Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
Én meg leginkább a háttérben lötyögő zenehallgatásra használom. Ha van valami meló amit laptopon kell csinálni, az első az, hogy youtube, valami zene, ami a háttérben recseg, azt uccuneki. Néha nem is figyelem, hogy mi az ami megy, csak jó hogy valami szól a háttérben (esetenként van mikor az ezeregyéves kisrádión a kossuth rádió megy a háttérben)
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
félisten
Na, így már más!
Egyébként eredetileg pont az esetleges letöltési lehetőség miatt írtam, hogy vajon kinek elég az a minőség.
Oké, hogy gyorsan megnézek valamit a jutubon, és ezáltal meg tudom szerezni más forrásból normális minőségben, de letölteni szerintem csak olyan anyagokat érdemes onnan, aminél nem számít a minőség; pl vicces videók, vagy hírek, stb, ahol csak a történés, vagy a mondanivaló számít.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest