Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
Képeket nézve HL2-re emlékeztet, video után komolyabb kategória vagyis korszerűbb Grafika.
-
Exhodus
tag
válasz Quiksilver #16 üzenetére
Sajnos egy játék sikere manapság nincs arányban a minőségével, jó marketing sok idióta amcsi megveszi és lám máris anyagilag sikeres a játék, az meg hogy egy bugos, átgondolatan, élvezhetetlen szar mellette, senkit nem érdekel.... csak szerencsétlen játékost
Jó játékok meg nem kapnak elég publicitást....pl hallottatok már a King Arthur-ról?[ Szerkesztve ]
Benedico omnes armaturas! Benedico digitabula et brachiales, cataphractes atque pectorales!
-
Exhodus
tag
válasz Quiksilver #16 üzenetére
Ámen!
Benedico omnes armaturas! Benedico digitabula et brachiales, cataphractes atque pectorales!
-
nrgia
őstag
Repeszekre várom!
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Quiksilver
aktív tag
Én is így vagyok az adaptációkkal, hogy azok általában pocsék minőségűek -jó tudom azért pár kééből meg egy trailerből nem lehet le következtetni-, de úgy érzem, hogy ennek a játéknak lesz azért sikere.
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Exhodus
tag
Én is roppant ígéretesnek tartom a filmet, mindig is arra vártam, hogy a háborút mutassák be a gépek ellen Viszont a játékkal kapcsolatban szkeptikus vagyok, lévén filmfeldolgozás, azok ritkán jók, de reméljük ez lesz a kivétel ami erősíti a szabályt!
-
littlelion21
addikt
válasz Quiksilver #12 üzenetére
Igen, sejtettem...
-
30z.Samu
félisten
-
Quiksilver
aktív tag
válasz littlelion21 #11 üzenetére
Persze én is csak viccből mondtam....
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
littlelion21
addikt
válasz Quiksilver #7 üzenetére
A trailer alapján lesz olyan jelenet, ami "Terminator-összeszerelő" üzemben fog játszódni.
Ott simán el tudnám képzelni, hogy egy Svarci-arcú gépszörny elszabadul, amikor betörnek oda az ellenállók.
Egész alakos jelenetekre nem számítok, az öreg már úgysincs olyan formában, de CGI-vel simán megoldják. -
félisten
Ígéretesnek tűnik, majd kiderül....
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
remington2
senior tag
Szerintem meg épp ideje, hogy elhagyják a karakterét. Szép volt, jó volt, de elmúlt. És ez a saga többre érdemes annál, hogy Arnold körül paródiává változzon.
szerk: hasonló szitu, mint Kirknél.
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Quiksilver
aktív tag
válasz littlelion21 #6 üzenetére
mint takarító? vagy kukás?
-
csaabz
őstag
Csak ne legyen nagyon "konzolos"
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Nunder
őstag
Meg volt a "varázsa" a megformált karakternek a kormányzó úr játékában. Mondjuk amekkora grafikai tudás van a filmesek mögött szerintem simán csinálhatnának belőle egy 40-es macsót aki ugyanúgy irt majd mint régen. A játék pedig tényleg erősen a GoW-ra hajaz.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
30z.Samu
félisten
Arnold "Svájcinéger" nélkül nem olyan lesz a film.
Sic Parvis Magna
-
eddie17
addikt
Csinos darab.
Egyik jelenetnél amikor a fedezékbe vágódik, az nagyon GoW-os volt.
Jónak ígérkezik. -
hackeeeee
Jómunkásember
Hát kíváncsiam várom, hogy mi lessz ebből is. Ugyanúgy mint a filmből.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest