Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
De, itt azt mondják, hogy ez egy jó kezdeményezés az eu részéről... a csatlakozó meg direkt sarkított példa volt. Btw ott kettős véleményem van: egyrészt persze, a saját üzlete miatt pattog az apple, hogy ne legyen kötelező a type-c, másrészt viszont amit mond, az igaz: ez megöli az innovációt. És nem (csak) az almánál, hanem mindenkinél. Nekem mindegy, mert évente 2x ha gépre dugom a telefont, nem érdekel mennyire gyors, anno csak azért volt jó a saját csati, mert kényelmes volt, hogy mindegy hogy dugod be. Ezt már tudja a type-c is, szóval nekem tök 8, hogy milyen csati van rajta, de azt ellenzem, hogy az eu mondja meg milyen legyen. A fent említett okom miatt, meg mert csak. Ha akar, akkor tegyen micro usb-t. Aztán majd ha emiatt elpártolnak a userek, akkor majd lesz type-c. Ez most direkt újra egy kisarkított példa, de gondolom érthető...
[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
Nem 2 másodperc egy bankváltás, hasznosabban is eltölthetném azt az időt amit erre kell majd pazarolnom ha az Apple Payt a jelenlegi formájában ellehetetlenítik. Ráadásul továbbra sem látom, userként mi hasznom lenne nekem ebből (mert azt értem, hogy a bankok jól járnának vele). Egy jól megírt banki app is max az Apple Pay szintjét fogja hozni, de cserébe nem is lesz olyan szinten integrálódva a rendszerbe, és bankot is kell majd váltanom a használatához. Juhé.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
joey04
titán
Tehát visszakanyarodtunk oda, hogy az eu miatt váltsak bankot. Amúgy meg leszarom mennyire van lemaradva technikailag, ha ennek van minden sarkon atm, fiók. Átverni nem vertek át soha, problémám nem volt a pénzemmel. Szóval inkább a mobilfizetésről mondok le. De szerencsére ios-en ezt sem kell meglépnem, és remélem az eu miatt sem kell majd.
-
Giovan!
addikt
iOS-en a widgetek teljesen buták, egy élő csempe funkcionalitásban simán veri őket. Én ezért nem is raktam ki egy widgetet se a főképernyőre, mert nem láttam értelmét.
Asztali felületen nekem sem lett a szívem csücske a csempe, de mobilon valamiért tetszett a minimalizmusa a felületnek. De tisztában vagyok vele, hogy ezzel a véleményemmel kisebbségben vagyok, csak jelezni szerettem volna, hogy akadnak azért olyan userek, akiknek tetszett a WP felületeSpeak softly and carry a big stick, you will go far.
-
törölt tag
Csak egy utolsót a témához, mert csúnyán offolok: Én is írtam MS hibája is volt a 7-8-10 készülékváltás szégyen, és zéró koncepció, kété vente újrakezdés, de legalább próbáltak újat csinálni akkoriban a minimalista design kilapított ikonok live tiles felület nagyon is friss volt a két busy design ikonrácsos rendszer között. WP előbb volt sötét mód, a böngésző címsora alul volt könnyen elérd ez iOS15-ben 2021-ben lett feature, a Nokia live photo is előbb volt ami iPhone-ra csak évekkel később. Kontaktot fényképpel kitűzni home screenre és ránézésre láttad ha írt új üzenetet. Tök új volt próbálták HUB felületekre befűzni egy helyen egységes felületen látni XY email, sms, skype, facebook feed. Xbox music streaming. Persze a 3rd party appoknak inkább az volt az érdeke a külön appban nézegesd, így ez is zsákutca lett. De legalább próbáltak újat. Előbb volt Continuum mint Samsung Dex. A HP beállt drága flagship készülékkel is.
Viszont MS bénázás mellett a Google és más nagy appok nélkül megvolt pecsételve a rendszer sorsa. Az "okos" névtelen app megoldás sehol nem számít, mert kis %, a hivatalos appok hiányát ne becsüld le. Volt WP-re Snapchatnél, Instagramnál faszább nem hivatalos insta és snap app, de nem számított. Új okostelefon platform nem jut sehova, ha nincs hivatalos YouTube app amikor mindenki és az anyja is vlogolt. Szóval a Google nagyon is nem akart az Androidnak vetélytársat az alsó- középkategóriába, ezért WP-ről letiltatta még a Microsoft által készített jobb YT appot is. Mondom, akkoriban 8-10 éve egy 50 ezres droid olykor belefagyott egy kameramegnyitásba vagy hívásfogadásba, a Lumia ahhoz képest stabilan pörgött. Olaszország 10% felett, UK 20% felett, joggal tartott a Google abban a szegmensben.
Aztán új MS CEO már nem akart azzal foglalkozni, és akkor saját MS appok is el voltak hanyagolva, a zene streaming szolgáltatásukat is bezúzták és mindent. Elbaltázott MS áruház, univerzális app irányvonalat is feladták. Mert Nadella kimondta az új irányt felhő, Linux, iOS és Android. Ballmer projektjeit pedig leírták veszteségként. Nokia, fitness Band, music streaming, mind kuka, UWP Edge-nél is a saját hibák mellett ott is a Google alájuk tett ahol tudott, így ezt is feladta MS és lett Chromium Edge.Számítógépet ne keverjük ide, ami mobilon érdekes új felület volt akkor csempékkel, az bukta volt számítógépen nagy kijelzőn. (Windows 8 start képernyő, a 8.1 kicsit visszatáncoltak, 10-nél még jobban, 11-nél teljesen kuka)
[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
A felület megítélése teljesen szubjektív. Nekem tetszett a Metro-design (mobilon legalábbis), az élő csempékkel meg az egymásba kapcsolódó elemekkel. Az app kínálat valóban sivár volt, végül én is emiatt váltottam iOS-re.
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
jerry311
nagyúr
Volt a Windows telefonokkal bőven gond.
Előbb volt Androidra rendes MS szoftver, mint a saját telefonukra.
Android/iOS MDM megvolt 5 perc alatt, WP-vel egy hetet szopott az IT...
Ilyen szempontból szánalmas egy fos volt. Ettől függetlenül évekig az volt a céges telefonom, lehetett vele telefonálni, meg emailt olvasni, de ezt bármikor. -
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest