Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
az intelt nem nagyon hatotta meg a ryzen, rengetegen kék fetisiszták és mai napig hamarabb megvesznek egy 7500-öt mint egy 1600-ot. ha olyan nagy fenyegetés lett volna gyorsan kilökte volna a b/h-s deszkákat de inkább marad a lehúzás a zés lapokkal. ugyanígy vannak a gpu-kal, hiába mondja azt a töredék gamer hogy nem vesz, ha bányászék úgyis felszívják az egészet.
a következő konzolgenerációt így lehet bill+egér kombóval vágják hozzád(#37) Blazs120gl
én is elgondolkoztam egyébként, de 1050Ti felett nem mernék kiadni egy ilyen cuccra. a másik meg idén elszabadul a cpu a mag fronton, amíg a 4 mag már 10 éve "uralja" a piacot, most ez elszállni látszik és 6 de már a 8 magosok is kezdenek beömleni, ami késztetheti a fejlesztőket a a multi core sokkal erősebb kihasználtatására ami pl 1-2 éven belül a 7700k-kat is kispadra teheti. mivel laptop fronton meg ennél feljebb nem volt semmi így én ezt is jégre tettem.[ Szerkesztve ]
-
maajsz
senior tag
válasz Blazs120gl #25 üzenetére
Az erős laptopokkal azért vigyáznék. Egyenlőre jóval drágábban kapni meg azt a teljesítményt, de még ha sikerül is árban találni a minőséggel igen csak szoktak gondok akadni. Nem véletlenül nem nagyon adnak ajánlást bátran kifezetten gamer notikra a laptopos topikban. Én pl csak akkor venném meg ha nagyon muszáj lenne és cipelnem is kellene viszonylag sokat. Hűtésre rendszeresen megy a panasz illetve gar lejárta után nagyon nehezen mennek el, legtöbben félnek a lehasznált gpu-tól és joggal is teszik. Amíg ha összeraksz egy jó PC-t (oké az idei helyzet extrém), ott egy VGA/RAM uppal sok évig is kihúzhatod nem beszélve arról hogy még mindig sokkal jobban javítható ha bármi gáz van.
-
maajsz
senior tag
Ironikus de ez van. Mindenki azt mondta 15-20 évvel ezelőtt világon nem lesz olyan ház amiben nem lesz PC. Most meg már lassan periféria termék, mivel az átlag ember el van telón netezni, ha esetleg kell gép legtöbb mezei user lapost vesz a családba, mert nem kell vezetékelni, könnyeben pakolászható stb, még ha nem is hurcolja szinte soha. Szvsz a teló/laptop/(tablet) piac felszívja a ramot, a desktopnak meg szalad az ára. Nekik ez így jó, most miért sietne még egy gyárral 2x annyit gyártani hogy eladja fele annyiért? Gyárt ennyit és akkor dupla az ára. A PC ma már úgyis csak a gamernek kell vagy aki azon melózik és nem éri meg neki laposba a konfig.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB kit
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- AKCIÓ! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Asrock AM1H-ITX alaplapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest