Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
- Milyen program, ami...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz localhost #57 üzenetére
Hát ez nekem magas, pedig nem vagyok éppen egy tökhülye az informatikához, de én ezt még életemben nem hallottam, hogy egy viszonylag alacsony memóriaigényű programtól, amivel kis memóriaigényű műveleteket végzek, normális hogy hirtelen elkezd annyi memóriát foglalni, mint egy Windows Vista netezés, zenehallgatás közben . Szerintem mi nagyon nem értjük megy egymást.
Ez még akkor sem indokolt, ha betöltök egy hosszabb fórumoldalt, ahova youtube videók vannak ágyazva, mivel azok a videók csak akkor kezdenek töltődni, ha a lejátszásra rákattintok.A példád rossz ismét. Ha a problémámat a te villás példáddal kéne összevetni, így nézne ki: vettem egy 25 szobás villát, ahova meghívom 20 szegény rokonomat, akik a vendégszeretettel visszaélve a jó öreg fideszes módszert alkalmazva mindannyian hoztak még magukkal legalább egy embert.
Gorneck23: ha megint belefutok egybe és el nem felejtem, akkor isten bizony megmutatom.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest