Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
válasz
mucsgyver70 #7596 üzenetére
Szia.
Aktuális még neked blade3-ra a proxical?
Tegnap megleltem egy régi lemezen. -
guyver
senior tag
Nekem meg a saucy-preinstalled-armel+atlas40.zip kellene az ubuntu-hoz, mert már nem elérhető a letöltési link.
-
mucsgyver70
aktív tag
Sziasztok. Valaki tudna linkelni működő proxcal.zip-et?
-
törölt tag
Üdv mindenkinek.
Hoztak hozzám egy ilyen telefont, az a baja hogy alapból a system recovery menu -vel indít.
Lehet ezt javítani? -
laca.1
aktív tag
sziasztok.
következő problémám lenne,be halt a telóm.Jelenleg FTM be be tudok lépni recovery van de ott föl dob ilyen sárga fölirattal " E:failed to mount/sdcard (no such file or directory)
E:can' t mount /sdcard/recovery.log
E:can' open/sdcard/recovery.log
Sajnos nem tudom mit tegyek,semmit nem tudok flashelini mert nem látja a pc a telót.már mindenféle usb drivert probáltam de semmi (Win 7 64b)
tudna nekem valaki segíteni hogyan röffenthetném újra a telót?elörre is köszönöm. -
kk75
tag
Zte Blade 3, megkímélt állapotban, összes tartozékával együtt eladó. CM 4.4.2 rommal.
http://www.jofogas.hu/vas/Zte_Blade_3_elado_37321478.htm?first=1
-
Pioneer71
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki osztani nekem a Konsta féle 4.2.2-es ROM-ot, mert az eredeti linken csúnya vírusok vannak a ROM helyett.
Előre is köszönöm! -
User-Name
csendes tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni.
A ZTE blade III telóm egy olyan hibát produkált egyik napról a másikra, hogy bekapcsolás után folyamatosan kis ablakokban nyomja az értesítéseket, hogy a különböző futó alkalmazások leálltak valamint az android process acore folyamat leállt. leokézom, de egyből jön az újabb hibaüzenet hogy ez meg az leállt. semmit nem tudok csinálni szinte, kb. egy másodperc elteltével az okézás után jön az újabb leállás értesítés. Akksi ki, vissza sem segít, ugyanúgy megmarad a hiba. Nem akarom buherálni a telót (abszolút nem is értek hozzá), most is a gyári rom van rajta, csak azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudnék szoftverfrissítést csinálni pcről. 4.0.4. van most rajta, gondolom a frissítés megoldaná a problémát. Hangerő fel + bekapcsolás gombbal nem jön be a recovery mód. A névjegyek nemrég le lettek mentve a memóriakártyára, de persze az lenne a legjobb, ha megmaradnának a telóban a frissítés folyamán.
Előre is köszi! Üdv! -
Olderg
csendes tag
Sziasztok! fel tettem egy uj rom ot cm11 et de a gyári képernyö feloldas nagyon tetszett azt nem tudnám valahonnan leszedni?
-
zso73
veterán
A ZTE CM11 csomag komplet. GGapps, CM 11, és a közelítés kapcsoló hibáját javító csomag.
-
Armahun
addikt
válasz
MaszekZs #7582 üzenetére
1. Fogd meg a telefont a jobb kezeddel, dobd át a bal vállad felett, vegyél egy mély levegőt, majd egy új készüléket.
2. A telefonszámokat, üzeneteket le tudod menteni az sd kártyádra gyárilag telepített Mentés és helyreállítás alkalmazás segítségével.
Mivel androidos készülék érdemes a telefonszámaidat a google fiókodba szinkronizálni, így nem vész el egy rendszer visszaállítás során sem, és így akár más készülékről is elérheted.
Ha lementetted ami kell első körben csinálj egy rendszer visszaállítást.
-
MaszekZs
csendes tag
Üdv mindenkinek!!!
Már régen írtam de most nagy bajba vagyok.Olyanok történnek mikor meg csörgetnek csörög is egy darabig de mire előveszem már csak azt látom,hogy bekapcsolódik a telefon. Többször nem mutatja a telefonon lévő telefon számokat,egyszer csak gondol egyet azt mégis.A böngészője olyan lassú,hogy az förtelem!!!
Mit csináljak vele???És,hogy tudnám lementeni a telefon számokat róla??
-
zso73
veterán
válasz
kalozhun100 #7579 üzenetére
Az érdekes... Nekem hibátlanul működik a telefon. Egy kis segítséggel frissítettem, és jó. CWM legújabb. CM 11,GGAP,,és Az alant linkelt érzékelést javító patch. Minden jó. Face,játékok ( Air Attack 3D,Angry Birds..)
Ha gondolod feltöltöm neked a csomagot,ami jó.
-
Armahun
addikt
válasz
kalozhun100 #7577 üzenetére
Wipe data és Factory format megvolt?
-
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #7576 üzenetére
CM11 egy rakás szar. Minden leáll rajta.
-
Armahun
addikt
válasz
kalozhun100 #7573 üzenetére
Nyolccal feljebb.
-
kalozhun100
őstag
Hello melyik a legstabilabb rom? Linket kérhetek? Köszi.
-
zso73
veterán
Cm 11 felrakása után nem működik a fej értékelő. Opto szenzor. Az arc elvétele után nem aktív a kijelző...ez cm hiba,vagy egyedi eset ?
-
mindanee
tag
Sziasztok!
Azt meg tudnádok mondani, hogy telenor-függő Blade3-ra tudok tenni custom rom-ot?
Eddigi (más készülékekkel kapcsolatos) tapasztalataim alapján függő telefonra nemigen lehet ilyen módosításokat tenni.
Tudnátok nekem ebben segíteni? Hogyan tudnám ellenőrizni, hogy lehetséges-e a készülék ilyen fokú customizálása?
Illetve ha lehetséges, akkor mi a legstabilabb verziójú ROM erre a készülékre?
(Bár ha jól látom ezt pont most volt téma az utolsó HSZ-ek alapján)
Köszönöm előre is!
-
Armahun
addikt
Tehát van már a készülékeden cwm, innen egyszerű.
Ez a 4.4.4 az általam ismert legfrissebb rom erre a készülékre.
De szerintem a 4.2.2 stabilabb és üzemidőben is jobb. A linkje ott van az előző link első hozzászólás alján.
Kipróbáltam nálam működik a letöltés. (persze az oldalra regisztrálni kell) -
zso73
veterán
Problémák megoldva...
Működö romokat keresek a telefonra, működő linkekkel ! Köszönöm ! -
zso73
veterán
Sziasztok. Egy kérdésem volna: Szétszedtem a telefont, és összeraktam. Érintő csere volt rajta. Azóta nincs hang. A mikrofonba hiába beszélek, semmi. Fülessel jó. Hol van fizikailag a mikrofon a telefonban ? Kép esetleg ?... Köszi.
-
Dictator^
veterán
Üdv.
Mitől lehet, hogy a konsta féle romoknál a Wifi néha ledobja a jelet, majd 10mp után visszacsatlakozik?
Két routernél teszteltem, egy TPlink1043 meg 843-nál, a 843,nál jó, a 1043-nál nem.. és közvetlen a router mellett van a telefon.Beállítások hasonlók, próbáltam átállítani a csatornát is autoról, de ugyanúgy ledobja, bgn mixedet levettem b-g-n-re külön.. akkor is ez volt..
ötlet? -
-
csonor
tag
Nem tudjátok milyen wifi chip van benne? Pár hónapja nem működik a wifi...
-
-
kovicska
aktív tag
Föntebb megtalálltam a leírást, de ezt nem tudom hogyan kell : Először flasheld be a cwm vagy twrp-ből a restore recovery hungary zipet
-
kovicska
aktív tag
Sziasztok !
Segítségeteket kérném, ma szereztem egy blade 3 telót, de valami kókány rom van rajta, annyira sz..... hogy még a saját memóriát sem lehet megnyitni.
Szeretném visszatenni a gyári romot, de nem tudom honnét lehetne letölteni, és hogyan lehet visszatenni.Ha valaki segítene benne nagyon örülnék.
-
ígyvanferi
addikt
Ha a 10.1 letöltési linkje modacon nem ugyanaz, mint régebben, és rosszindulatú fenyegetésnek minősíti a chrome is és az avast is, az mennyire gáz? Gondolom csak vaklárma, de mondom a biztonság kedvéért rákérdezek.
-
guyver
senior tag
Mondjuk egy újabb firefox os-t nem portolnak rá erre a telefonra? Az legalább nem memóriaigényes.
-
w.miki
veterán
Egy haverom ZTE Blade3-asa nem indul el, gyári ROM volt rajta.
Van olyan egyszerű leírás, ami alapján reset-et tudnék rajta csinálni, vagy újra tudnám húzni?(Közben találtam Hard reset oldalt, de most meg csak zöld robot-ot mutat a teló...)
-
yourname
csendes tag
Sziasztok, segítsetek légyszi.
A fiam kipróbált kíváncsiságból egy külföldi sim-et (fiókban volt, repülőn osztogatták, lebara). Vélhetően volt jónehány téves PIN (PUK?) kísérlete. A telefonja (Blade 3) azóta nem enged semmilyen sim kártyát hálózatra menni, kódot kér. Mindez gyári recoveryvel és gyári rommal történt. A kód beírása nélkül csak vészhívást enged, és a telefon egyéb funkciói sem használhatók.Feltettem ezt a cwm-et és rom-ot, annyi változott, hogy itt megnevezi: PUK kódot kér, és ez a rom enged továbblépni, a készülék többi funkciója használható (SIM nem). A SIM-hez tartozó PUK-ra nem reagál.
Az eredeti telenoros SIM kártyáját ha átteszem a telefonomba, simán (PIN nélkül) hálózatra lép, használható, tehát nincs zárolva.
A telefonja ugyanezt a zárolást csinálja, ha másik SIM kártyát teszek bele (amin nincs aktív PIN).Van valakinek ötlete, hogy ezt a telefonzárat hogyan lehet feloldani?
-
pataig
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék , tavaly év elején feltettem a Konsta CM 10.1-t a feleségem Blade-jére....
Mostanság csinál hülyeségeket.... megfagy, újraindul....nem talál hálózatot....stb...
Gondoltam csinálok egy gyári visszaállítást.... ez kivitelezhető lenne??? Mielőtt jönnének a kérdések én a Konsta CM 10.1 gyári állapotára szeretném visszaállítani.... Lehetséges, hogy menüből elindítom és visszaáll, vagy ez nem működik??? Vagy újra kellene telepítenem??
Előre is köszönöm a válaszokat! (remélem nem kérdeztem hülyeséget!) -
AdlerT
csendes tag
Eddig 7 oldalon találtam a telefonhoz drivert. ezek közül egyet sem engedett. Már azt is próbáltam, mivel dual boot-ban raktam fel a 7est a 8as mellé, így rákerestettem a 8as "windows" mappájára is.. ott megtalálta ugyanazt a drivert amit a 8-as használt a telefonhoz. De a program ezzel sem megy.
Ránéztem egy másik dologra is. A telefont egy "download" módba kell helyezni a programhoz a hangerő fe+ le együttes nyomásával csatlakoztatom (DFU). Egy visszajelző lednek kell egy pillanatra villannia. Ez nem történik meg. (azt is írták hogy ha ez nincs akkor 100% hogy kuka.)
-
AdlerT
csendes tag
-
-
csonor
tag
Az a helyzet, hogy nem nagyon találtam ilyenre megoldást. Sok angol oldalon láttam ilyen problémát és se indokot, se megoldást nem tudnak erre.
Esetleg próbáld több féle módszerrel felrakni a driver-t (telefon ki-be dugva, kompatibilitási mód). Többféle driverrel is próbáld ki.
Windows 8-cal mit csinált a program?Nekem egyébként 3 hónapja nem működik a wifi. Semmit nem lehet tenni érte.
-
AdlerT
csendes tag
Kipróbáltam a programot, letöltöttem hozzá a drivert. Még előbb win 8.1 felismerte a telefont, a windows 7 még driverrel sem.
Jelezni jelez hogy bedugtam az usb-t, de hiába telepítek fel rá bármit. ismeretlen eszközként látja csak.
Viszont a program amit adtál csak 7-esen vagy attól régebbi rendszereken működik.
A telefont "download" módban sem ismeri fel így.
Kezdek lemondani róla... -
hjozsi
tag
Esetleg ezt nézd meg!
-
AdlerT
csendes tag
-
csonor
tag
Egyszer nekem is volt ilyen és full formattal meg lehet oldani. Ha recoveryben sem indul akkor azt megszívtad. Bár szerintem még lehet vele valamit csinálni ha a gép felismeri.
Én nekem recoveryben elindult és mindent formáztam (kivéve a boot-ot) még az sd-kártyát is aztán gyári rommal ment és utánna több rommal próbálgattam, tökéletesen működött. -
AdlerT
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ZTE Blade 3-asom, kb egy hete indítás közben megfagyott, és 10 perc után gondoltam újraindítom, kivettem az aksit.
Azóta nem reagál semmire, tölteni sem tudom.
Ha gépre dugom, a gép felismer egy qualcom qd loader-t de a telefon továbbra sem reagál semmire.Kérdésem csak annyi, hogy lehet még vele kezdeni valamit, vagy teljesen tégla lett?
Előre is köszi a választ! -
S.Patrik
csendes tag
Sziasztok
Van egy ismerősöm akinek van egy blade 3-a, de mindig törli az alkalmazásokat.
Próbáltam ROMot cserélni, de nem sikerült.Ez a menü fogad.
Sajnos korábban még nem találkoztam vele, és nem tudom hogy hogyan kéne lecserélni.
Ezen keresztül pedig nem akarja feltelepíteni a ROMot.!.3 as android van rajta
Kernel verzió:
3.0.8-CyanogenMod-perf-g41afac
tuomas@hope #1
Sat Sep 21 15:10:47 EEST 2013CyanogenMod verzió:
10.2-20130921-KonstaKANG-atlas40 -
Armahun
addikt
Novemberben lecseréltem a Blade-emet, mert úgy nem bírt ki 24 órát, hogy 2x vettem ki e zsebemből megnézni, hogy mennyi az idő. Akkor Konsta féle 4.4.4-el használtam bekapcsolt Wifi-vel és mobilnettel.
Nemrég tettem rá egy régebbi Konsta féle 4.2.2-t Wifi és net nélkül. Egy praktikumos kártya van benne csak 2g-n
Beszélgetés nem volt rajta csak pár csürgetés és sms.
Most itt tart: ( az a hirtelen esés egy újra indítás volt.) -
Armahun
addikt
Kikapcsolod a telefont, majd úgy kacsolod be, hogy nyomva tartod a hangerő le gombot, amíg el nem indul a cwm recovery.
Kiválasztod az install zipp parancsot a hangerő gombokkal, majd a bekapcsoló gombbal kiválasztod.
Utánna Choose zipp form /storage/sdcard
Itt kitallózod a telepíteni kívánt csomagot, jelen esetben az update_zte_bacup.zip
Majd a Yes.
Ha megvan vissza lépsz a Go Back parancsal, majd végül Reboot system. -
Plero
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ez alapján szerettem volna feltenni a ROM-ot.
Innen letöltve a ROM-ot az MD5 ellenőrízve és ok.
A leírás alapján a 20. pont után hibaüzenet
set_metadata_recursive:somechanges failed
e:Error in /sdcard/cm-11-20140702-UNOFFICIAL-KonstaKANG-atlas40.zip
(Status 7)
Installation aborted.Merre keressem a hibát?
-
csonor
tag
Sziasztok!
Nagyjából 2 és fél éve van meg ez a teló. Kb. 2 hónapja a wifi nem kapcsol be. Próbáltam rengeteg másik rommal, egyikkel sem reagál így hardveres problémára gyanakszok. Elképzelhető, hogy azért, mert már régi? Garanciáját már fél évesen elvesztette, így marad az, hogy nem kell megcsinálni ha meglehet.
Köszi előre! -
bojtix
tag
válasz
sikolysikoly #7483 üzenetére
Helló!
Bő két éves B8 Telenoros-ra felmegy a B12 [link], mert az asszony küzd a GPS-l (pl: endomondo) és megoldanám neki, de ha nem muszáj nem kavarnám meg a lelkét egy CM-l
Kösz!
-
cs1rk3
tag
Na lehet hogy búcsút mondhatok a telefonom nak nem tölti.... Lehet azért mert a töltő ház picit görbe?
-
cs1rk3
tag
Szerintetek a nyalóka ki fog jönni rá? Perszem cm mod va 😃
-
Malacy
tag
válasz
Ochocinco46 #7497 üzenetére
Ja, bocsi. Gondoltam úgyis benéz ide akit érdekel ez a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest