Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz littlemamba #4 üzenetére
Állandó lakhelynél se mindig. Én speciel relatíve sokat utazom, nem baj ha esetleg a vidéki rokonoknál vagy a Balatonon is kéznél van. Nyilván nyaraláskor nem éjjel-nappal a neten lógok, de ezelőtt 5 évvel is vittünk mobiltelefont, mégse fogták ránk, hogy telefonálni megyünk le - ma a net olyan mint pár éve a mobil. A legkisebb mobilnet csomagokat meg tényleg fillérekért eléri az ember, jó, persze korlát meg egységre drágább is, de a hordozhatóságot meg kell fizetni. Szerintem nem luxus a mobilnet 2010-ben.
Kieg.: arról nem is beszélve, hogy jobb modemmel 5-6 megabit se olyan rossz, és nálam még routeren keresztül is atomstabil (heti 1-2 leszakadás úgy 10 másodpercre).
[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
Hasznos, de drága. Mindegyiket volt szerencsém már kipróbálni. Igazából meglep, hogy ennyire sok van forgalomban, holott állandó lakhelynél szerintem jobban jár mindenki a vezetékessel.
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
Brianiac
aktív tag
Pedig van ilyen, most speciel én sem használom, ill. csak ritkán a telefonban. Én még szeptemberben kötöttem mikor koliba mentem, aztán most májusban meg tönkre ment a laptop , azóta nem sokat használtam. Nyáron meg itthon vagyok, itt meg van egy 1 megás korlátlan net és azt használom, bár ha augusztusban lejár a hűség ez ki lesz kötve és csak mobilnet lesz, mert én nem leszek itthon, más meg nem használja.
Lumia 520
-
zoo8800
veterán
az előfizetések 22%-a inaktív...
rip and tear, until it is done
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Külpolitika
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest