem, hoza sem nyultam.
A FW-t nem frisitettem nekem is meg a V5.11(AASZ.3) van rajta.
Neha random meg azt kezdte csinalni, hogy nem erem el sem belso halon sem kintrol, de van olyan is maikor csak kintrol erem el.udv,
SZBARNA
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a ZyXEL jól felszerelt, sokat ígérő, mégis egész kedvező árú hálózati tárolóját.
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest