- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Nem telepített mostanság valaki FFP-t az 520-ra?
Vagy nem rakta újra?Mivel zyxel NAS orgos linkek nem működnek, ezért nem tudtam felrakni rá újra az FFP-t.
Van aki mostanság csinálta és sikerült neki?
Köszi előre is az infót! -
Anonymus23
veterán
válasz
mobilizmo #630 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy amíg ez a winchester ki nem purcan belőle, addig nem foglalkozok most már vele, ezzel, hogy leveszem majd 1-re a letöltést szerintem meg is oldódik, akkor szoktam többet berakni amikor pl hétvégén az adott hét sorozatait, amit szoktunk nézni beraknám letölteni, de ezzel megoldódik, hogy nem kell ott várnom, és elindítani, hanem magától lerendezi.
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
mobilizmo #626 üzenetére
Nekem is van 200+ torrent seedben, nem az a baj, hanem ha 1-nél több torrentet indítok el letöltésben, akkor fagy le.
Az, hogy mennyit tölthet egyszerre lefelé, azt az opcióknál a letöltési sor hossza alatt tudod megadni, hogy egyszerre mennyi torrentet tölthet le, de lehet az lesz, hogy én beállítom 1-re, és akkor talán nem fogja magát összetrottyolni ha már 2 torrentet berakok egymás után.
Nem az zavar, hogy miért nem tölti le az összest egyszerre, hanem, hogy miért döglik meg! -
Anonymus23
veterán
válasz
mobilizmo #624 üzenetére
Amikor törölsz egy torrentet, akkor adat+torrent törléssel csinálod?
Lehet fenn maradnak a torrent fájlok, és azokat újra elkezdi letölteni.Igazából nekem még mindig olyan bajom van vele, hogy ha 1-nél több torrentet rakok be letölteni, akkor 99% összezuhan az egész és lefagy minden, csak fizikai újraindítás segít.
Előtte volt 210/310/325v2, egyikkel sem volt soha semmi ilyen jellegű gondom, ez elvileg sokkal erősebb lenne, de rohadtul megbántam, hogy lecseréltem a 325-öst erre.
Gyári TM fut, lehet fel kellene rakni a srácok által (Tonik/MrDini) fordított klienst... -
Anonymus23
veterán
válasz
mobilizmo #526 üzenetére
Biztos nem értem
Azt be lehet állítani, hogy mennyi torrentet indítson el egyszerre, na most a 325-ösnél ez akármennyi is volt, képes volt kezelni ha teszem azt 20 torrentet is töltött egyszerre, ez meg összefossa magát.A 60 Mbit szerinted mennyi MB-ban? ~7,5 (de jó max 7,2 szokott lenni), azaz minek állítsak 7MB-os korlátot, amikor nem is tudok többel tölteni lefelé???
Igazán szeretném tudni, hogy miért nem értem az egészet...
-
Anonymus23
veterán
válasz
mobilizmo #524 üzenetére
Próbáltad, hogy beraksz egyszerre 5-7 torrentet?
Még akkor is megfekszik ha csak ilyen 300 MB-os sitcomból rakok be 5-6 db-t, nem kell hozzá 6-7 1080p-s film.
Nem értem miért csinálja
Nekem nem kell állítgatni 7 MB-ra, 60 Mbites netem van(#523) Bélaaaa
Csak akkor fagy és indul újra, ha sok torrentet rakok be, ha már letöltötte utána már nem fagy le soha... -
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #467 üzenetére
Megvan a bűnös, a Vezérlőpulton először engedélyezni kellett.
-
Anonymus23
veterán
Nem nekem van gondom vele, de megpróbálom máshogy megértetni veled:
Akár a TM GUI-ban, akár a WGUI-ban beállítod az értéket, OK-ézod vagy kiixeled az ablakot, vagy csak tabbal/egérrel a következő beállítási lehetőségre mész (webGUI-ban nincs leokézás, hanem beállítod az értéket, és kiixeled a felugró ablakot), akkor azt azonnal érvényesítenie kellene, nekem így működik, de végigmentem anno a ranglétrán (210, 310, 325v2 és most azt 520) mindegyiknél így működött, nem most kezdtem vele foglalkozni.Íme, éppen csak beállítottam, egy tabbal továbblépek a következő mezőre, és máris él a beállított érték.
Ugyanez van, ha teknőst állítasz be vagy csigát (GUI függő), akkor az ott beállított értékek azonnal életbe lépnek. Én újratelepíteném a TM-et, mert valami nem stimmel ott.
-
Anonymus23
veterán
Hát igen, ebből látszik, hogy az a 67 KB, ami a screeneden van, az a full feltöltési sávszélességed.
Ez mondjuk tényleg furcsa, hogy 20 van beállítva, és mégis fullon megy.Melyik TM van fenn? amit a programokból lehet telepíteni, vagy külön raktad fel?
Restart volt már? Vagy esetleg újratelepítése a TM-nek? -
Anonymus23
veterán
bit és byte között 8 a váltószám, de ez most mindegy. (10 Mbit = 1280 Kbyte)
Ha a remote guiban beállítod, akkor annak annyival kell mennie.Mennyi a le- és feltöltési sebességed egy speedtest-el nézve? Amit a T csomag ír, az nem releváns.
Nekem annyival megy, amennyit beállítottam neki, pl. nem megy 300 fölé. -
Anonymus23
veterán
Ez érdekes, nekem is WD Red van benne, és szinte hangtalan.
Én azért azzal kezdeném, hogy kivenném, megnézném, hogy minden csavar a helyén van-e, és normálisan visszacsúsztatni. Esetleg szivaccsal, vagy valami szövettel lehet fixálni egy kicsit jobban, persze úgy, hogy a szellőzés megmaradjon. -
Anonymus23
veterán
Mi a kérdésed?
A beépített (tehát nem a TM) jellemzője az, hogy összesen 10 torrentet tud kezelni, azaz 10 a maximum berakható torrentek száma. Ezzel nincs mit kezdeni, ezért használjuk a TM-et.Ha a TM-et használod, és az a bajod, hogy EGYSZERRE nem tölt lefelé 10 torrentnél többet, akkor meg sokkal egyszerűbb a dolgod, semmint setting fájlban turkálni, a TM GUI-nál a beállításoknál van egy olyan, hogy letöltési sor hossza, most nem rémlik, hogy ki kell venni a pipát, vagy beírsz mondjuk 100-at, és akkor 100 torrentet enged egyszerre letölteni, ugyanez feltöltési irányba is igaz.
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Hát gyerekek én úgy megbántam, hogy lecseréltem a 325v2-t erre az 520-as, mint a kutya ami hatot kölykedzett.
Semmivel sem tud többet, viszont legalább egy komolyabb terhelésre újraindítja magát.
Pl töltök lefelé 2-3 torrentet egyszerre, és elkezdek közben másolni hálózaton, egyszerűen összefossa magát, és újraindul...
Nem ma kezdtem a nassolást (210,310,325v2 és most ez), de ez nagyon gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a ZyXEL jól felszerelt, sokat ígérő, mégis egész kedvező árú hálózati tárolóját.
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest