- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- SQL kérdések
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- Starlink
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Jó is, hasznos is, csak nem nekem találták ki.
essexboy
-
ServerWorks
aktív tag
LoL
-
Black Dragon
addikt
Szerintem hasznos kis kütyü, üzleti szektorba baromi jó szolgálatot tehet, amint elterjedtebb lesz.
-
rep3at
őstag
Érdekes fejlesztés, ilyesmire (Androiddal) eddig nem igazán volt példa.
Forward thinking. كرر
-
sti10p
senior tag
A cikkben azon a képen mit néz rajta a nő, Joshi Bharát-ot?! LOL Azért már érdemes ilyet venni! ( )
[ Szerkesztve ]
XY
-
slippy
tag
szerintem a 7" nagyon halovány, főleg üzleti célra. (mondom ezt úgy, hogy egy jóideje egy kis 7"-os masinát nyúzok, ami bár nem táblagép, de akkor is 7" és megvannak a maga korlátai)
mindennapi használathoz egy mondjuk 10"-os gép még bőven belefér a hordozhatóság kategóriájába, és jóval használhatóbbegy üzleti célú gépnél pedig, hogy manapság kihagyják a 3G-t (tudom, később érkezik az is, de akkor is) , elég nagy felelőtlenségre vall.
vagy nekem nagyok az elvárásaim?
d[oO]b - Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gq2h
-
ttt1
őstag
A 3G nekem is "vesszőparipám", ha már hordozható hálózati eszközről van szó..Nem mindenhol van wifi így nem is értem miért nem alap azt a 10 dolláros sim-et belerakni..
-
slippy
tag
válasz ServerWorks #8 üzenetére
jártam már pár nagyobb cégnél, ahol a wifi kiépítettség 0 volt, pedig az ott dolgozók zöme laptopon dolgozik (elég sűrűn jönnek-mennek), így minden irodában van egy 'szviccser', aztán aki még ráfér, az rádug
táblagépnél gps-ről még csak-csak le tudnék mondani, de a 3g szerintem minimum elvárható. ez természetesen nem csak erre a Cisco-ra vonatkozik, hanem bármely más a piacon található kütyüre.d[oO]b - Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gq2h
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest