Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
válasz seafood0102 #25 üzenetére
A Kaspersky is tegnap jött ki a hivatalosan is win10 kompatibilis verzióval. Nem idegelték magukat, hogy a 10TP már közel egy éve elérhető volt. A fórumukon le is írták, hogy nem faragják állandóan a szoftvert egy tesztelés állapotában lévő rendszerhez. Majd ha kijön a hivatalos win10, lesz rá védelem. Lett is.
Addig használtam mást, eszembe sem jutott az MS-t hibáztatni.A boot idő nálam gyorsabb, de nem mondanám, hogy látványosan. A 7 nálam karbantartott rendszer volt SSD-vel, gyors volt az is. Kék halált meg 5-6 éve nem láttam. Még a TP alatt sem, pedig az produkált néhány érdekes dolgot.
Egy nap után azt mondanám, hogy semmi problémával nem találkoztam. Jó ez már most is, de még jobb lesz. Reméljük.
-
pzstm
titán
És ezek miatt rosszabb a win10????
OMG.... Ez most ugye nem komoly?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
CyberPunk666
senior tag
Aham, és miért a windows 10 a csalódás, ha a 3. féltől származó program nem támogatja az új rendszert?
Talán a szoftver gyártója a csalódás, hogy több mint fél év win10 tesztelői időszak után, még mindig nem csinálták meg.Egyébként ez USER error a részedről:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest