- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
csinaltam egy kis egyszeru tesztet, van meg mit csiszolni...
[video]iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
lorinser
senior tag
Nem értem, hogy miért akkor újdonság ez? WP-n a Bing Translator már 1000 éve tudja a kamera képét fordítani. Igaz sajnos, hogy offline nem ismeri a magyar nyelvet.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
zsigus
őstag
Nekem is ma reggel jött a frissítés, már működik minden.
Viszont eléggé szaggat nekem ez az "élő" fordítás, bár nem egy atomerőmű a tabletem... (MTK8125)
-
nobiand
aktív tag
Nekem ma reggel frissített, letöltött mellé egy 4,1 mb csomagot. Most elég jól működik.
-
Zeki
nagyúr
Már csak az a kérdés, ki is mért csinálta azt a megtévesztő animációt, amiben angolról magyarra fordítja le a képet.
-
Tomy007
tag
Ahogy kinyomtam a netet , és úgy probáltam mindegyik variációnál azt írta hogy nincs adatkapcoslat így pl még egy szót sem enegdett beiirni vagy ha fénkyépzetem vele akkor akkor sem történt semmi csak fekete kép netttel minden oké.
Szóval itthon még okés is a dolog de külföldön pont az lenen a léyneg hogy net nélkül is müködjön....
Vagy esteleg külön át kell állitani valahol valamit manuálisan ???
[ Szerkesztve ]
-
Nagytalp
senior tag
válasz errorcode06 #2 üzenetére
Tahi-ról pont nem fordít magyarra kép alapján. De héberről és bulgárról viszont igen. Bár az eredményt nem nevezném fordításnak!
-
Tomy007
tag
Viszont net nélkül semmi sem működik se az sima írás se a fotos forditás se a hangos semmi,.....
-
M3cK
tag
Ha beléptek a fordítóba, akkor ott írja is hogy;
"Azonnal lefordíthat képeket és fotókat. A következő nyelveken érhető el a kompatibilis eszközökön:
angol - francia
angol - német
angol - olasz
angol - portugál
angol - orosz
angol - spanyol"
Szóval valószínűleg csak ezeken működik ez az "egyből lefordítja a képet" funkció.ui.: Kipróbáltam, és valóban, ezeken a nyelveken működik
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
A gugli már az it cafe-t is szerkeszti? Ez most mentegetőzés lenne?
Szerinted mit kéne gondolnom? Elolvasom, hogy "már tud", elsősorban, meg fordító szemüveg, meg képek, videók, még link is van. Kipróbálom, és egy szó sem igaz az egészből. Az már rég szégyen, ha egy hírben is az apró betűs részt kell keresni, hogy hol a trükk.zsigus:
Végül is, a napokon belül most is van, tehát nem nagyon tévedtem. Azt meg nem írták oda, hogy amit linkeltek az nem működik, majd valamikor egy másik esetleg. Ismeretlenül lehet azt is gondolni, hogy amint letölthető, vagy nem tudom. Azelőtt én sem használtam, csak a cikk miatt akartam kipróbálni.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Nem lesz már kicsit túl nagy és túl sokat tudó a Google? A fordító programja egy nagyon hasznos dolog, de akkor is...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
troller
senior tag
Magyarra valami hihetetlen szarul fordít a gugli alapból, inkább ezen kellene tökéletesíteni.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
celafat
aktív tag
válasz errorcode06 #2 üzenetére
A hír alapján nem kell neki állandó netkapcsolat és a thai, indonéz nyelvet említik is benne. Más kérdés, hogy ez hogy fog működni a gyakorlatban.
-
bzoley
veterán
És pontosan mit is tud magyarul? Mert ami a videón van, olyat nálam nem csinál. A szöveget elolvassa, majd egy másik panelen szöveg formában kiírja. Semmi real time hókusz-pókusz.
Az a 2MB-os csomag meg majd' egy percig jött lefelé 5MB/s sebességgel.[ Szerkesztve ]
-
errorcode06
őstag
Kérdés hogy az app felismeri-e ezen nyelvek különböző írásjeleit, írásmódjait (thai), vagy olvasatait (japán). Esetleg hasonló tudású lesz és csak néhány latin karakteres nyelvet támogat majd mint a word lens volt anno?
Bár mivel google a cucc, valószínű hogy a translate-et használja majd, kérdés állandó net kell-e majd hozzá...[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
celafat
aktív tag
Jó és hasznos dolog ez. Főleg az olyan nyelvek esetén van értelme mint a thai, indonéz, grúz stb. ami nem a latin abc-t használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!