Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz illes.bence #11 üzenetére
Crysis 3-ra meg Far Cry 3-ra legyen és akkor valósághű lesz
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
illes.bence
tag
Wooohw! TF2-re ezaz TF2 powaaa'
-
munky
őstag
Aki bővebben is szeretne a témáról olvasni az fáradjon ide.
-
Kvelstadt
veterán
nekem marhára tetszik szemüveges játék dolog de pl silent hill-t soha azaz soha nem játszanék ilyennel!
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
gyáliSanyi
őstag
Búvárszemüveg rulez!
Live poor, die rich.
-
Mister_X
nagyúr
Én még anno a Battlefield 2 esetén kezdtem értékelni a hangokat:
- hallod a távolban a távolsági ütegek zúgását, a biztonság kedvéért fedezékbe mész
- hallod, hogy a közelben egy ellenséges jármű/ellenség (a térképen ugye nem látsz szövetségest abból az irányból)
- nem egyszer volt az, hogy hallottam, valaki felém sprintel és csak az utolsó pillanatban tudtam lekapni a késes *ecit.
- hallod, ahogy valaki mászik fel a létrán a spéci mesterlövész-állásodhoz.
- hallod, ahogy pattan melletted a gránát (bár akkor sok esélyed amúgy sincs, de próba cseresznye)
- hallod, hogy merről lőnek
Tehát mindent hallasz, amik megkönnyítik a dolgodat."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
DummyBoy
senior tag
-
HyP3b0y
senior tag
A látószövegemet növelje, ne kövesse a fejmozgásom, mert csak kavarodás lesz belőle. Egér+bill. kombó, fülesem elfér és csak a szememmel kelljen nézelődni.
Minden multi FPS-ben hasznos lenne."ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Hawerr
tag
Tetszetős
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, de látom élnek is vele rendesen...
-
nagyúr
Azt hiszem hogy a trackir5-öt le kell cserélnem?!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
munky
őstag
Szívesen kipróbálnám, elméletben elég nagy élménynek tűnik. Mondjuk hosszú távon nem tudom mennyire lehet zavaró a viselése... Ezen kívül fejhallgatóval együtt használni gondolom nem lehet, vagy nem túl praktikus. Nálam meg TF2 esetén többet ér az, hogy egy jobb fejhallgatóval meghallom a láthatatlan kémek lépteit, vagy amikor épp mögöttem jönnek ki abból és még sorolhatnám...
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Ez nagyon durva lesz, remélem hamarosan kapunk videót is belőle
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest