- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Nah az admin felületre már betudtam lépni, kaptam segítséget egy másik forumról.
Viszont kevesebb beállítási lehetőségem lett így a modemben, mint előtte volt.
Mondjuk jelenleg nem gond, mert megy rendesen a net meg a wifi is az Asus routerről, meg a NAS is aktív a töltésnél.
Én a routerben nem állítottam semmit sem, az maradt úgy, mnt ahogy volt még a PR-es modem alatt. Ott vannak beállítva a port forwardok a NAS-ra.
Godnolom akkor ez jól van így mert megy szépen minden. -
spiky03
veterán
válasz
Gubek-Einste #631 üzenetére
Meg is tettem. At is allitottak es az ujrainditas utan mar megjelent a modem beallitasi lehetoseg es miutan atallitottam mar a NAS is aktiv lett megy a feltoltes is.
Viszont most meg nem tudtam a modem admin feluletere belepni.
Erre van valami otlet, hogy mi tortenhetett?Igen nekem is hamar megcsinalta a kis csaj,tobbet vartam arra, h felfegyek, mint ameddig a beszelgetes tartott.
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nem tudjátok, hogy hogy tudom azt beállítani, hogy a UPC-s modemen keresztül aktív legyen a NAS feltöltése?
Ma cserélték le a PR Telecomos modemet UPC-sre.
A PR-es modem mögött volt egy ASUS router, arra volt LAN-on rákötve minden eszközöm meg a NAS is. Átdugtam a LAN kábelt az új UPC-s modembe és a hálózatom az ugyan úgy megmaradt, azzal a jelszóval meg Wifi névvel, amit körábban beállítottam.
Viszont a NAS az passzív lett.
A PR-es modemnél ezt úgy tudtam beállítani, hogy aktív legyen, hogy írnom kellett egy levelet a PR Telecomnak, ahol az ASUS router MAC címét kellett megadni és ők állítottak valamit a központban, mert olyan jó volt a modemjük, hogy abban semmit sem lehet állítani.
Nah most a UPC-nél lehet állítani a modemben elvileg mindent és azt nem tudom, hogy mit kellene állítanom, hogy aktív legyek?
A NAS-nak fix IP-je van.Köszönöm a segítséget előre is!
Lehet nálam is akkor ez a IP6 v IP4 problémám van?
Mert én sem látok modem beállítási lehetőséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kábelmodembe integált Wi-Fi router kisebb csomagok mellé is elérhető. De vajon megéri?
- Energiaital topic
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Manjaro Linux
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 90 - modellalkat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest