Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Ez jól hangzik, a 3. rész valóban nem volt a legjobb lopakodás terén.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
törölt tag
Furcsa. Ismerősöm épp a 2-vel játszott, mikor náluk voltam. A katonák orra előtt esett a szénába, azok meg totál indifferensek voltak. Kimászott a szénából, és mintha mi se történt volna. (Commandos-ban ilyenkor azért mindenhol megerősített őrség járőrözött, akik a legapróbb dologra is rámozdultak.)
-
nagyúr
már az előző részekben is bőszen bökdösik a szénarakást, ha keresnek, és látták, hogy abba bújtál bele.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
mivel ac játékról van szó, én nem egy vérnősző barbár l'ollonois-t várnék, mint kalózt, hanem valakit, akinek nemcsak esze van, hanem használja is.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Zedz
addikt
A nagy igyekezetben el fogják szúrni a címet. Én már lassan meg is emésztem hogy tönkre vágták ezt a jó címet. A Brotherhood még tetszett, a Rev sem volt rossz de nem éreztem akkora fejlődést. AZ AC3 meg..... Az AC2 + Broterhood ha az AC3-ban használt technikákat (mozdulatok..stb) megkapná, örök fav lenne nálam
-
törölt tag
Szerintem aki lopakodósat akar játszani az a Thief-et várja.
Mondjuk AC-ban a rejtőzés elég érdekes. Egy kocsi szénában el lehet bújni, azt soha senki át nem kutatja, még akkor sem, ha 1km-ről látszik, hogy valaki 20m magasról esett bele. Normális helyeken minimum egy kardbeleszúrás van ilyenkor azért. És ugye elvegyülni is leginkább egy olyan csuklyás cuccban lehet, amit az égvilágon senki más nem visel, és ordít, hogy "ez az ember nem egyenesen jár".
-
Spancho
senior tag
Remélem nem valami meleg Johnny Depp lesz a kalóz minta
Legyenek kemény ,részeges kalózok.
Eddig 1 kalózos játék volt ami nagyon tetszett ,talán valamelyik Port Royal.
Ott lehetett mászkálni a parton ,hajózgatni ,kardozni ,lövöldözni stb...A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
xKacsax
aktív tag
Arról is volt szó hogy a sorozat egyik legbetegebb és legsötétebb része lesz. Na most ha ezt még a lopakodással is megfűszerezik akkor azt már tényleg el sem nagyon tudom képzelni hogy mégis mi lesz belőle. Ha a kalóz szót említik nekem is egyből a fosztogatás, erőszak, gyilkosság és ütős tengeri csaták jutnak eszembe, méghozzá minél látványosabb és figyelemfelkeltőbb módon.
Verba volant, scripta manent.
-
trufa12
addikt
De most komolyan ekkora here állatok ezek a fejlesztők???
Kalózokról csinálnak játékot -.- és most akarnak lopakodnide hát igaz a kalózok 1-200 nő meghágása ,pár hordó pia becsapása utána , imádtak lopakodva felgyújtani 1-2 falut .....
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
.LnB
titán
Kalózokról Nekem sem a lopakolodás jut eszembe...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
trufa12
addikt
Egyre fingszagúbb itt a játék emberek .
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Ps Vita
őstag
Az a baj,hogy ezt minden rész előtt elmondják..
-
Norb€€€
aktív tag
Faith in Ubisoft getting restored.
-
prolad
addikt
Végre, kicsit visszatérhetnének a 2./brotherhood vonalhoz.
-
BalaNce87
addikt
Az az igazság hogy ac-be soha nem volt lopakodás, egyrészt feleslegessé vált ha egyedül leverhettél egy hadsereget másrészt olyan helyekről kiszúrtak hogy értelme se volt vesződni vele, meg egyáltalán nem is volt kidolgozva ilyen szempontból.
-
szilva01
őstag
Nehogy túl bonyolultra akarják csinálni aztán felsüljenek
-
G4ga
őstag
Hmmm...
A kaloz szarazfoldon miota lopakodo ...
Eddig abszolut beleillet volna a lopakodas.
De egy kaloz ne lopakodjon...[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
Na végre, ezt vártam már több rész óta, vegyenek pár apróságot át a Splinter Cell-ből.
-
Daczy
aktív tag
Jó lenne, ha végre nem egy 3 gombos játékot raknának össze
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Videó stream letöltése
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Parfüm topik
- CNC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest