- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
calvin76
tag
Elnézést még egy kérdés:
Áttettem a diszkeket gépbe és mount-oltam a puppy alatt, de a Gparted ismeretlennek mutatta. Te melyik partition manager-t használtad?
Az a legelszomorítóbb, hogy a NAS-ból kivett HDD-t külsőként visszadugom USB-n, akkor sem ismeri fel a fájlrendszert.Valami ötlet, hogy mit bénáztam el? Köszi!
-
Upo
addikt
Ez érdekes. A zyxelnél a 310-re 0.4.0 googledriveclient van fent a repóban. Van még egy nsa325-öm, annak is 0.4.0 a googledriveclient verziója. Most próbáltam ki, látszólag működik, legalábbis a fiókomat jelzi, és most azt írja hogy szinkronizál. A mappában is gyűlnek a fájlok.
-
mobilizmo
addikt
Nem kell. De különbözőek vagyunk. Én pont azt szeretem ha a megosztásaim külön meghajtón vannak. Mondjuk munkahelyemből kiindulva én sem szeretem ha az abc összes betűje ott virít a tc-ben, már csak azért sem, mert a többségéről nem tudom megjegyezni, hogy micsoda. Éppen ezért itthon felhasználás alapú a megosztás: download, music, családi.
-
klrt
tag
Szia!
Én az 520-ast használom. Mobilról ugyan azt az admin felületet kapom mint pc-n.
A firmware frissítésnél elő fordulnak hibák, amik nem mindenkinél jönnek elő. Az utolsónál pl. nem lehetett életre kelteni az ftp kapcsolatot, csak reset után ami a beállítások törlését jelentette. Újra kellett állítani mindent.
Van "alternatív" lehetőség visszatenni az előző firmwaret is.
Saját alkalmázás az annyi amennyi. Én nem vettem észre, hogy nagyon frissítenék, bővítenék őket.
Itthoni adattárolásra, torrentre használom, 2 felhasználóval. Eddig rendesen teszi a dolgát. -
Blizzardking
őstag
Elforgatva, jogok megnyírbálva, ahogy szereted!
Mivel első nasom, összehasonlítani nem tudom, de nehezen tudom elképzelni hogy pont te ne boldogulnál vele...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a ZyXEL jól felszerelt, sokat ígérő, mégis egész kedvező árú hálózati tárolóját.
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest