Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Prof

addikt

válasz wjbhbdux #29 üzenetére

Steamen van 1 millio jatekos jatekban, akinek egy nagy szazaleka csak futtatja a jatekot kartyak miatt a hatterben vagy idle TF2 szerveren itemek miatt. masik 3-4 millio meg chatel, forumozik, futtatja a hatterben.

Lofutyi a komplett PC jatekos, konzol, telefon jatekos tomeghez kepest, akarmekkora nev is. 7 milliard ember van a foldon :P
    Ahogy a 2 millio eladott Xbox One is lofutyi a 300+ millio db eves eladott Pc-hez kepest.

Eddig is aki akarta lehetett sajat mini HTPC-je dragan es jatszhatott a TV-n Steam-el/win-el Xbox kontrollerrel az elmult 20 evben megjelent barmilyen jatekkal.

A steam jatekosok egy nagyresze Intel alaplapi VGA-val nyomja uberverszegeny notikrol. Majd persze ok rohannak a boltba Steam Machine-ert, vagy a 3000 dollaros gamer notival, PC-vel rendelkezo 1% hardcore-nolifer reteg.

A SteamBox a Kaverinel fog kezdodni szerintem es SteamOS-nek a mai Linux videokartya tamogatas/jatekfelhozatallal semmi eselye. A sokszor beigert indie cimeknel es csak igergetik a tamogatast, mert kibaszott gaz a supportja a sokfele felepitese miatt.
    Az egesz arra megy ki legyen-ek OEM gepek Valve-ot reklamozo OS-el eladva, aztan ugyanugy rarakjak a windowst de mar egybol talalkoznak azok is a Steam-el, akik addig csak gazhalmazallapotu H2O-nak ismertek.

Ha megvettem 200 jatekot es 1 nem fut, nem olyan szep nem olyan gyors linuxon mar bukta az egesz, es jelenleg sok windows-os cimmel is van gond legyen az Fallout 3 vagy egyeb ami Win8-on meghasal.
    Egy ujan Biosnak lenen ertelme ami a hatterben csinal mindent. Erts Big Picture felulet betoltodik ROMbol es a usertol rejtve SSD-rol betolti a windowsos vagy a linuxos jatekot a kontrollerol kivalasztott jateklistabol. A usernek meg csak hasznalni kell mint egy konzolt es szamara nicsn is olyan hogy oprendszer, mert nem szabad hogy legyen, mert jatekkonzol ;] Siman meglehetne csinalni nekem 7 sec a win8 boot SSD-rol.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák