Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• A.P.I.

aktív tag

válasz woodworm #820 üzenetére

Szia, persze, azért jöttem ide, hogy keressük együtt! :)
    Igen, mindkét esetben, otthonautomatizálásom van, úgyhogy van egy rakás lefoglalt cím DHCP-nél, szóval az Asus-t mindedenképp meghagyom router módban, amikor a CB is abban van, akkor pesrsze kikapcsolt DHCP-vel (CB), statikus WAN Ip-vel (Asus), ill. DMZ-be ki van téve az Asus, igazábol ilyenkor hasít is, látványosan gyorsabb. A másik fele nem tiszta nekem, ha modem módban van, akkor annyi a különbség, hogy a WAN automatikus IP-re van állítva, a net stabil, de lényegesen lassabb. Mielőtt ide látogattam, egy csomó beállítást kipróbáltam, (manuális DNS, IPv6 ki/be manuális DNS-el, vagy automatával), de alapvetően semmi nam változott. Valami triviálisra gondolok, amit nem veszek észre, ill. talán a szolgáltató változtatott valamit!
    Az egész ugyanis úgy került felszínre, hogy a műsovisszanézőben totál eltűnt az összes visszanézhető műsor (nincs meg a kis háromszög jel azzal a kis 270 fokos ívelt nyillal), ill. az EPG legtöbb helyen azt írta, hogy "információ most nem elérhető", gondoltam, resetelem ezt a csodát (router módba kerül), és vissza is állt az összes visszanézhatő műsor ill.az EPG. Aztán modem módba tettem, és ismét eltűntek a visszanézhetőek!
    Szóval itt tartok, kísérletezek tovább :)

Új hozzászólás Aktív témák