Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ők egy jól beállított rendszeren észre sem veszik, hogy nem MP3-mal van dolguk."
Ebben teljesen igaza van, én sem veszem észre. Ugyanis wma-t még véletlenül sem töltök le, megvenni meg pláne nem fogok. Egyébként én fizetnék zenéért, de csak és kizárólag .flac formátumban. Ha már megveszem, akkor az legyen CD minőségű, és miután megvettem hadd csináljak már vele azt, amit akarok.
Érdekes, hogy valamelyik hozzászóló nem szívesen fizetne nem materiális dologért. Én meg már úgy vagyok vele, hogy csak nyűg a materiális megjelenés, ha gyári dvd-t veszek, azt is átkonvertálom dvd5-be, és beillesztem a gyűjteményembe, a gyári lemezt meg általában elajándékozom. A jövőre vonatkozóan pedig azt tervezem, hogy 1 terrás diszkeket veszek, és azokon fogom tartani a filmjeimet. A zenéket pedig már évek óta csakis vinyón tárolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil RX 7900 XTX
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Dell Latitude 9420 Fémházas "Kis Gamer" Tartós Laptop 14" -80% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD+
- 2DB Lenovo Thinkpad T470 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" i5-7300U 8/256 FHD IPS FELÚJÍTÁSRA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest