- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
localhost #57 üzenetére
Hát ez nekem magas, pedig nem vagyok éppen egy tökhülye az informatikához, de én ezt még életemben nem hallottam, hogy egy viszonylag alacsony memóriaigényű programtól, amivel kis memóriaigényű műveleteket végzek, normális hogy hirtelen elkezd annyi memóriát foglalni, mint egy Windows Vista netezés, zenehallgatás közben
. Szerintem mi nagyon nem értjük megy egymást.
Ez még akkor sem indokolt, ha betöltök egy hosszabb fórumoldalt, ahova youtube videók vannak ágyazva, mivel azok a videók csak akkor kezdenek töltődni, ha a lejátszásra rákattintok.A példád rossz ismét. Ha a problémámat a te villás példáddal kéne összevetni, így nézne ki: vettem egy 25 szobás villát, ahova meghívom 20 szegény rokonomat, akik a vendégszeretettel visszaélve a jó öreg fideszes módszert alkalmazva mindannyian hoztak még magukkal legalább egy embert
.
Gorneck23: ha megint belefutok egybe és el nem felejtem, akkor isten bizony megmutatom
.
Új hozzászólás Aktív témák
it A tesztek szerint látványosan gyorsul a JavaScript-futtatás az új motorral. Nagy a verseny a böngészők fejlesztői között.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest